Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (23)
Raspunsuri - Pagina 18
Kabecka spune:
Vicky, am inteles. Poate este o perioada, poate te simte si pe tine mai irascibila...
Mie una asa mi se pare ca de cate ori sunt eu mai nervoasa, parca si el e intr-o dispozitie proasta.
kris spune:
Fetelor, sa stiti ca si eu am devenit mai sensibila ! Sunt usor irascibila, ma supar din orice, si parca nu am rabdare ca inainte..
Nu mai vreau sa fiu asa si sa o cert pe Bia..
Draga de ea, e un copil minunat, a lucrat suplimentar sapt aceasta tot ce i-am lasat eu..si ieri nu a avut chef..si m-am cam suparat pe ea...
Eu , trag de mine de cand am inceput pe 7 ian serviciul.. si am pretentii la micuta mea.. Dar sincer, mi-a cerut ea sa lucreze, sa-si intre in forma.. Abia asteapta sa inceapa scoala, iar dorul i-a venit numai dupa o sapt de vacanta.
Nu va spun , ca seara stau sa ii verific fisele, mai ales la mate..care ma obosesc cu atatea calcule..
Kris mama Biancai Maria (26.01.2005) + 16s+
Revelion 2013
foto Bia balerina
www.youtube.com/watch?v=UNhTKcnzvZA" target="_blank">Filmulet Bianca prima iesire scena
kris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Madd11ee Kris, nu imi vine sa cred ce fetita mare, frumoasa si cuminte ai.. 16+ |
Madd11ee
Revelion 2013
foto Bia balerina
www.youtube.com/watch?v=UNhTKcnzvZA" target="_blank">Filmulet Bianca prima iesire scena
ankylya spune:
kris felicitari pentru baietel
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 17+
kris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ankylya kris felicitari pentru baietel ***************** Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 17+ |
Multumesc frumos, Ankylya!
Revelion 2013
foto Bia balerina
kris spune:
Va doresc un week-end placut iar puiutilor care incep luni scoala , mult succes si acomodare usoara dupa 3 sapt. de vacanta!!!
Revelion 2013
foto Bia balerina
geo_79s spune:
Buna tuturor si FELICITARI Maddi si Kris pentru baietei. Sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii!!!
Abia astept sa merg si eu saptamana viitoare la control, sa-mi confirme ca e fetita si mai ales ca e sanatoasa. Cred ca fac si morfo de trim II ca va fi saptamana 20...nu mi-a zis data trecuta dar ramane de vazut.
Momentan sunt putin speriata ca am colegi pe la serviciu virusati si tot incerc sa-i evit ... sper sa-mi iasa. Mananc multe citrice si iau preventiv oscilo la recomandarea doc. Sper sa iesim in primavara cu bine fara raceli si alte belele.
Imi pare rau ca apar mai rara si nu pot tine pasul cu voi dar eu la serviciu sunt super prinsa iar seara acasa evit pe cat se poate computerul. Oricum incerc sa va urmaresc chiar daca nu apuc sa si scriu.
Seara frumoasa tuturor!
VIOIKA76 spune:
Buna seara tuturor !
De la o vreme nu mai am timp de nimic ,firar ! Astazi am fost toata ziua in Buc cu treburi si aprovizionare si am plecat de la ora 05 dimineata ,multumesc lui Dumnezeu ca am ajuns cu bine ca pe drum am vazut 2 masini iesite in decor ,tare greu a fost cu poleiul !
Miche ma bucur ca te vad si multumim pentru informatiile pretioase ! Clipul cu baita e super ,l-am mai vazut pe undeva si ma tot intrebam cum de reuseste tipa respectiva sa-i faca pe bebici sa adoarma in baie ,eu una nu cred ca reusesc chiar daca am spalat 2 copii pana acum.
Madd si tu tot baietel?
Felicitari !
Deja fetitele cred ca raman un pic in urma dar poate mai apar burtici noi cu fetite si sar pe primul loc.
Madd cu apa cu lamaie sau fara eu tot nu scap de balonare ,asa cum ai spus si tu ma-m obijnuit cu ea.Avantajul in toata treaba asta e ca nu pot sa mananc asa mult ,bebe are grija de silueta lui mami.De multe ori ma culc flamanda ca seara ma umflu cel mai tare.
Ankylya eu ma bucur ca tu poti sa faci analize gratuit si cel mai important e ca ti-ai gasit un medic cu care te intelegi bine si care te face sa te simti in siguranta !
Din pacate eu nu am asigurare si trebuie sa platesc totul si cred ca daca as avea asigurare tot plateam ca asa e la noi ,gineco te cheama la cabinetul privat nu la spital.
duduta am retinut ca fetita ta e micuta dar credeam ca-i la cresa si deaia se imbolnaveste des ,ca eu sunt patita cu Dragos ,acum in vacanta a fost cel mai sanatos copil ,de acum incepe greul ,macar sa-mi refac stocul de panadol si ventolin ca deja stiu ce ma asteapta.
Ma bucur ca te simti mai bine ,continua cu ceaiurile ca te lasa afurisita de raceala .
paulinio ai spus ca te astepti ca surprizele ramase nedescoperite, sa fie fetite deci tu iti doresti o fetita ,e normal avand in vedere ca ai baiat.Sa dea Dumnezeu sa fie asa cum iti doresti !
Cosmy ma bucur ca te vad dar imi pare rau de cazatura ! Referitor la ce spunea gineco tau despre rezultatele de la dublu-test cred ca daca ar fi probleme majore s-ar vedea acum la morfologia de trim 2 ,mie mi-a spus ca de acum incolo nu mai pot sa apara probleme grave la bebe.
Aoleu Deny poate reusesti sa faci ecografiile in spital si acoperite de asigurare ca 225e e cam mult totusi.Tin pumnii sa reusesti !
Kris eu parca te-am felicitat pentru baietel ,sau mai bine te mai felicit o data ,ca nu-i nimic rau .Felicitari !
As mai scrie eu dar cred ca m-am intins ca o placinta si e deja obositor sa citesti tot ,asa ca ma opresc aici si va spun noapte buna !
Dupa ce incep copii scoala cred ca-mi revin la programul meu de gravide .
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum23+