Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (23)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Uff Cosmy. Sper ca bebitzul e bine.

Au mai fost gravidute cu cazaturi zdravene, si bebe e bine, acum in brate deja alapteaza de la mami

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

20+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Am uitat parola de la mail ...

Miche 21+ si
Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Deny, dar la voi ce intra pe asigurare? Ca mi s epare destul de dubios sa platesti doppler-ul cand esti suspecta de trombofilie

Vicky, Printzesone and BB (23+)

Si eu ma gandeam la asta, dar vezi ca ecodoppler asta m-am programat singura.
Ieri imi ziceam, stai sa ajung la spital si no sa mai fie nevoie de eco de marti pt ca imi vor face la spital.
De aceea nu stiu ce ma asteapta si ce va fi acolo la spital.

In asigurare intra controlul de la medic, analizele de sarcina, etc... poate no sa mai fie nevoie sa ajung si marti la ecodoppler unde m-am programat eu din propria initiativa.

O sa va mai tin la curent luni.

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

20+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

aha, inteleg acum. Dar doctorita ta ce ti-a zis pentru trombofilie? In mod normal aia de la spital trebuie sa urmareasca tot...

Mergi la inceput

Miche, ai PM

20+ cu minune surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

dragele mele, va

Am lipsit, dar cat de cat am recuperat tot...

Madd11ee, felicitari pt !! Sa fiti sanatosi cu totii!
Si eu am facut echo la Favorit, dar 3 D, desi am cerut 4D..dar nu se compara conditiile de la Medlife Unirii!
O luase si pe Bianca sa vada si pe un ecran mare ce am eu in burtica, dar din pacate nu aveau si asa ceva. Initial fusesem si eu programata la dr. Mirela T.., dar cel care m-a programat a uitat ca dr. era in garda la acea data...

Felicitari tuturor, care au aflat ce minune ascund in burtica!

Initial imi spusese ca e 75% baiat, dar dupa 2 min, s-a vazut foarte clar tot si mi-a confirmat 100%. Sotul meu vazuse inca de la inceputul controlului, sexul..dar eu nu .

Kris mama Biancai Maria (26.01.2005) + 16s+

Bia balerina&video
http://www.youtube.com/watch?v=UNhTKcnzvZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Merci Flafi si DenyAnd pentru parola !
Am pus pe gmail, doua carti dragute (am papat o litera in mail, ma iertati )
Prima are si retete, si e de la Harvard Medical School, iar a doua e simpatica si utila

Lectura si practica placuta! (impreuna )

Miche 21+ si
Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

Ahh fetelor, ce de-a poze frumoase vazui la picasa
De cata vreme nu am mai intrat la poze , am ramas in urma cu update la albumul meu. O sa pun si eu poze zilele care urmeaza, sa nu uit iar.

Acum ies ca treb sa fug la munci un pic, pt 4-5 ore, fac curatenie la patronii nostri. Ce este usor fac eu, nu ma fortez. Vine si sotul sa ma ajute la ce e greu(cu aspiratorul, dat cu mopul pe jos).

Va doresc o zi frumoasa

20+ cu minune surpriza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

aha, inteleg acum. Dar doctorita ta ce ti-a zis pentru trombofilie? In mod normal aia de la spital trebuie sa urmareasca tot...

Pai, nu stia ce sa-mi zica
Era surprinsa sa afle ca iau aspenter, si apoi vazu rezultatele de la trombo...
Ii spuneam eu tot ce trebuie de facut, ea doar ma asculta si dadea din cap in semn de aprobare, ca este de acord cu ce zic eu(stie ca aspenterul se ia numai pana 28s, si ca trebuie sa-mi fac injectie dupa 28s dinainte sa-i spun eu). Mi-a zis ca sunt bine informata, deci, stiu ce am de facut.
De fapt, ea nu a vrut sa zica ceva gresit, de aceea si-a facut copie la rezultatele de la trombo, ca sa studieze, probabil sa se consulte cu un hematolog, nush.
Urmatorul control la ea in martie, cand voi avea 28 sapt. Cred ca direct la vaccinul ala pt Rh negativ ma cheama. Mi s-a parut straniu asta, ca tocmai peste 1luna juma ma cheama.
Dar poate controalele mai dese imi vor cei din spital, asa cum zici tu.
O sa vedem.

20+ cu minune surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Citat:
citat din mesajul lui kris

dragele mele, va

Am lipsit, dar cat de cat am recuperat tot...

Madd11ee, felicitari pt !! Sa fiti sanatosi cu totii!
Si eu am facut echo la Favorit, dar 3 D, desi am cerut 4D..dar nu se compara conditiile de la Medlife Unirii!
O luase si pe Bianca sa vada si pe un ecran mare ce am eu in burtica, dar din pacate nu aveau si asa ceva. Initial fusesem si eu programata la dr. Mirela T.., dar cel care m-a programat a uitat ca dr. era in garda la acea data...

Felicitari tuturor, care au aflat ce minune ascund in burtica!

Initial imi spusese ca e 75% baiat, dar dupa 2 min, s-a vazut foarte clar tot si mi-a confirmat 100%. Sotul meu vazuse inca de la inceputul controlului, sexul..dar eu nu .

Kris mama Biancai Maria (26.01.2005) + 16s+

Bia balerina&video
http://www.youtube.com/watch?v=UNhTKcnzvZA

Kris Felicitari si tie pentru bebe boy..nici nu stiu daca te-am felicitat..te dadusem disparuta..e adevarat ca nu ai aceleasi conditii..la mine singurul avantaj este ca e aproape..Plus ca ma enerveaza teribil aglomeratia de acolo(cam tot timpul am prins aglomerat)..Mie mi s-a parut ok aparatul..arata destul de bine bebele...
Pana la urma la cine ai facut eco?

Spor la treaba, Deny!

16+

Mergi la inceput