Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (12)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

yvyana te inteleg,la mine e a doua zi cand simt ca nu mai rezist, am niste dureri ca febra musculara,ma doare tot si spate si burtica si picioarele si tot,simt ca nu mai pot.
Cat m-am gandit pana acum la lucru,ca e perioada grea si nu se poate fara mine la lucru,si sa mai rezist pana la sfarsitul lunii,dar nu mai rezist ,maine vorbesc cu doctorul,daca o sa vrea sa ma interneze o sa fiu de acord,m-au terminat durerile.
Ca sa fie totul "perfect" in weekend a racit si piticul,nu stiu cum , de unde,asa ca de 2 nopti n-am mai dormit

Bun venit noilor gravidute
Modificari in lista doar maine daca reusesc sa fac,azi nu sunt in stare.

Va

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Gagici dragi eu de 2 zile sunt posesoarea unor varsaturi totale, adica vars seara si ce-am mancat la pranz ... eu care ma laudam cu doar 3 varsaturi de la inceputul sarcinii, voi ati mai auzit sa te ia greturile de la 13-14 saptamani? Sper sa fie ceva ocazional ca nu ma vad suportand asta zi de zi pana la sfarsit. Si culmea ca exact ca si la sarcina cu fata, ma doare capul toata ziua pana inspre seara cand vomit si imi trece ... semn clar ca si asta e pasarica, in sarcina cu baiatul n-am varsat si nu mi-a fost rau niciodata.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sweety4u

Dragi gravidute,
Intru si eu aici, in clubul vostru . Bebelu meu are aproape 12 saptamani si inca nu am aflat ce sex are (eu sper sa fie fetita).
Vineri ma duc sa fac morfologia si Dry Test-ul si vreau sa stiu cine a mai facut acest test si cum i-a iesit. Eu am o prietena care a facut Dublu Test (nu Dry) si i-a iesit nasol, apoi a facut amniocenteza si i-a iesit f bine...
Sarcini usoare si bebelusi sanatosi!

Va dau mai jos si datele mele:
- data nasterii: 2 decembrie 1984
- ultima menstruatie: 12 octombrie 2012 (dar momentul conceperii este undeva in jurul datei de 5 noiembrie, pt ca eu aveam ciclul dereglat)
- data probabila a nasterii: 1 august 2013
- doctorul si spitalul la care veti naste: Tarlea Virginia, Sanador (probabil tot acolo voi naste)

Bine si venit si sarcina usoara in continuare!! Stii povestea cu 10 mesaje, nu? Pana nu scrii 10 mesaje esti moderata si te vedem tarziu si e posibil ( asa cum s-a intamplat acum), sa nu ne mai intoarcem si trecem peste postarea ta. Deci , repede 10 mesaje, da?

Noi am fost la Cluj, ca a implinit nepotica mea 3 ani, data viitoare cand venim, dau adunarea la o cafea, sa ne vedem face tot face, bine?

Am umblat de mi-a venit rau, ca am fost si in mall..
deja mi-e greu si obosesc repede.

Vb maine. Va pup, noapte buna

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 13+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Sweety4u bine ai venit!
Imi pare rau ca prietena ta a trecut prin clipe grele.. dar bine ca s-a terminat cu bine.
Sunt multi factori care influenteaza dublu testul asa ca nu poti sa sti ce iti iese acolo pt ca dublu testul iti calculeaza numai riscul de sindrom down ,edwards si etc.
Conteaza f multe lucruri .. varsta, daca esti fumatoare sau nu, daca au fost cazuri in familie etc...
Suntem multe care l-am facut si ne-a iesit f. bine asa ca mergi cu incredere si fara panica. Nu te gandi la amniocenteza pt ca nu ai motive pana nu ai niste rezultate.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Stand in picioare mai pe seara a inceput sa " apara" Canestenul :)
Multumesc de sfat Olimp. Mai conduc si e bine de stiut ca Utro da ameteli .

Va pup fetele si va doresc noapte buna!

Alexandra 8 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Buna dimineata

Bun venit noilor gravidute

Scuzati absenta, eu in weekenduri ma feresc de PC ca de dracu. Imi ajunge cat stau la serviciu . Tare prolifice sunteti am de citit mult.

Betty eu am inceput greturile de prin sapt 7, fara varsaturi si observ ca de sambata ma cam lasa, imi pare rau pt tine, cu siguranta e aiurea. Ai grija sa nu te deshidratezi. Cumnata mea a avut greturi cu varsaturi constante pana a nascut, ea a stat mult si in perfuzii din cauza deshidratarii, sper ca tu sa nu ai aceste probleme

Gagici, va doresc o saptamana usoara la serviciu, plina de vesti bune si fara greturi si incidente neplacute

viitoare mamica 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

buna dimineata fetelor !

bine ai venit swteey sarcina usoara si nu te mai panica fara rost , eu sincer nici nu am facut DT ma duc saptamana viitoare sa fac TT , dar dr mi-a spus ca sindromul Dawn se poate vedea si prin ecografie sunt cateva repere care trebuiesc urmarite , deci daca ecografic totul e ok si ai deja 12 sapt o sa vezi ca va fi bine.

apa intradevar nu pot sa o beau , asa ca am recurs la un truc , eu oricum sunt constpata asa ca imi cumpar suc de mere 100 % natural si il amestec cu apa 50-50 % si asa merge , beau si lichide si rezolv si mersul la baie.

delia R si eu aveam aceeasi senzatie ca ma lasa in we greturile , de fapt mi-a, dat seama ca stau mai mult in pat si am posibilitatea sa pap mai des , cred ca asta e secretul

paula cand vii la Cluj arunca buzduganul caci suntem multe din Cluj , eu beau un ceai dar ma primiti si pe mine la masa cu cafea

si eu obosesc repede imi ajunge sa merg pana la piata si sa ma invart de cateva ori , cand ajung acasa parca as fi facut kilometrii

betty asa am avut si eu doar ca eu nu am varsat niciodata , am avut o perioada de acalime in saptamani 12-13 iar la sapt 14 iar m-ai inghiontit , eu nu stiu ce sa cred ce este , vedem la urmatoarea eco.

mony refacere rapida si multa odihna.

bobitza lasa ca scapi de si de "cadou "

la toate fetele

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

15 +

Mergi la inceput

Olimp eu sper sa nu ai dreptate , sper din tot sufletul sa nu fie alarma falsa si sa-mi treaca greturile

viitoare mamica 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

delia r eu iti tin pumnii sa fie asa , mai sunt si alte fete care au capat de greturi repede , oricum fiecare organism se manifesta diferit

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

15 +

Mergi la inceput

asa asa

viitoare mamica 10+

Mergi la inceput