Burtici cu stelute de iulie-august 2013 ( 11 )
Raspunsuri - Pagina 12
Delia_Rodica spune:
Mihaelafalt iti doresc sa decurga totul bine sa ajungi sa-ti vezi bebele
Voi cu ce va dati pe burtica pt vergeturi? Aveti recomandari?
viitoare mamica 10+
olimp spune:
mihaela ma bucur ca esti bine cu analizele , si eu azi am primit rezultatul analizelor si am sunat-o pe hematoloaga si mi-a spus ca sunt bune , nici nu am cerut valori nu ma intereseaza atata timp cat sunt ok si ea zice ca sunt ok
Ei ce nu am eu !!! binenteles si RH negativ , dar sunt unul din cazurile fericite caci si sotul meu este tot cu RH negativ , nu stiu cum ne-am gasit asa... sincer nu ne-am cautat prea mult am fost colegi de clasa din clasa a cincea ....
asa ca eu nu ma interesez de anticorpi , dar stiu ca mai sunt fete pe aici cu RH negativ
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
15 +
olimp spune:
delia r eu ma dau cu ELANCYL pentru preventia vergeturilor si cu ulei de argan , deocamdata se prezinta bine , oricum de acum in colo explodeaza burtica
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
15 +
dnapotecuta spune:
analiza de sange la dt a iesit ok si la mine... azi de-abia am luat-o. o veste buna pe saptamana asta!!! va pup pe toate si fug la itm sa ma interesez de ceva. revin si stam de povesti.
Alina 15+
olimp spune:
happy tu votezi baiat ! ok sa vedem
alina vestea ca analizele sunt bune e cea mai importanta ! bafta !
15 +
MariaBcf spune:
Olimp eu votez fetita , am un feeling .
Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
8+
Delia_Rodica spune:
olimp si eu zic ca e baiat
Sa va arat ce mi-am comandat eu pt burtica http://www.iherb.com/Palmer-s-Cocoa-Butter-Formula-Massage-Lotion-for-Stretch-Marks-8-5-fl-oz-250-ml/26938 si asta http://www.iherb.com/product-reviews/Palmer-s-Cocoa-Butter-Formula-with-Vitamin-E-13-5-fl-oz-400-ml/26940/?p=4
viitoare mamica 10+
happy_ama spune:
Delia, prima crema am primit-o si eu de la niste prietene Dar nu am folosit-o inca. Eu ma dau inca cu laptele de corp de dinainte: Lipikar de la La Roche Posay. Este indicat in general pentru pielea ff uscata, ca a mea...
Happy_Ama 13+
paula_m spune:
Olimp, eu zic ca orice e bine, doar sa aiba ochii tai!!
Delia, sunt bune? Eu asa nu ma indur sa dau 150 de lei pe Mustela...dar in final nu prea am de ales!! Dar inca ma incurajez singura ca nu sunt inca chiar asa mare si seara mi-e prea frig sa stau dezbracata si sa ma mai si dau cu o crema rece, asa ca o mai aman un pic
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 13+
Am implinit doi anisori!!!
poze