Burtici cu stelute de iulie-august 2013 ( 11 )
Raspunsuri - Pagina 13
olimp spune:
paula ochii mei ca ochii mei dar sa vedeti ce ochi are taicasu , nu se vad bine in poza , hai ca va caut o poza in care sa vad mai bine...
stiti ce e ciudat ca eu nu am nici o intuitie , desi mi-ar placea mai mult sa fie fetita presimt ce e puta , dar poate ma insel ...sanatos sa fie
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
15 +
Delia_Rodica spune:
Paula m eu folosesc produse de aici de aproape 2 ani, crema pt fata, pasta de dinti, vitamine, sunt cat de cat mai BIO, nu sunt cu atatea porcarii ca la noi. Eu optez oricand pt produsele de aici, raportul calitate/pret e de nota 10 (zic eu). Si colegele din birou folosesc diverse produse, pt parinti au luat tot felul de vitamine sau tratamente pt reumatism...boli de astea batranesti si sunt multumiti. Produsele vin cam in 2 saptamani.
viitoare mamica 10+
paula_m spune:
Delia, merci.
Sincer nu stiu ce sa fac...as si schimba crema, dar nici nu as schimba-o, mai ales ca eu stiu 100% ca la mine a avut efect Mustela si nu am avut nici o crapatura pe unde m-am dat cu crema, numai pe unde nu m-am dat. Dar e si scumpa pe masura!!! Si nici nu mai stiu cand am inceput cu cremuitul...
Na, ma mai gandesc eu...
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 13+
Am implinit doi anisori!!!
poze
olimp spune:
v-am pus doua poze cu sotulache
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
15 +
olimp spune:
paula sunt scumpe cremele bune si a mea pe 150 ml am dat 80 ron la farmacie dar ce nu face baba pentru frumusete
15 +
paula_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olimp v-am pus doua poze cu sotulache XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot 2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat 2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani 15 + |
Nu, nu, ochii tai sunt mai frumosi...sa aiba ochii tai copilul, da?
poze
happy_ama spune:
Paula, dar de care Mustela ai folosit? Am vazut ca sunt mai multe. POti pune un link cu o poza, te rog? Sincer, si mie mi-a recomandat o prietena care a nascut acum un an si ceva si nu a avut probleme.
Happy_Ama 13+
olimp spune:
paula Da sa traiti ! am inteles si incerc sa ma conformez...
15 +
paula_m spune:
Nu pot , Happy, pt ca era alt ambalaj in 2010, dar acum o sa o iau pe www.mustela.ro/ro/main.html#/produse-pentru-copii/nou-nascuti-9-luni/sarcina/antivergeturi-cu-dubla-actiune" target="_blank">asta.
Stai ca am gasit si ambalajul vechi :www.farmablu.ro/farmacie/mustela-9months-crema-hidrat-corp-x200ml" target="_blank">asta am avut-o eu.
EDIT : acum ca am cautat , mi-am dat seama ca mai sunt si acum cu ambalajul vechi, desi in farmacii eu nu am mai vazut si nici nu e chiar atat de scumpa ca cea antivergeturi. Tb sa intreb la farmacii, poate imi aduc pe comanda, ca nici nu vreau sa fie expirata...
poze
amaliaro spune:
Buna dimi
Sa avem o zi frumoasa fara greturi
Fetele pt constipatie eu mananc un kiwi dimineata pe stomacul gol si acum merg in fiecare zi la toaleta
amalia tsakoniati
14+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota