Burtici cu stelute de iulie-august 2013 ( 11 )

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

multumeeesc :)

Olimp si eu am nopti cand stau cate 2 ore cu ochii pe pereti si ma deranjeaza si cel mai mic zgomot..dar cand sunt mai obosita dorm mai bine..si pe mine ma deranjeaza iesitul la baie de cel putin 2 ori pe noapte, dar ce pot sa fac..:)

Cat despre sexul bebelusului, eu cred ca o sa fie fetita :)

Delia, eu am auzit ca uleiul de masline face foarte bine si pt hidratare, si pt vergeturi. Din fericire mai am vreo juma de litru adus din Grecia in vara, asa ca momentan asta folosesc. Daca ramanem fara, vorbim cu amalia sa ne trimita :))))

Delia, nu e suta la suta sigur ca o sa fie fetita, asta a fost prima impresie :) Cred ca s-a asezat bebele intr-o pozitie buna la un moment dat, ca dna dr a inceput sa rada si ne-a intrebat ce ne dorim :) Am intrebat-o daca se vede, ne-a intrebat daca vrem sa stim, i-am zis ca da, si a zis ca la prima vedere ar fi fetita..dar bineinteles e destul de devreme si ca mai e nevoie de confirmare :)

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Vreau si eu pm sa vad pozele cu voi.
Bety of cat ai avut si tu de tras cu niste tampiti de doctori.
Stiu si eu ca Dimerii cresc in sarcina, mie mi-au iesit 493 dar am facut si analiza antifxa si aia a iesit buna 0,25, din cate am inteles dmerii nu sunt foarte relevanti in sarcina.
Dana ce nenorocit de sef, nu destul ca platim toate analizele, consultatiile, tratament si salariile sunt asa cum sunt acum sa iti mai si taie din salar? sper sa te ajute cineva sa ii dai peste nas sa nu iti poate taia salarul.Am citit mai departe si am vazut ca s-a razgandit, eu zic sa iei lucrurile pe rand si sa stai linistita ca superi bebe cu stresul asta si cu calm se rezolva toate.
MariaBCf ma bucur ca vestile sunt bune, felicitari pentru eco.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Buna fetelor!

Mihaelafalt, asa-i au unii medici un stil de a prezenta problema incat tinzi sa crezi ca n-au facut nici un minut de psihologie in facultate ...

Despre DDmeri mi-a zis si hematoloaga mea ca pana la sfarsitul sarcinii cresc pana la peste 700 dar ca la mine sunt cam repede putin cam mari 600 si ceva asa ca desi se gandea ca poate scoatem aspenterul se pare ca ala trebuie lasat si chiar l-a inlocuit cu aspirin cardio care are 100 mg aspirina fata de 75 cat are aspenterul, a zis ca nu-i vorba nici de clexane deocamdata, peste 2 saptamani vedem cum ies analizele, ea zice ca si din cauza sedentarismului sau lipsei de hidratare mai cresc astia. O sa vedem ... sper sa fie ok pana la urma.

Felicitari Delia pentru "fetita", mai vedeti voi pe parcurs daca-i creste sau nu puta. Cea mai fericita e ... cine alta decat amalia ca ea are si rosu si albastru felicitari Ama!

Alina ma bucur pentru analizele bune la DT, voi nu faceti si eco deodata cu recoltarea de sange?

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Delia felicitari pt fetita . Mihaela tu cand mai mergi la eco?

Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Nu mai pot de somn, ma scurg pe birou, citesc ce scrieti dar nu reusesc sa ma adun, am si dormit putin cu capul pe birou ...abia astept sa vina barbatul dupa mine, sa ma intind in pat cata

viitoare mamica 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delia_Rodica

Nu mai pot de somn, ma scurg pe birou, citesc ce scrieti dar nu reusesc sa ma adun, am si dormit putin cu capul pe birou ...abia astept sa vina barbatul dupa mine, sa ma intind in pat cata

viitoare mamica 10+

Si euuuuu.....
si ma tin si de prostii. Nu va dau detalii. Sper sa vin deseara cu vesti bune.

Elena & Denisa (26.10.2004)
14 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Elena, vrei tu neaparat o culoare la carucior?

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 13+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Elena, vrei tu neaparat o culoare la carucior?

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 13+
Am implinit doi anisori!!!

poze

DADADA!!!!

Elena & Denisa (26.10.2004)
14 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui MariaBcf

Delia felicitari pt fetita . Mihaela tu cand mai mergi la eco?

Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
8+

Pe 22 mai am 11 zile de asteptat, dar au inceput sa ma doara sanii asa ca stiu ca sarcina e in regula.
Ce invidioasa sunt pe voi cand vad ca deja stiti ce ascunde burtica si simtiti si bebeii dar crestem si noi mari.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_1981 spune:

Fetelor,
parca e o vesnicie pana luni cand merg la eco. Stiu ca nu am niciun motiv, insa am asa o stare ciudata, parca de teama. Am in continuare toate simptomele posibile de sarcina normala pt saptamana in care sunt, 11, dar cumva nu pot sa scap de acest stres. Voua vi se intampla sa aveti ganduri din astea?

Mergi la inceput