Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (12)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

alina , dreya , marrya frumoase fete si butici

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrya31 spune:

Am folosit si eu mai demult niste ovule si stiu ca dupa 3-4 zile de la prima administrare incepeam sa le elimin...
Da,da cu sare :D toata lumea se mira cand ma vede.. mi se pare mie ca are gust de corcodusa verde :D cand eram mica obijnuiam sa ananc corcoduse cu sare :D

Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai perfecte iubiri.15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Marrya eu ma gandeam ca merge cu tequila.
Cel putin asa vad si eu in filme.

La noi au inceput pregatirile pt alta saptamana. Si de maine incepe si Denisa scoala.
Of, alergatura, stres...si parca nu se mai termina.

Elena & Denisa (26.10.2004)
15 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Am primit raspuns de la dr., mi-a zis sa stau linistita ca nu e nimic grav daca nu mai am nimic si sa supimentez progesteronul. Eu iau tratament de sustinere, progesteron si estradiol, sarcina este obtinuta prin FIV. Oricum, am incredere in ea, am avut probleme mult mai mari cu care m-am confruntat si a fost o buna profesionista.
Ma simt foarte bine, cu exceptia senzatiei de greata care a inceput in aceasta dupa-amiaza.
Pupici

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikeu spune:

Buna, Sweety4u si bine ai venit! Eu am 13 sapt si 2 zile. Am facut dublu testul si astept rezultatul. Si mie imi este teama de cum va fi. Doamne ajuta sa fie bine pentru toateburticile si toti ingerasii! Nu stiu ce sa-ti spun despre Dry Test, imi pare rau! :(
Nici eu nu stiu ce sex are bebelul, dar eu sper sa fie baiat:P. Orice, sanatosi sa fie! Te pup si Doamne ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrya31 spune:

Am incercat eu acum ceva timp si nu e buna, adica mie nu mi-a placut :D dar persoana de la care am incercat o lauda de numa,numa...

Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai perfecte iubiri.15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sweety4u spune:

Stefana, vezi ca nu ai de ce sa te ingrijorezi...:) Stresul nu face bine. Eu am avut perioade bune de sangerari, dar de la revelion nu mai am aceasta problema. La inceput am avut sarcina gemelara, dar unul nu a vrut sa prinda viata si apoi s-a eliminat. Am avut si un hematom, care intre timp s-a eliminat, spre bucuria mea. Am suplimentat Arefam-ul.
Voua ce tratamente v-au recomandat medicii? Eu iau Arefam ovule de 2 ori pe zi, Ogestan, Tardyferon fol si no-spa.
O seara buna!

Mergi la inceput

Fetelor, voi care ati facut Dry Test-ul? chiar o fi mai bun decat Dublu Test? ca mie asa mi-a recomandat medicul

Mergi la inceput

Cred ca trebuie sa scriu 10 mesaje ca sa nu imi mai fie moderate, nu?

Mergi la inceput

Olimp, iti este greata cand bei apa? si cu ce inlocuiesti apa? Sarcina usoara tuturor!

Mergi la inceput