Burtici cu stelute de iulie-august 2013 ( 10 )

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

M-am lamurit..cat de cat.
Am mai vb la o clinica. Tre sa am trimiterea pt TT, e un formular de fapt pe care sunt trecute masuratorile de la ultima ecografie.
Mi-au zis ca daca sunt trecute , chiar daca din decembrie, sa fac analiza de sange.
Deci a ramas sa fac sangele pe 16-17 ian.

Elena & Denisa (26.10.2004)
14 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Pai, tot nu inteleg...pt TT nu sunt niste masuratori specifice?
Si tu ai formularul acela?

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 13+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Da, Paula, am formularul .
Mi l-a completat dr cu masuratorile de la ultima ecografie. Adica 27 decembrie.

Elena & Denisa (26.10.2004)
14 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Si eu vreau sa pun poze si sa vad poze. :D

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Ele probabil ca se repeta pov de la D.T. cu eco la diferenta de 2 saptamani de analize si interpreteaza dr la urmatorul consult.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Helooo ladies!
Scuze de absenta... am alergat pntru varii chesti prin oras si nu mi-am mai gasit enrgia sa stau la calculator seara.
In principal, Maria, m-am agitat ca o curca beata pentru actele de risc. Maine merg la medicina muncii sa duc copie dupa buletin, fisa postului si scrisoarea medicala de la ginecolog ca sa ma programeze la nu ce doc pentru evaluare. Dupa toata afacerea e-abia ma duc cu referatul rspectiv lamunca, il semnez si il stampilez si apoi la medicul de familie pntru concediu. M-a lasa nervii de ceva vrme... sper sa fie de la hormoni. Am ametit de la atatea panarame si demersuri si hartoage.
Am luat si o mica tranta ieri pe gheata... nimic grav si, slava domnului fara urmari... asta alergan cu copilul la orl de la medicul de familie care nu i-a facut vaccinul de 4 ani ca nus ce ar avea nu stiu pe unde... si ieri la noi era vajul secolului. Am zis ca imi plesneste capul de nervi. Azi la pranz o iau de la capat. Cand m-oi vedea si cu concediul ala rezolvat cred ca respir usurata.
Amalia... cred ca nu m-am mai bucurat asa sincer si profund pentru cineva de foarte multa vreme. Good things come to those who wait. E bine sa ai confirmarea unei perioade atat de lungi de asteptare. Sa fie sanatosi ca iubiti vor fi cu siguranta!
Vroiam sa meg si eu la eco vineri insa surpriza... inca -am rezultatul la DT-ul facut in 15 decembrie!!!!!!!!!!1 Tara asta e de groaza. Sa speram ca azi ajunge acest rezultat ca sa nu trebuiasca sa aman pe vinerea viitoare eco. Pe de alta parte saptamana vitoare e posibil sa se vada mai bine ce este bebelusul.
In alta ordine de iei avem un nou membru de fmilie... o cheama Tia si este terrier si este jucausa, educata si iubitoare. V. e absolut incantat de ea. partea cea mai frumoasa e ca isi consuma reciproc energia si sunt de-a dreptul indragostiti unul de celalalt. Asa ca, daca se dovedeste ca in burtica este tot un baietel, iata ca avem si o fetita. Fie ea si cu 4 picioare.
Si eu ma gandesc mereu ce-as face cu 2 baieti.. nu tu codite, fustite si macar un body roz... exact din acelasi considerent... ca alt bb nu mai fac. Asta e ultimul. Acuma.. am trait destul pe lume ca sa inteleg ca toate se intampla cu un motiv asa ca vom vdea. Sunt insa extrem e curioasa ce fel de bebe va fi asta... va fi altceva, va avea alta fire, alta fetisoara... cu cine va semana mai mult etc.
La capitolul miscari am avut si eu ceva impunaturi insa sincer nu le pot inca cataloga. Sunt si mai rotunda. Si aici ca tot veni vorba nu stiu ce va bateti voi captele alea frumusele cu kille pe care le-ati luat. Eu am luat in cap 10 kile pana acum. Norocul meu este ca sunt foart proportionala iar fata si mainile sunt subtirle si elicate asa ca... daca hainele sunt ok... impresia este si ea ok.
Spunea cineva ca manca multe salate si alte cele. la fel eram si eu iar painea era istorie de niste ani... exceptnd cateva felii intgrale numai cu alimente glucidice si numai dimineata. Ei s-a schimbat calimer. Nu ma satur sub nicio forma. mi-ste foame si mi-este rau de foame daca nu mananc cat simt ca ar trebui. Iar combinatiile sunt totalmente interzise insa nu ma pot abtine sa le fal. Mi-am pastrat insa dragostea pentru lucruri inegrale, salate si ructe asa ca partea buna... daca este una... etse ca nu m-am conruntat cu constipatia pana acum. Asta venind de la un om care timp de 27 de ani incheiati a iesit la baie o data la 5-6 zile.
Asa ca... fetelor nu mai zic nimic. La ultimul control am avut tensiunea 14 cu 9. Deci sare e off limits. nu o prea poti scoate din toate cele insa am redus-o considerabil si se vede. Nu ma mai strange verigheta dimineata. astept urmatorul consult sa vad daca se arata ceva si la tensiunea arteriala. Sper sa fie bine.
Va pup pe toate si sper sa intru mai des de acum inainte. De saptamana viitoare incpe gradi asa ca voi avea ceva mai mult timp pentru mine si ne vom vedea mai des.

Alina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana_popa27

Si eu vreau sa pun poze si sa vad poze. :D

14+

Activeaza PM, i-am scris ieri, lui Happy cred, cum sa faca...

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 13+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Ma entuziasmez asa cand n-am mai scris demult. Scriu in general repede si mai mananc o litera doua si tastatura care e veche antica si de demult nu ma ajuta. Sa nu mai spun cate chestii are pe ea de cand mai foloseste si Vlad calculatorul. Asa ca sper sa-mi fie iertate lacunele si sa se inteleaga scrisul per total.

Alina 14+

Mergi la inceput

Faza cu pozele este destul e complicata... poate treburile ar trebui sa fi mai simple putin. Alte forumuri sunt un pic mai simple. Pana ma prind si eu ce si cum... oricum vreu un pm cu parola aia minunata care se tot imparte pe la noi prin casuta... pe mine ma gasiti alina berghea pe facebook.

Alina 14+

Mergi la inceput

Diana, te-am adaugat la prieteni pe FB... Nici eu nu eram foarte innebunita dupa mijloacele astea de comunicare insa mi-am regasit foarte multi prieteni vechi cu care am rluat legaturile, pe aceasta cale. Oricum... e cand sunt acasa mai traiesc si virtual...

Alina 14+

Mergi la inceput