Burtici cu stelute de iulie-august 2013 ( 11 )
Raspunsuri - Pagina 16
Ele spune:
Iulia daca citesti toata odiseea noastra, nu o sa iti vina a crede cate temeri am avut ..si probabil o sa mai fie.
Stai calma, e normal. Avem acces la prea multe informatii si unele ne fac rau.
Mihaela si eu sunt invioada pe fete.
Anul trecut ma plangeam de zile full la munca, acum e invers. Lumea nu s-a dezormit inca.
Apropo: voi cum faceti cu concediile in acest an?? Eu nu simt vara fara un AI pe undeva.
M-ar bate gandul sa plec prin mai.
Elena & Denisa (26.10.2004)
14 saptamani
happy_ama spune:
Fetelor, am si eu o intrebare la voi: s-a mai vopsit cineva pana acum (pe perioada sarcinii)? As vrea sa ma fac cu ceva fara amoniac, cred ca L'oreal...Ce imi recomandati?
Happy_Ama 13+
paula_m spune:
Elena, asta cu concediu e un stres pt mine, ca Raul tb sa ajunga la mare.
Eu cu avionul nu mai pot sa merg dupa 7 luni, si in aprilie nu ma duc in concediu...bine as putea sa ma duc si acum in Hawai, dar nu am timp.
In mai nu ma duc la noi in tara, la mare, ca e frig.
Si deja in iunie voi fi prea mare, sa mai suport un drum de mare cu masina si nu vreau sa nasc in Constanta.
Si nu-mi vine sa-mi trimit copilul la mare cu bunicii, dar nu am nici o solutie. Doar bunicii...si poate inca o mini vacanta, pe la inceputul lui septembrie in formula completa.
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 13+
Am implinit doi anisori!!!
poze
Delia_Rodica spune:
Da, eu am avut emotii de genul, cu fluturasi in stomac si alte stari
viitoare mamica 10+
happy_ama spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulia_1981 Fetelor, parca e o vesnicie pana luni cand merg la eco. Stiu ca nu am niciun motiv, insa am asa o stare ciudata, parca de teama. Am in continuare toate simptomele posibile de sarcina normala pt saptamana in care sunt, 11, dar cumva nu pot sa scap de acest stres. Voua vi se intampla sa aveti ganduri din astea? |
Iulia, stai linistita! si eu am avut o perioada de-asta in sapt 11. si de atunci in general ma simt mai bine, simptomele sunt mai putin intense. E normal
Happy_Ama 13+
Ele spune:
Ama eu m-am vopsit marti seara cu vopsea cu amoniac, de la salon.
Am asteptat sa treaca primul trimistru si dupa m-am decis.
Parca ne prea ferim de toate.
Dimineata auzeam la radio ca apa din fantani e infectata cu nitriti si nitrati. Asa este, stiu din timpul facultatii, de la ingrasamintele din sol trec in panza freatica. dar ce sa faca oamenii de la sate?? sa se duca sa isi cumpere apa plata???
14 saptamani
happy_ama spune:
Da, Ele, asa e! Ne ferim ca apucatele. Cred ca si medicii de la noi au o contributie la teama asta...1000 de teste, restrictii etc... Chiar ma intreba o prietena "auzi, dar pe vedetele insarcinate din State, de ex, le-ai vazut vreodata cu radacini de alte culori?" Si are dreptate...numai ca eu nu as suporta sa stiu ca am riscat cu buna stiinta...
Happy_Ama 13+
delia_timpau spune:
Iulia eu am avut o groaza de emotii. nu mai fusesem la eco de la 6 sapt, si desi aveam toate simptomele (greata, oboseala, sani etc etc) tot ma temeam ca nu a crescut suficient, ca poate nu e ok, asta pt ca na, daca nu simteam ca misca, parca nu aveam nicio dovada ca e acolo si ca e bine. Dar a meritat asteptarea :) totul e perfect :)
Happy ama, eu am intrebat la salon si mi-au spus ca vopselele fara amoniac nu afecteaza in niciun fel. Mi-am cumparat si eu tot L'Oreal, dar starea proasta nu m-a lasat sa ma vopsesc..poate in we..
10+
amaliaro spune:
Fetelor eu de duminica am mosafiri din Romania -Tg Mures o prietena vine sa faca Fiv are embrioni congelati ce frumos este cand vine cineva din tara
amalia tsakoniati
14+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
Ele spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_ama Da, Ele, asa e! Ne ferim ca apucatele. Cred ca si medicii de la noi au o contributie la teama asta...1000 de teste, restrictii etc... Chiar ma intreba o prietena "auzi, dar pe vedetele insarcinate din State, de ex, le-ai vazut vreodata cu radacini de alte culori?" Si are dreptate...numai ca eu nu as suporta sa stiu ca am riscat cu buna stiinta... Happy_Ama 13+ |
Exact ..la asta ma gandeam si eu . dar nu vedele din state, nici pe vedetele de la noi nu le-am vazut nevopsite. :)
La prima sarcina nu m-am vopsit dar acuma am zis ca eu nu mai ies ca mufa din spital dupa ce nasc. Si nespalata (ca nu era apa calda) si nevopsita.
14 saptamani