Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (12)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sweety4u spune:

Dragi gravidute,
Intru si eu aici, in clubul vostru . Bebelu meu are aproape 12 saptamani si inca nu am aflat ce sex are (eu sper sa fie fetita).
Vineri ma duc sa fac morfologia si Dry Test-ul si vreau sa stiu cine a mai facut acest test si cum i-a iesit. Eu am o prietena care a facut Dublu Test (nu Dry) si i-a iesit nasol, apoi a facut amniocenteza si i-a iesit f bine...
Sarcini usoare si bebelusi sanatosi!

Va dau mai jos si datele mele:
- data nasterii: 2 decembrie 1984
- ultima menstruatie: 12 octombrie 2012 (dar momentul conceperii este undeva in jurul datei de 5 noiembrie, pt ca eu aveam ciclul dereglat)
- data probabila a nasterii: 1 august 2013
- doctorul si spitalul la care veti naste: Tarlea Virginia, Sanador (probabil tot acolo voi naste)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstefania spune:

Buna dimineata! Spun si eu cu intarziere Dianei- La multi ani, sa fii sanatoasa si un bebe sanatos!

Stefania 14+ si Teodora Rebeca (07.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstefania spune:

Am citit ce ati scris dar cum subiectele s-au terminat de discutat nu mai revin asupra lor:) Am citit si parca cineva m-a intrebat la ce dr merg dar nu mai gasesc postarea, merg la d-nul dr. Muresan, la Clinica Sanovil.

Stefania 14+ si Teodora Rebeca (07.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

maria eu chear ca mananc lactate , tot felul de branzeturi dar din lapte pasteurizat binenteles , lapte cel putin 2 cani pe zi , sana ...imi place mai ales daca sunt reci , eu in schimb nu prea mananc paine cred ca daca o feliuta mica de paine ca de toast /zi , mi-e greata de apa si paine .

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Buna dimineata burtici,
Nu am mai scris de mult timp, am avut un parastas si am fost in provincie, dar am citit tot.
Referitor la stranutul in sarcina, acum m-am edificat si eu ca mai sunt alte fete cu problema asta. Eu l-am pus pe sot sa dea cu solutie antimucegai pe pereti, ca aveam impresia ca de aici stranut...si cand colo, era o reactie normala in sarcina.
Aseara dupa ce ne-am intors, am avut o sangerare roz si m-am cam panicat, dar mi-am dat seama ca nu e ceva serios deoarece nu aveam nici un fel de durere. Acum, dimineata, nu mai am nimic. Totusi am sa-i scriu dr. un mesaj, sa vad ce imi recomanda. Voi ati mai avut sangerari in primul trimestru?
Felicitari pentru piticii deconspirati si bun venit noilor mamici.

8+

Mergi la inceput

stefania09 bine ai revenit , da si eu tot stranut dar nu e de la ceva anume pur si simplu ma gadila nasul uscat

sangerari nu am avut deloc , du-te la dr si eventual pune si tu utrogestan intravaginal ajuta

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

stefana0909eu am avut o singura data o usoara colorare a secretie. Mie Dr. mi-a zis cand l-am sunat sa il mai sun daca se repeta si daca se mareste cantitatea...din fericire nu s-a mai intamplat .
Unele sangerari sunt perfect normale pt primul trimestru dar oricum trebuie sa suni dr sa vezi ce iti zice...sa ii descrii exact culoarea si conditiile in care a aparut(efort , dupa contact sexual etc.)
Chiar daca sunt normale sangerarile in sarcina mai ales la varsta sarcinii tale trebuie sunat de fiecare data dr in cazul in care mai exista simptome sa iti faca el o evaluare a sangerarii.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

salutare!!
Vorbeati de stranut, eu sunt mama lui.
De cand am fost racita , am ramas cu muci (am si o sinuzita veche) si probabil e iritata mucoasa. Deci am tot tacamul, inclisiv firisoare de sange. Dar Doamne ajuta , sa curga numai din nas.
In rest..am o stare de nervi...

Elena & Denisa (26.10.2004)
15 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna fetelor.
stefana dute la medic sau macar suna-l si zii ce s-a intamplat, poate iti da niste progesteron sau ceva in plus.
Va pup fetelor eu am un somn de nu pot tine ochii deschisi, dar nu pot dormi ca astept niste musafiri.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.

Mergi la inceput

toate suntem niste mucoase

15 +

Mergi la inceput