Burtici cu stelute de iulie-august 2013 ( 10 )
Raspunsuri - Pagina 9
amaliaro spune:
Confirma#355;i-v#259; identitatea
Se pare c#259; v#259; conecta#355;i dintr-o loca#355;ie neobi#351;nuit#259;. Pentru protec#355;ia dvs., ajuta#355;i-ne s#259; v#259; verific#259;m identitatea. Afla#355;i mai multe.
Selecta#355;i o metod#259; de verificare
Introduce#355;i adresa dvs. de e-mail pentru recuperare p••••••••••a@gmail.com
Adresa de e-mail nu se potrive#351;te cu adresa de e-mail înregistrat#259;. Introduce#355;i o adres#259; de e-mail care se încheie în gmail.com, asem#259;n#259;toare cu cea indicat#259; mai sus.
Introduce#355;i numele ora#351;ului de unde v#259; conecta#355;i în mod obi#351;nuit
Întâmpina#539;i probleme pentru cele de mai sus? Da#539;i clic aici pentru a v#259; reseta parola.
poate ca nu intru de pe teritoriul Romaniei imi cere sa pun orasul de unde ma loghiez
amalia tsakoniati
14+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
Bobitza_85 spune:
cine e frumoasa care a pus poze ultima data?
Albumul se numeste Ianuarie-9. Trebuie denumit cu ID-ul sau numele tau.
Alexandra 8
olimp spune:
paula GINE 1 , doar ei fac TT acolo merg si il fac .
maria eu de fiecare data m-am dus nemancata , dar oricum nu verifica cred ca glicemia , are ea alte repere de vizionat, ti-a dat clexane ?
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
14 +
flory_blanca spune:
Paula felicitari pentru putzica. E bine ca o sa aiba Raul partener de joaca. Poate asa o sa il accepte si mai usor. N. nu accepta nici o agrafa in par asa ca noi am ramas doar cu rozul. Eu sper la o fetita, mi se pare ca e mai usor asa dar se pare ca toti in jurul meu sunt convinsi ca e baiat. Sanatos/sanatoasa sa fie!
Voi v-ati inscris la medicul de familie? Mie asa lene mie sa ma duc ca acolo trebuie sa stau la coada, tot oameni bolnavi care stranuta pe mine. Nu am nici un chef sa mobilizez dar ginecoloaga ma tot intreaba de carnetul gravidei si eu nu am ce sa ii duc.
Vad ca vorbiti deja de concediu de risc, eu la prima sarcina am mers la lucru pana am nascut, eram tare mandra de mine numai statuia o mai asteptam. Mult stres, alergatura si faceam exces de zel. Acum nici nu ma gandesc sa merg mai mult de 7 luni, e cazul sa mai stau si eu linistita , sa ma relaxez , sa apuc si eu sa citesc , sa fac lucruri care imi fac placere. O iau mai moale ca pana la urma banii nu sunt totul si nu as vrea sa mai trec prin asa ceva niciodata. Imi doresc un copil sanatos si nascut la termen indiferent ce inseamna asta. Eu deja am lasat-o mai moale, merg la lucru dar nu mai stau atat, nu ma mai stresez, nu mai ies asa de mult afara ca inainte pt ca e frig, incerc sa ma protejez cat pot.
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
delia_timpau spune:
eu am pus niste poze azi, dar am trecut si numele..nu apare?
multumesc pt parola!!
10+
MariaBcf spune:
Olimp pe hartia cu analize era trecuta si glicemia . Mi-a dat reteta de Clexane si de la prima farmacie le -am luat ( acolo in statie era o farmacie) , am mai platit 24 lei . Mi-a spus ca din trimestrul 2 voi face Clexane de 0,6. Acum trebuie sa o sun Vineri sa imi spuna cum sunt analizele.
Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
7+
Ele spune:
Amalia aici intri?
https://accounts.google.com/ServiceLogin?hl=ro&continue=https%3A%2F%2Fpicasaweb.google.com%2Flh%2Flogin%3Fcontinue%3Dhttps%253A%252F%252Fpicasaweb.google.com%252Fhome&service=lh2<mpl=gp&passive=true
Deci, fac greva!!!! Ma omorati cu pozele voastre.
Tre sa imi caut si eu pozele de miss.
Elena & Denisa (26.10.2004)
14 saptamani
amaliaro spune:
Da iubita acolo intru acum imi cere un alt imail sa imi trimita parola
amalia tsakoniati
14+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
Ele spune:
Amalia la email tastezi doar: gravideiul.aug (fara @....)
parola cea trimisa pe PM.
Elena & Denisa (26.10.2004)
14 saptamani
amaliaro spune:
nu se poate si pace asta este
amalia tsakoniati
14+
DOAMNE ITI MULTUMESC!