Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (12)
Raspunsuri - Pagina 16
happy_ama spune:
Neatza, fetele!!
Nu am mai intrat pt ca eu in we am cursuri de la 9 la 18 timp de cate o luna, cu pauza de cate o luna... Si nu ma mai simt in stare seara sa stau pe net... Dar mai intru pe furis de la serv. Sunteti tare vrednice!! Inca putin si mai scriati cateva capitole
Bine ati venit, burtici noi! Sarcini usoare si bebelusi sanatosi!
Ele, felicitari pentru fetita! Dedicut si Alina, felicitari pentru baietei! Olimp, felicitari pentru hotzoman/a!
Diana, LA MULTI ANI! cu intarziere!! Sa fii sanatoasa si sa ai un bebe sanatos!!
MariaBcf, si eu am suspectat o infectie urinara si mi-am facut urocultura si sumarul de urina. La mine au iesit ok, deci nush sa iti spun mai departe, insa pe analizele astea m-am bazat.
Eu seara asta merg la dr meu cu rezultatele si pozele de la DT. Poate sta mai bine bebe azi, sa ne spuna si el daca vede fetita sau baiat
Dragelor, va urez o saptamana minunata!
Happy_Ama 13+
delia_timpau spune:
Neata mamici,
Nici eu nu am mai intrat in we, dar m-am pus acum la curent cu ce s-a mai intamplat..ma bucur ca s-au rezolvat problemutele care au aparut intre timp..
eu m-am confruntat in continuare cu greturi si ameteli, dar partea buna este ca nu am mai vomitat, si m-am fortat sa mananc..partea mai putin buna este ca nu iau deloc in greutate (la inceput aveam 55-56 kg, acum 53-54..)la mine burtica nu se vede deloc..
de marti o sa vina mama vreo 2 sapt sa imi gateasca, pt ca eu nu mai suport sa stau in bucatarie
in rest, mi-au iesit rezultatele de la DT, dar nu au nicio relevanta fara eco, nu? eu am eco abia miercurea viit si nu mai am rabdare..
o saptamana minunata va doresc!
pupici!
10+
Delia_Rodica spune:
Delia T si eu am slabit 1,5 kg din cauza greturilor si burtica nu se vede, e prea repede sa se vada. Am burtica numai cand sunt balonata
viitoare mamica 10+
olimp spune:
delia r si t e bine cu kg , important este sa fie bine bebe , si cu burtica la unele se vede mai repede la altele mai tarziu , toate nu mai conteaza daca ecografic e bine bebe.
delia T din cate stiu DT trebuie acompaniat si de eco , eu nu l-am facut dar asa am inteles de la fete .
happy hotzomanul/a sper sa ne arate data viitoare ce hram poarta sa stiu si eu la ce nume ma gandesc ....
fetelor ..bananele constipa tare , asa de bine imi tihnesc , ma gandeam oare ar trebui sa le elimin , doar ca sunt pline de viatmine si minerale necesare
ce bine de voi ca aveti net la scarbici , eu de maine marg la munca asa ca nu auzim doar seara , o sa am ce recupera
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
15 +
Delia_Rodica spune:
Si mie mi-a zis doctorita ca DT trebuie insotit de eco ca sa fie interpretat.
Eu stiu ca bananele constipa si sunt recomandate chiar la copii mici cand au diaree...la mine nu e valabil. Si mie imi pica bine, manac 2 pe zi si merg la toilet (dupa cum am zis, la mine a trecut perioada cu constipatia ). Mananc dimineata pe stomacul gol cand mi-e rau de foame si asa bine imi prinde.
viitoare mamica 10+
olimp spune:
delia r ms de sfat , dar nu cred ca pot renunta la ele , mi-e asa de bine dupa ce la mananc ca si un pansament gastric... vreau banane , vad eu cum fac cu dar de banane nu ma las
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
15 +
paula_m spune:
Olimp, dar de ce nu prelungesti concediu?
Eu ce stiu e ca doar bananele mai verzi, adica nu f coapte sunt recomandate in diaree, adica daca le mancati mai coapte nu constipa. Stiu de la mai multi dr pediatrii...deci, cat mai coapte si e ok.
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 14+
Am implinit doi anisori!!!
poze
happy_ama spune:
Delia si...Delia, nu va faceti griji de kg voastre. in primul rand se intampla ca burticile sa slabeasca in primul trimestru. uneori chiar si mai incolo. eu am o colega care mai are vreo 2 sapt si naste si a luat toata sarcina 4.5kg burtica e mare, ea s-a micsorat
Olimp, noi ne-am gandit pt fiecare varianta Asa ca si daca se confirma pasarea si daca "creste" putzi, suntem acoperiti
Happy_Ama 13+
Delia_Rodica spune:
Merci Paula, nu stiam de diferenta de "coptura" la banane, e bine retinut pt viitor
viitoare mamica 10+