Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (23)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Off..e greu cand fac asa copiii, Vicky..
Kris, pe mine ma amuza ca cel mai tare il simt cand stranut..zici ca se impinge dint-o parte in alta:)) sau cand mai beau suc de portocale..la Cola nu il simt asa agitat, culmea..
Abia astept sa il simt si eu asa cum il simti tu..La mine mai dureaza putin..dar asta e..:)

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Draga mea Madd11ee, e foarte placut! Il vei adora si mai mult! Sunt momente unice!!!!!

Eu imi faceam probleme, ca dupa ce o nasc pe Bia, o sa-mi fie dor de miscarile ei din burtica, dar, sincer, nu am mai avut timp de asa ceva.. cand o priveam o adoram enorm!

Kris mama Biancai Maria (26.01.2005) + 16s+

Bia balerina&video
http://www.youtube.com/watch?v=UNhTKcnzvZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca1109 spune:

Felicitari, Kris, pentru baietel!

Voiam sa va intreb de ceva vreme, voi simtiti dureri in zona inghinala? In fiecare dimineata, e la fel, ma dau jos din pat cu o oarecare dificultate, din cauza durerilor in zona inghinala. Nu stiu cum sa descriu, e ca si cum as fi facut sex o noapte intreaga (alta descriere nu-mi vine in minte). Iar pe parcursul zilei ma dor incheieturile de sus dintre picioare si bazin.

Raluca

S 24+
Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Ralu, da :) si eu simt asa.

Vicky, Printzesone and BB (23+)

Mergi la inceput

Stie cineva, cum se simte Mycya? Aveti vreuna vesti de la ea?
Doamne, mi-e gandul numai la ea! Ma rog Bunului Dumnezeu sa treaca cat mai usor peste aceste momente!

Revelion 2013
foto Bia balerina
www.youtube.com/watch?v=UNhTKcnzvZA" target="_blank">Filmulet Bianca prima iesire scena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Buna burtici!

Felicitari Maddie si Kris pentru baietei! Si eu m-am programat miercuri la eco, poate vad si eu in sfarsit ce e! Nu mai am nici eu rabdare deja! Sa stiu si eu daca pink sau blue Asta daca nu cumva imi face vreo surpriza si ne trateaza cu spatele ... sau mai sta eu stiu cum sa nu se vada! Sa vad si eu daca inmultesc nr baieteilor sau o sa fac o fetita, sa aiba flacaii vostri pe cine sa curteze

Maddiee, si eu il simt ciudat cand stranut sau tusesc. Si in general, parca si pe el il simt mai mult in stanga jos. Cred ca acolo ii place sa stea sau sa suteze

La noi de dimineata a fost ceva ghata pe jos, dar nu asa de urat cum ati povestit fetele din Bucuresti. Eu am fost azi dimineata o doamna! M-a adus barbatu cu masina la lucru, ca de obicei vin si eu cu tramvaiul sau autobuzul. Acum vad ca a iesit soarele, poate s-a mai topit. Aveti grija cu poleiul!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Aseara cand ajung la bona, vine repede sa ma pupe imi sae in brte si imi zice in romana : vreau sa vina alma pe la noi (o fetita de acolo, care era si ea punctul de plecare). Ii zic, nu s epoate azi, mama e obo, e zi de scoala etc. Bai se pune pe un urlat si pe un tavalit pe jos. Nu mi-a facut niciodata asta. Bona a ramas perplexa. Le-am explicat alora ce si cum, ca na .... Mama almei i-a explicat ca si ea e obo si etc, ca trebuie sa program chestia, nimic dom'ne.

hihi, imi suna cunoscut....Doamne cata rabdare iti trebuie in astfel de momente...Vicky, cati ani are fetita ta?

Mergi la inceput

Raluca1109, si Monik86, , va multumesc pt felicitari!

Doamne Ajuta la toata lumea sa fie bine si sa mergem sanatoase pana la capat!

Revelion 2013
foto Bia balerina
www.youtube.com/watch?v=UNhTKcnzvZA" target="_blank">Filmulet Bianca prima iesire scena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kabecka

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Aseara cand ajung la bona, vine repede sa ma pupe imi sae in brte si imi zice in romana : vreau sa vina alma pe la noi (o fetita de acolo, care era si ea punctul de plecare). Ii zic, nu s epoate azi, mama e obo, e zi de scoala etc. Bai se pune pe un urlat si pe un tavalit pe jos. Nu mi-a facut niciodata asta. Bona a ramas perplexa. Le-am explicat alora ce si cum, ca na .... Mama almei i-a explicat ca si ea e obo si etc, ca trebuie sa program chestia, nimic dom'ne.

hihi, imi suna cunoscut....Doamne cata rabdare iti trebuie in astfel de momente...Vicky, cati ani are fetita ta?

Are 4 ani jumate, si crede-ma ca pana acum o saptamana nu am cunoscut asemenea manifestari. Seara iarasi, nu vrea sa se culce, scandal intr-una.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Felicitari celor ce au aflat sexul de curand! Si celor care simtiti bbii oare cat mai am de asteptat? Sunt atat de nelistita si imi fac griji pt sarcina si pt ei

16+ +

Mergi la inceput