Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (23)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Buna, fetelor!

Abia acum am reusit sa termin de citit tot ce ati scris de miercuri pana azi si ati avut ceva spor, nu gluma.
Va felicit pe toate pentru vestile bune din ultimele zile.
Eu am fost plecata la petrecerea de firma si abia astazi ne-am intors. A fost super ca toata lumea m-a admirat incontinuu, m-a dragalit, m-a rasfatat, m-a pupacit, asa ca va dati seama cat de bine m-am simtit. Aceasta dragalasenie si pupaceala a avut insa si o urmare urata: am racit. Miercuri seara m-a durut gatul, dar am tot baut ceai cu lamaie si miere si am supt pastilute de propolis. Cu toate astea joi si astazi de dimi, m-am trezit fara voce. Peste zi imi mai revine, dar f putin.
Acum vad ca a inceput sa ma intepe si urechea stanga si am si muci verzi, deci e clar.
Am 3 simptome clare, dar sper sa-mi revin weekendul asta.
Acum ma pun sa-mi incalzesc niste ulei sa-mi pun cu pipeta in ureche si sa incalzesc si niste sare sa o tin tot pe ureche. Sotul mi-a cumparat oscillococcinum, asa ca tre sa imi treaca.
Va pup si va mai scriu zilele astea ca acum ma apuc de doftoricit.
O seara buna!

21 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeatnc spune:

Buna fetelor!!! sunt o viitoare mamica de iunie, DPN 2iunie si va rog sa ma acceptati si pe mine printre voi. Am 19 sapt de sarcina, la 16 sapt mi-a zis ca este 60%baietel, iar azi ca se pare ca este fetita. O sa aflu sigur la morfologie...
Va salut pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaiIunie2013 spune:

Bine ai venit Andreea.
Felicitari pt baietel/fetita

Iti dorim sedere placuta aici cu noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaiIunie2013 spune:

Andreea, scrie repejor peste 10 mesaje, scurte, ca sa scapi de moderare si sa-ti vedem postarile odata cu celelalte.

Spune-ne mai multe despre tine

Mergi la inceput

Multumesc frumos pentru primire!

Mergi la inceput

Imi puteti da si mie parola de pe picasa? multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Andreea, bine ai venit!

Putintica rabdare si vei primi si parola.

Vicky, Printzesone and BB (23+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Bine ai venit, Andreea!
Dragele, am iesit pana la urma din casa. Am avut de mers 300m de gheata groasa cu polei. Pe la 8 m-am intors in casa si am stat pana pe la 9 si ceva. Nu prea imi permiteam sa lipsesc, pana la urma mi-am pus talpici din ciorapii sotului peste cizme si a fost ok. Si niste blugi largi peste
Bebe misca de nu se poate, se joaca prin burtica, eu cred ca se plictiseste. Fotbal extrem uneori, ma sperie.
Iris, cam repede ai facut mucii verzi, sa nu fie vreo bacterie pe-acolo. Vezi poate faci exudat si sa nu stai cu febra daca apare, discuti cu medicul.
Sunt foarte somnoroasa, e si vremea, si prima saptamana dupa concediu, dar de obicei sunt activa si acum sunt somnoroasa, neatenta, etc. Apropo de nervi, mai nou ma enervez pana si pe mine.
Madd, si tu? Felicitari, si al meu sot era prin norisori, mandru foarte. Mie mi-a reconfirmat la echo saptamana asta, e baietel.
Kriss, si baieteii sunt uneori cumintei foc si pusi pe studiu, ba mai mult sunt foarte atasat de mamele lor. Si pot fi talentati, pot sa danseze.
Dragele, pe mine m-a intrebat dr la 18 sapt daca nu vreau sa fac si triplul test sau amnio, dupa ce dublul test la Medlife a fost risc scazut. I-am zis ca nu vreau si a comentat doar ca trebuia sa ma intrebe, ca sa nu zic ca nu i-am spus. Zicea asta in timp ce imi dadea morfologia de bebe perfect la echo. Nu stiu ce sa cred, dar imi mentin parerea: e de ajuns.
21 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Carmen, eu as sta linistita si nu m-as mai gandi la Triplu Test.
Si mie mi-a zis sa-l fac(aveam 16s), adica daca vreau sa-l fac, si amnio la fel, subliind mai mult cu "trebuie" sa-l fac. La fel ca tine, "eu ti-am zis, sa stii". Eu cred ca e in folosul lor, nu al nostru, daca morfologia a iesit bine. Lor le iese bani de pe urma ecografiilor astea. Sunt convinsa de asta, pt ca morfologia de trim1(aveam 12s), l-am facut la un doctor care s-a mirat cu "de ce il fac? ca nu trebuie neaparat, pt ca sunt tanara", daca ma duceam si la 16 sapt tot la el, s-ar fi mirat iar cu tot " de ce cheltui banii pe eco degeaba pt ca bebe este bine, perfect in grafic".
Dar asta cu TT e alt doctor, care e clar ca il intereseaza mai mult banii.
Asa ca, relax, nu te mai gandi la TT.

Important ca bebe e bine, perfect, si o sa fie bine pana la termen in burtica.

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

20+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Terminasei si eu cu munculita pe azi, daaaaaaa' asa tare m-a obosiiiiit, ma durut rau de tot coccisul (sau "noada fundului" cum ii zice sotul ), nu mai puteam sa stau in picioare. De zici ca ma taia ceva acolo si brusc cadeam pe jos.
Vinerea trecuta tot asa am patit(fac curatenie o data pe saptamana). Bine ca ma ajuta sotul la curatenie ca altfel nu ma apucam.
Am stat in picioare si in continua miscare fara pauza 5 ore legate.
Ma gandesc cum o sa fie sa fac munca asta cu burtica mai mare
Rezist, mi-e greu dar rezist. Macar pana in martie-aprilie cand va veni banul din munca sotului, ca acum sta in "concediu".
Cam depindem de banii astia pana incepe sotul munca, ca alt venit nu avem deocamdata.

Acum sunt mai bine ca am stat la orizontala sa ma odihnesc.

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

20+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput