Burtici cu stelute de iulie-august 2013 ( 10 )
Raspunsuri - Pagina 4
olimp spune:
flory eu am mancat ton conserva de cateva ori , nu vad de ca sa nu mananc , in felul acesta , aia nu- aia nu o sa mancam doar coaja de copac , mananca linistita , la peste am inteles ca merge orice mai putin rechinul , pestele spada , macroul - cica contin mai mult mercur in compozitie , eu imi cumpar pastrav de la mall si il fac la gratar e delicios.
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
14 +
olimp spune:
fetelor va eu merg la nu mai rezist
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
14 +
paula_m spune:
Am venit si am semnatura noua.
Initiam m-a intrebat daca vede sexul , sa mi-l spuna...am spus da, bineinteles!!! Mi-a zis ca pare baietel si in 10 minute l-a prins intr-o pozitie, in toata splendoarea si l-am vizualizat 3D sau 4D, si nu mai exista nici un dubiu...
Pe de o parte sunt f fericita pt ca e baiat, pt ca sper sa le fie mai bine copiilor si sa se inteleaga mai bine fiind acelasi sex, si m-am obisnuit cu puta si cu gandul ca voi fi o soacra tare a dracului, dar pe de alta parte mi s-a strans un pic inima ca eu nu voi cumpara rochite si nu voi face codite. Dar daca o fi totul bine si se mai schimba si legile din tara noastra, poate vom infia o fetita, ca eu alt copil nu mai fac.
In rest , totul f bine, mai mare cu 2 zile, totul la locul lui, os nazal prezent, translucenta 1,8 . M-a convins sa fac si dublu test si maine ma duc la sange. TORCH-ul nu-l fac. Doar toxo.
Cam astea sunt noutatile!! Cine mai tb sa vina cu vesti? Mihaela, care a venit si totul e ok...si mai lipseste cineva!!!
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 13+
Am implinit doi anisori!!!
poze
happy_ama spune:
Bravo, Paula!!!
Poate imi spune si mie maine!!! Doamne, nu mai am rabdare!! Sa vad ca este bine si daca aflu si sexul... DT oare e 4D?
Happy_Ama 12+
marrya31 spune:
Buna seara fetele! Amalia ce veste minunata, ma bucur enorm pt tine, sa-ti traiasca puiutii!
Eu consum ton la conserva, e ok, dar nu mai mult de doua conserve pe saptamana.
Kg in plus am luat aproape 2... cred ca e bine :)
Azi am avut asa niste furnicaturi si intepaturi de piele, pe burtica... iar ieri am avut impresia sau poate chiar am simtit pe bebe... poate o sa ziceti ca e prea devreme, dar cautand pe net am vazut ca sunt multe femei care au simtit bebele de la 14 sapt... poate chiar a fost bebica :) oricum azi nu am mai simtit.
Si eu vreau sa va vad :) Nu cumva aveti toate facebook, ma gandeam ca e mai usor cu un grup privat in care sa aibe toate acces, se pun mai usor pozele...
Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai perfecte iubiri.14+
paula_m spune:
Marrya, eu sunt impotriva la FB, am cont, il folosesc f mult, dar acum prefer DC si iti spun si de ce...aici raman toate informatiile, daca peste 5 ani cauti si vrei sa retraiesti emotiile pe care le-ai trait acum, le gasesti, pe FB se pierd, nu au nici o ordine. Cu fetele de la delfinasi ne-am cam mutat acolo, si asa rau imi pare.
Pe DC gasesc tot ce vreau , din perioada sarcinii si primul an de viata al lui Raul e ca si cum as fi tinut un jurnal...daca ma intreaba cineva cat au durat colicii lui Raul, vin si caut postari cam din perioada aia si aflu, sau pot afla cum am incepu diversificarea, etc.
Poate intr-o zi, ma apuc si caut toate postarile mele cu Raul si o sa le imprim, asa pt sufletelul meu...
Asta e parerea mea, puteti sa nu fiti de acord
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 13+
Am implinit doi anisori!!!
poze
Bobitza_85 spune:
Felicitari PAULA!
Sa fiti sanatosi amandoi si sa auzim numai bucurii!
Am pus si eu poze cu mine pe gmail.
Am vazut ca mai sunt pozele catorva mamici acolo. Super tare! O sa ne retinem mai usor asa.Le asteptam si pe celelalte burtici.
Va pup pe toate. Ma bag la somnik.
De Alina mai stie cineva, ceva? Nu am mai "vazut-o" de ceva timp. Sper ca e bine!
Alexandra 8
MariaBcf spune:
Neata. Aseara nu am mai scris ca am adormit in 20 minute de cand am intrat in casa . Ma pregatesc sa ma duc la Hematolog . Ieri le-am spus si eu la servici de sarcina, colega nu m-a lasat sa lucru nimic , 12 h am stat pe fotoliu. Mi-a spus Sefa mea ca trebuie sa duc adeverinta de la medicul de familie cu varsta sarcinii la Medicina Muncii si acolo sa imi faca actele pt sarcina cu risc pt program de 8 h si fara nopti . Iar de la 14 saptamani de sarcina am dreptul sa nu ma mai duc la munca .......... Care sunteti bugetare stiati acest lucru?
Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
7+
olimp spune:
paula sa traiasca puta !
maria foarte bine ai facut , o sa-ti fie mai usor asa la 8 ore
neata fetelor
14 +
olimp spune:
bobitza ti-am admirat pozele esti tare frumoasa draga mea !
14 +