Burtici cu stelute de iulie-august 2013 ( 10 )
Raspunsuri - Pagina 5
Ele spune:
Buna dimineata!!
Paula felicitari pt baietel!! Ce fericire o sa fie pe Raul!!!!
Eu trag sperante sa imi zica la TT , ce sex este. Dar este eco normal din cate stiu eu.
Paula tu ai facut 4D? asta cat costa?
Elena & Denisa (26.10.2004)
14 saptamani
paula_m spune:
Neata
Nu am facut neaparat 4D, toate masuratorile se fac in 2D, asa mi-a zis si la Raul, si si acum, tot in 2D mi-a facut masuratorile, doar a vrut sa-mi arate puta...mie, chiar nu-mi plac imaginile in 4D, se vad asa ciudat...Pe mine ma costa eco 200 de lei, si ieri am stat cam 1 h, m-am saturat la cat a tot masurat!!!
Si iar incepe chinul cu numele...nu am nici cea mai vaga idee ce nume sa-i pun.
Alexandra, o a fii o graviduta tare sexy!!
Amalia, felicitari pt pereche!!
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 13+
Am implinit doi anisori!!!
poze
delia_timpau spune:
Neata,
Multumesc din suflet pt incurajari, abia astept sa treaca starile astea naspa!
Vineri merg si eu sa il vad pe bebe si am deja emotii Abia astept, poate aflu si eu daca e baietel sau fetita!!
Felicitari mamicilor care ati aflat :)
Va pup!!
Mony08 spune:
Neatza
Ele Mie mi-a dat ginecologul adeverinta pentru la lucru.
Flory eu mananc ton la conserve,nu pot sa ma abtin,mai ales ca si sosul de spaghete tot cu ton la conserve il fac,imi place si salata de varza cu ton ,si tonul pe paine,eu sunt mancatoare de ton si nu pot renunta la el.Dar de obicei mananc cam de 2 ori pe saptamana ton. Peste proaspat gatit nu pot sa mananc pentru ca nu pot sa-l gatesc,deocamdata nu suport mirosul.
Paula felicitari pentru baietel
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 13+
delia_timpau spune:
Flory si eu mananc ton la conserva..imi place foarte mult salata de ton. Am avut si eu mici semne de intrebare, dar avand in vedere ca am mari probleme cu starile de greata, atunci cand am simtit ca pot sa mananc, nu am mai stat pe ganduri :)
gravi intre 10-11 sapt
delia_timpau spune:
intrebare: daca am scris 10 mesaje, de ce imi apar inca ne-moderate cele pe care le-am trimis dupa?
10+
olimp spune:
fetelor mi-ati facut pofta de ton ! ma duc sa-mi cumpar salata , rosii , ceapa vede si imi trag o salata de ton ...
vad ca daca am scapat de greturi ...incep cu poftele
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
14 +
Ele spune:
Mony mie mi-a dat ginecologul o foaia cu diagnostic(sarcina n saptamani).
Cica adev pt munca tre sa mi-o dea dr de familie.
Citisem si eu de ton ca nu ar fi voie. Am mereu in casa ton, dar nu am pofte la el si nici la peste. Nici gandul la el nu il suport.
Elena & Denisa (26.10.2004)
14 saptamani