Burtici cu stelute de iulie-august 2013 ( 11 )

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

amalia si eu am kivi , ma duc sa pap cateva desi nu mai e pe stomacul gol , dar cred ca va merge , eu folosesc prunele uscate ...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_1981 spune:

La mine pentru constipatie merge cu suc proaspat de portocale pe stomacul gol si macar o gura de cafea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Aha! Exact de-asta a folosit si prietena mea! Mi-a comandat si mie una de la o colega de-a ei. La 60 de RON

Happy_Ama 13+

Mergi la inceput

Pentru recomand supita/ciorbita la fiecare masa de pranz. si/sau ulei de masline, o lingurita mica mica, la o salata
Efect garantat!

Happy_Ama 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

Buna feteleee,

Eu acum am ajuns la munca, am avut jumatate de zi libera. Am de citit 6 pag din urma :)

Pana una alta voiam sa va spun ca sunt suuuuper suuuuuuuper fericita pt ca m-am intalnit cu bebe :)

Este bine sanatos, cu 4 zile mai mare decat normal (nu stiti cate griji imi faceam, din cauza faptului ca am slabit ma gandeam ca nici bebele nu acumuleaza nimic, dar se pare ca el e foarte bine :) )...sii...la prima vedere e fetita

Sunt in culmea fericirii, abia asteptam sa impartasesc si cu voi vestea :)

Tot azi am fost si la recoltat pt DT, si am programat si eco pe 23.

Pana acum totul e foarte bine. Sa speram ca asa va fi si de acum inainte! Si asa va doresc si voua!

Va pup cu drag!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Buna Delia T ma bucur pt tine si bebita . Deja a putut presupune medicul sexul fatului??? Nu stiam ca se vede ceva deja

viitoare mamica 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Ama pe mine in ultimul timp nu mai ajuta nimic cici ciorbita mancata in fiecare zi eu gatesc numai cu ulei de masline si salate acum cu kiwi sunt ok cat o tine ca pe urma vom vedea

amalia tsakoniati
14+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Delia felicitari

amalia tsakoniati
14+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

delia T felicitari pentru fetita

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

15 +

Mergi la inceput

Delia, felicitari!

Amalia, ce e drept este ca eu mananc rar cartofi/orez/fasole etc. si nu mananc de fel paine, decat iar f rar paine neagra sau Wasa (deshidratata). si nu mananc mancare gatita asa, cu sos. In schimb mananc carne zilnic (pui/curcan/peste/vita) la gratar/cuptor/aburi. Iar ulei nu pun decat in salata. poate si combinatiile au un aport.
Eu nu stiu de ce nu le am asa cu kiwi. doar daca e f copt si fff rar mananc...pacat ca stiu ca e f bun...

Happy_Ama 13+

Mergi la inceput