Cel putin 5 kg jos!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

neata fetelor
la mine starea de oboseala continua, cred ca e si de la stresul cu casa (inca nu am cumparat, tot ne lovim de diverse chestii cu actele) si fetele care nu mananca bine si se pare ca am si racit
daca sunt obosita tind sa mananc mai mult ca sa fac rost de energie si sa pot functiona
in weekend i-am tot dat cu mucenici moldovenesti, gratare and stuff; ieri iar alergatura pe la banca diineata, deci a mai bagat 1.5 mucenic = cozonac, apoi am venit de la Pit la Buc, am facut niste cumparaturi repede ca n-avea lapte si pampers la fete si nimic in frigider si am bagat niste musch de por afumat de la auchan, f bun si slab, dar langa el a intrat si niste paine cu ceapa; seara apoi a facut sotul un curry de peste, adica sos, deci iar i-am dat cu paine cu ceapa,pana la fund, adica pana s-a terminat paine
apoi m-a luat raceala de aseara,acum ii dau cu coldrex
dimineata m-a invitat sotul la micul dejun, o omleta cu ciuperci si o salatica, 2 feliute mici mici de paine neagra, oricum nu e de bine, pana nu voi scapa de oboseala si raceala nu pot face nimic
cantarul era cam suparat dimineata 59.3 parca deci am pus 1 kg la loc; asta e, treb sa reolv mai intai problemele si apoi sa ma reapuc, ca vreau a dau si o fuga prin egipt prin aprilie pe la mare si soare, deci treb sa mai dau jos din burtica


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

si eu patesc la fel daca sunt stresata, de fapt am remarcat ca in perioadele cand sunt suparata profund sau in stres continuu nici nu prea reusesc sa ma gandesc la dieta, darmite sa ma mobilizez sa o tin.

nu mi se pare ca ai mancat mult, cu exceptia painii. eu sper ca dupa ce ating targetul sa existe si zile in care sa pot manca mai fara grija dietei, efortul asta de planificare zilnica este destul de obositor desi am si momente cand descopar combinatii si gusturi inedite, caz in care sunt f incantata.

traversez o perioada in care nu simt nevoia de carne, gen gratar sau la cuptor. Singura varianta pe care o mananc e muschiul feliat, imi e la indemana sa tai 2 felii in salate.

acum am pe lista spanac, ciuperci si conopida- totul e sa apuc sa le cumpar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns litora spune:

Buna!
Mai primiti o aspiranta la mai putine kg?
Am pornit de saptamana trecuta de la 65.5 kg la 1,62 cm, astazi cantarul imi arata 64.6 kg. Nu tin neaparat o dieta, am renuntat la paine, dulciuri si suc si incerc sa fac miscare. Cu dulciurile nu prea imi iese, dar insist.
Targetul meu este : 56 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

te primim, cum sa nu te primim, poate mai capatam suflu si incurajare
eu am cam abandonat, de fapt nu abandonat, dar nu stiu ce0i cu mine ca sunt obosita si in concesinta mananc mult, azi 59.1; dupa ce am avyt 58 mult timp si intr-o dim am vazut chiar 57+; dar o sa ma calmez eu si cu casa si cu tot,treb sa se rezolve o data si o sa o iau de la-nceput


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

bine ai venit litora! am ramas doar 2-3 pe baricade dar suntem de cursa lunga, mai cu avant, mai cu poticneli vom ajunge la target.

nici noi nu avem o dieta anume dupa cum probabil ai vazut din meniurile pe care le povestim si chiar si asa e necesara o planificare, nu tot ce e pentru familie e potrivit si pentru silueta, cumparaturile nu se fac singure mai apar rupturi de stoc, aniversari, tentatii, dar ne straduim sa navigam cu succes.

anna, eu asa am patit toata toamna si iarna aproape, pur si simplu nu-mi iesea implementarea. Sper la tine sa fie de scurta durata mai ales ca in cateva saptamani cred ca se mai stabilizeaza si vremea si parca e mai bine cand e cald.

eu azi am avut un MD amestecat: un rest din mixul de avocado si ton cu 2 felii de orez expandat, apoi am simtit nevoia de dulce si am bagat o ceasca de cereale cu fructe confiate.

G mar
P ghiveci cu salata varza si morcov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns litora spune:

Multumesc de primire.
Eu sincer va admir ca reusiti sa mancati cat de cat mai light. La mine nu merge asa, sunt o pofticioasa si nu pot manca altceva decat ce mananca si restul din familie asa ca am umblat la portii , beau ceai verde si fac sport: pilates, aerobic, zumba, merg mult pe jos, tot ce se poate .
La mine iarna e pacatoasa rau, anul trecut in vara am reusit sa ajung la 58 kg destul de usor, dar pe timp de iarna le-am pus iar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Mie mi-a luat luni intregi anul trecut sa pot micsora portiile si sa rezist tentatiei de a ma ridica full de la masa, acum nici nu as putea sa imi pun o farfurie plina ca acum 2 ani, creierul meu a inregistrat in fine diferentele intre portii mici, medii si nesimtit de mari, ultimele fiind evident cauza pentru care lupt la subiectul asta.

si un sfat bun pe care l-am primit si pe care il tot aud si pe la specialisti la TV, de ex in emisiunea Corneliei Marin, este sa insotim chiar si mancarea preferata- daca nu avem una de dieta- cu o salata. Salata umple stomacul, rontai mai mult la mancare si ai macar impresia daca nu convingerea ca merita sa te asezi la masa

asadar sa ne uram succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

vai ce somn m-a luat, asa m-as culcat
tocmai am mancat ceva
- MD o cafea cu lapte
- pe la 11.30 un brunch - 2 oua fierte cu 1 felie paine si mustar
- acum o supa crema de linte cu 1 felie paine bunnnn, si un mar
- diseara cred ca facem niste orez cu piept de pui

daca vreti solutie de ingrasare va dau ...hahahah, cred ca am reusit sa-mi fac si piticele sa manance cu cateva picaturi de tinctura de porpolis, le da de sapt trecuta si deja parca mananca mai bine, mai repejor, mai cu pofta, inainte era un chin, mai dau 2 sapt si sa vedem si ce zice cantarul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

buna,

Anna, bine ca ai rezolvat cu apetitul fetelor, ai scapat de o sursa de stres.

ieri seara am mancat o ciorba de linte, asta aveam deja pregatit si imi era foame, altfel nu sunt fan ciorba/supa seara.

azi:

MD: musli cu lapte
P: ghiveci fasole verde+ salata varza, morcov, sfecla verde + 2 prajituri mici de casa
G: iaurt
C: planuiesc peste afumat cu orez fiert, intr-un fel de salata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

hello,


eu sunt pe baricade dar fara rezultate notabile, doar miercuri dimineata am scazut mai evident, 500 g chiar dar asta pentru ca am senzatia ca marti seara am ajuns pe la 10 acasa si nu am mancat. M-am uitat in urma in meniu dar nu am gasit informatii relevante.

azi:

MD: ou fiert, o felie muschi, 3 masline,o felie paine, un castravete murat (da, era prin bucatarie si nu am vrut sa-l arunc, am o problema cu aruncatul mancarii)
G: o bomboana tip jeleu
P: mancare de fasole verde, 2 feliute chec
C: salata de ciuperci, orez, peste afumat



Mergi la inceput