Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (23)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Madd11ee, eco l-am facut , in final cu d.na dr. Ivancu Cornelia.
Draga de ea, s-a cam chinuit la inceput.. deoarece eu ma programasem pt eco T1 morfo, iar eu aveam 14s 1 zi..si nu-i ieseau masuratorile, dupa care s-a prins ca sarcina e la inceputul T2. Conform masuratorilor, flacaul meu era mai mare cu 9 zile..

Acum 2 seri, pana sa fac 16 s, burtica mea s-a comportat ca o piftie, era o joaca pe bb, destul de vizil si pt ai mei. Si de atunci se tot joaca si il simt foarte bine.

Kris mama Biancai Maria (26.01.2005) + 16s+

Bia balerina&video
http://www.youtube.com/watch?v=UNhTKcnzvZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Kris, al meu a iesit mai micut cu o zi..vad ca se pastreaza pe acolo..in jur de UM..cu o zi in plus sau in minus..:)
Si mie mi se pare ca il simt mai bine..dar cred ca in 2-3 saptamani o sa fie bine de tot..acum nu se vede prin burtica..dar simt zona de sub buric tare:)

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Bai, am o lene de zile mari. Nu am avut chef nici sa ies la pranz. Imi aduce o colega niste chestii.

Mie imi e din ce in ce mai greu, nu stiu ce naiba. de dimineata eram ca un urs.
In plus am si o stare nasoala de irascibilitate (nu stiu daca v-am zis deja, daca da ... sorry). Maya resimte, e si ea o maraita, eu ma enervez si ies scantei.

Vicky, Printzesone and BB (23+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Felicitari Madi si Kris pentru baietel!

Vicky nu stiu daca ne-ai zis sau nu de irascibilitate, dar cred ca multe din noi au parte de ea la un moment dat , totul este sa nu existe victime colaterale sau inocente

23+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Madd11ee

Kris, al meu a iesit mai micut cu o zi..vad ca se pastreaza pe acolo..in jur de UM..cu o zi in plus sau in minus..:)
Si mie mi se pare ca il simt mai bine..dar cred ca in 2-3 saptamani o sa fie bine de tot..acum nu se vede prin burtica..dar simt zona de sub buric tare:)

16+

Draga mea, la bb2, miscarile se simt mult mai repede. Posibil, in cazul tau, fiind la prima sarcina, sa le simti, abia pe la 20 sapt... Asa imi amintesc eu de la prima sarcina, daca nu sunt prea batrana si imi scapa acest amanunt,

Bia balerina&video

Mergi la inceput

Si eu resimt lenea...:) nu am niciun chef de nimic..acum ma uit incontinuu la ceas..sa vina ora de plecare..

16+

Mergi la inceput

Kris, primele miscari le-am simtit la 14 saptamani..si de atunci l-am tot simtit:) si eu stiam la fel, ca o sa-l simt mai tarziu..dar uite ca s-a facut simtit mai repede..Doar ca momentan il simt doar eu:)
Cred ca unde nu si-a facut aparitia burta..nu e mare diferenta intre cum eram inainte de sarcina si sunt acum, doa kg in plus ce s-au pus destul de uniform:)( apropo de poza de pe picassa)

16+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui flafi

Felicitari Madi si Kris pentru baietel!

23+ cu

Flafi , iti multumesc!
Nu stiu ce se intampla, dar se pare ca anul 2013 este anul baietilor.. Doamnele insarcinate, pe care le stiu, in majoritate, fac

Bia balerina&video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Aseara cand ajung la bona, vine repede sa ma pupe imi sae in brte si imi zice in romana : vreau sa vina alma pe la noi (o fetita de acolo, care era si ea punctul de plecare). Ii zic, nu s epoate azi, mama e obo, e zi de scoala etc. Bai se pune pe un urlat si pe un tavalit pe jos. Nu mi-a facut niciodata asta. Bona a ramas perplexa. Le-am explicat alora ce si cum, ca na .... Mama almei i-a explicat ca si ea e obo si etc, ca trebuie sa program chestia, nimic dom'ne.

Vicky, Printzesone and BB (23+)

Mergi la inceput

Madd11ee, e adevarat, primele miscari le simtim numai noi mamicile, ca niste batai de aripi de fluture. Dar la mine , juca fotbal, centra cu capul..era tare haios!

Bia balerina&video

Mergi la inceput