Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (12)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

I-am scris un email, ca il are activat pe smartphone, dar nu mi-a raspuns inca. E si duminica...Nu stiu cum mi se intampla mie toate in week-end. Oricum, acum sunt bine, nu mai am nici urma de sangerare, dar as dori sa stiu cauza. E adevarat ca ieri, am stat in masina circa 5 ore, dus-intors, nu pe autostrada. Adica am simtit multe zdruncinaturi, dar sunt cu inima stransa pana maine, cand vreau sa merg la un eco, sa vad cauza.
Multumesc de sustinere.
Va pupacesc.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Buna ziua tuturor burticilor si mamicilor,

Apropos de stranut si eu am problema asta. La inceput, cand am avut acel hematom eram disperata cand stranutam deoarece ma cutremuram din toate incheieturile si imi era teama sa nu pateasca bebe ceva.
Acum am invatat sa stranut ca pisicuta, asa, mai discret.

Ma gandeam acum...eu am un adevarat ritual: dimineata cand ma trezesc imi face sotul o limonada mare cu apa minerala, sau o fac eu daca el nu e acasa, dar de multe ori mi-e asa greata de nu pot sta in picioare. Oare e ok sa beau limonada pe stomacul gol? De alinat imi alina greturile dar ma gandesc sa nu patesc ceva la stomac.

Stefana, eu zic sa te linistesti. Cred ca iti va raspunde dr. si te va lamuri, daca nu, cel tarziu maine mergi la eco si e totul ok. Din propria experienta iti zic sa nu te alarmezi ca nu are rost, ii faci rau lui bb.Cred ca e de la drumul lung de ieri, parerea mea.

Va pupik!

Alexandra 8 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

bobitza bea cat limaonada vrei , daca aste te face sa te simti bine de ce nu , ai sa simti daca cumva stomacul tau nu o mai accepta , si eu am stors kg de lamai pana acum , ca mai e buna si pentru imunitate

stefania09 incearca sa te odihnesti azi cat mai mult , intradevar mersul indelung cu masina nu e tocmai cel mai indicat, multa sanatate .

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

15 +

Mergi la inceput

fetelor de ceva zile am dat peste niste jeleuri nemtesti se gasesc la LIDL si sunt acre cu sare de lamaie pe ele yammmy as tot manca , i-am spus sotului sa le ascunda de mine ca fac ravagii , imi plac ca sunt acre , altfel dulciurile nu pre merg

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Bobitza_85 lamaia face f bine la hiperaciditate. Poti sa bei linistita ca nu face rau deloc la stomac.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrya31 spune:

Buna fetele... v-am vazut si eu :) ce de fete frumoase, vreau sa vad mai multe burticute :D am pus si eu cateva pozici.
Eu am dormit ca o putoare pana la 12 :D nici nu am apucat sa pap :D decat o banana..fug acum sa pap ceva.
Si eu am avut o perioada in care consumam lamai multe, doar ca eu o mancam asa,feliute, cu sare pe ea :D

Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai perfecte iubiri.15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Olimp, Diana, Mary multumesc pt pareri vis a vis de lamai : D
Si eu as dormi azi non stop. Acum am papat si iarasi mi- e somnik.
Voiam sa va zic ceva: a zis dr. sa iau utrogestan pe gura cat timp iau Canesten. Ok, asa fac.
Ma intrebam... am bagat primul ovul de Canesten aseara la 12:00. L-am pus cat pot eu de adanc cu degetul ca mi- a fost teama sa folosesc aplicatorul ala lung. Pana acum nu a curs nicio picatura de acolo, nu trebuia sa se topeasca si sa iasa? As fi observat pt ca folosesc tampoane intime.

Va

Alexandra 8 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Salut fetelor!

Bobitza stai linistita, cateodata cand il pui mai in profunziome ajunge in fundul de sac uterin (asta e un gen de punga micuta langa colul uterin) de unde iese mai greu, in timp, bucura-te ca daca sta mai mult isi face efectul mai bine.

Olimp asa-i, mucoase toate, eu atatia muci n-am avut in toti astia 15 ani de cand am nascut-o pe cea mica, din pacate au trecut atatia ani de la nasterea celor mari incat efectiv nu-mi mai amintesc foarte mult despre perioada sarcinii, oricum eram de o naivitate iesita din comun, nu stiam ca pot fi atatea probleme drept pt care nu m-am ingrijorat deloc. La baiat am aflat sexul dupa ce l-am nascut ca nu se facea ecograf pe vremea aia decat in cazuri speciale cu atat mai mult din nu erau din cele performante in care sa se vada sexul. Stiu ca-l asculta asistenta medicului de familie cu palnia aia de lemn.

Acum parca-s speriata de bombe ... bine, acum ma ingrijoreaza si varsta si ma agit pentru orice.

Marry feliute de lamaie cu sare mananci, nu era zahar cumva?
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Misterul punerii fotografiilor elucidat!!! Am pus si eu vreo 3 chestii... din pacate niciuna nu e mai recenta de 1 an si nitel... dar actualizez si mai adaug. Oricum, for the record, suntem toate niste bunaciuni.
Noi plecam la o prajitura...va pup pe toate.

Alina 15+

Mergi la inceput

bobitza sa ai grija cu utrogstanul luat oral poate sa iti dea ameteala si vezi ca nu ai voie sa te sui la volan daca iei utogestan oral, eu am incercat o data sa-l iau asa si nu m-am mai putut ridica de jos parca eram o curca beata , nu te speria nu toata lumea reactioneaza asa , daca simti ca te ameteste bea lichide , eu asa am procedat si trece ameteala , eu o sunasem pe dr sa o intreb de ce sunt asa de ametita si mi-a zis sa beau lichide.
Deci daca se manifesat dai cu limonada !

betty asa-i cu nasul asta , pe mine ma deranjeaza mai mult noaptea ca nu pot respira in voie

alina pofta buna...

15 +

Mergi la inceput