Burtici cu stelute de iulie-august 2013 ( 10 )

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

si eu vreau sa vad poze :)
am activat PM.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui dnapotecuta

Faza cu pozele este destul e complicata... poate treburile ar trebui sa fi mai simple putin. Alte forumuri sunt un pic mai simple. Pana ma prind si eu ce si cum... oricum vreu un pm cu parola aia minunata care se tot imparte pe la noi prin casuta... pe mine ma gasiti alina berghea pe facebook.

Alina 14+

Dar nici tu nu ai PM activat, sa-ti pot trimite mesaje private!!

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 13+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

buna fetelor !

dana ti-am sintit lipsa , dar cu siguranta dupa ce ai parte de concediu ne acompaniezi mai des

ele eu am sunat pt TT si mi-a cerut numele , un nr de teleofon , cate saptamani am acum , mi-a zis ca costa 200 ron si consta intr-o ecografie si analize de sange , rezultatele se dau in acceasi zi , asa mi-a spus si dr ginecolog , oare se poate ? voi vedea nu am mai trecut prin asa ceva...sper sa fie bine....

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Dnapotecuta. mie mi-a spus ca trebuie sa duc la Medicina Muncii adeverinta de la medicul de familie Si de restul se ocupa curiera . Mie o sa imi trimita la clinica doar o cerere care trebuie semnata de seful clinicii ( cum ca este de acord sa nu mai fac ture de 12 h si nopti)

Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Olimp, da...la Raul am facut si eu DT la Cluj, dimineata am fost la eco, luat sange si la 12 aveam rezultatul. am fost al o clinica de ginecologie, de stat, cred ca Gine 2.

Delia, trimis PM

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 13+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Olimp cand te-ai dus la Nicorici , ai mancat dimineata? Mi-a luat analize si eu eram mancata ( voi avea glicemia un pic mare)

Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Maria, la mine nu se pune problema de redus programul, pe mine doc vrea sa ma tina acasa de tot. In plus, cate judete atatea obiceiuri. Stiu ast ca eu am bultin de ialomita si traiesc la tulcea si lururile difera de la cer la pamant. Cand esti la Roma procedezi precum romanii... asta e...

Alina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Buna ziua dragelor!

In primul rand va multumesc pt aprecieri si va intorc complimentele. Sunteti toate niste frumoase. Ele, eu nu am avut abdomen ca al tau niciodata, asa definit, felicitarile mele!
Abia astept sa poseteze si restul burticilor poze.

Alina, ma bucur ca nu ne-ai uitat! Mie imi place mult modul tau de a povesti si e o placere de fiecare data sa-ti citesc mesajele.

Eu merg abia Luni, sapt viitoare la medic.Atunci voi face si Torch-ul. Mi se pare o vesnicie...ma tot pipai pe sani sa vad daca ma dor, desi greturi am din cand in cand, si dureri de burtica din cand in cand, urinari frecvente,in concluzie, simptome ar fi Daca ar fi dupa mine m-as duce la 2 zile la eco sa il vad pe Minunica

Va pup pe toate!

Alexandra 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

fetelor eu nu pot intra deloc la poze imi zice:Numele de utilizator sau parola introduse nu sunt corecte.

amalia tsakoniati
14+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Bobita eu nu prea am simptome de sarcina. : doar sanii mari si grei. Azi pe strada ma luat o greata ca am crezut ca vomit , dar mi-a trecut.

7+

Mergi la inceput