Burtici cu stelute de iulie-august 2013 ( 10 )
Raspunsuri - Pagina 3
Ele spune:
Dedicut eu merg la Preda Ghe. tu?
Alexandra eu am anuntat la 4 sapt la servici. Era fica-mea euforica si decat sa o ia gura pe dinainte am preferat sa anunt eu. Insa adeverinta inca nu am dus. Nu vrea dr sa ma ia in evidenta fara nu stiu ce hartoaga de la gincolog. In fine, poveste lunga....parca vad ca imi iau fisa si ma duc la altul.
Vai fetele multumesc pt aprecieri dar eu ma vad elefant pe bune.
Astazi m-am vopsit . Cu vopsea normala cu amoniac profesionala. Nu dati cu rosii!!! Am tot astept sa treaca primul trimestru . Nu am mai rezistat.
Amalia felicitari pentru perechea de gemenei perfecta!!!!
Paula te asteptam!!!
Elena & Denisa (26.10.2004)
14 saptamani
olimp spune:
bobitza hai sa mai asteptam putin , cateodata se incarca mai greu pozele de pe forum , poate apar mai incolo...
ele trebuie sa duci ceva hartie de la medicul de familie la servici ? intreb caci nu stiu , si eu am anuntat de sarcina ..
nu stiu ce elefant vezi tu , daca asa o fi e un elefantel tare sexy si suplu
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
14 +
Ele spune:
Olimp depinde de cate incredere ai in angajatorul tau.
Ca sa fii legal acoperita (sa nu te poate da afara in aceasta perioada) tre sa aduci adeverinta de la medicul de familie ca esti insarcinata in n saptamani. De regula se da si nr de inregistrare.
Eu zic ca nu am pb de acest gen si de aia nu m-am grabit cu aceasta adeverinta dar tre sa o aduc intr-un final.
Elena & Denisa (26.10.2004)
14 saptamani
amaliaro spune:
Fetelor multumesc din suflet
Cine imi trimite si mie PM cu parola sa vad si eu poze si sa pun
amalia tsakoniati
13+
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
Bobitza_85 spune:
Si eu vreau PM.
Si daca mai poate spune cineva procedura prin care vezi/adaugi poze. Eu am crezut ca doar le uploadezi in album si gata dar se pare ca e mai mult de atat
Alexandra 8
olimp spune:
bobitza , amalia aveti PM
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
14 +
amaliaro spune:
Nu pot sa intru in cont
amalia tsakoniati
13+
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
olimp spune:
amalia daca deschizi google , in bara ai gmail , se deschide e-mailul , treci la email gravideiul.aug@gmail.com iar la parola cea pe care ti-am scris-o , o treci intr-un cuvant , trebuie sa reusesti , dupa ce intrii sus in bara cauta fotografii, posibil sa fie careva logata , cand iesti deconectati-va , in dreapta gasiti profilul si dati clic pe el si va deconectati.
sper ca te ajuta.
14 +
flory_blanca spune:
Legat de haine eu la lucru port mai mult rochii, mi-e mai comod asa. Am gasit niste ciorapi, de 100den cred, flausati pe interior care sunt foarte caldurosi. |Merg cu masina si atunci nu resimt frigul. Pantalonii imi sunt incomozi deja si nu ii mai suport, ii mai imbrac descheiati, imi pun o curea sa ii tina si o bluza mai lunga.
Eu vineri am programare la ginecolog si hematolog asa ca o sa ma relaxez dupa la o sesiune de cumparaturi in mall. Imi iau o pereche de blugi de gravide ca nu am avut la prima sarcina si mi se par foarte utili si comozi asa ca rezolv si problema pantalonilor cu ocazia asta.
Greturile au revenit din plin de vreo 2 zile. Dupa ce o saptamana mi-a fost bine, am reusit chiar sa ma dau cu putin parfum acum iarasi sunt data peste cap si bolesc cate o jumatate de zi.
Dureri de burtica resimt si eu destul de des, iau cate un no spa si incerc sa nu ma panichez. Uneori simt ca sunt ligamentele alteori le resimt ca niste contractii, dar sper sa fie bine. Sa vedem ce zice dr vineri.
Voi mancati peste din conerva, ton sau somon? Stiu ca nu e foarte indicat dar sincer nu mai stiu ce sa mananc. Cu atatea restrictii, plus incerc sa nu ma ingras mult nici nu mai stiu ce sa mananc. Voi ce mai mancati, mai puneti niste meniuri ceva idei ca eu deja devin stresata pe tema asta.
Amalia felicitari pt pereche. Sa fiti sanatosi toti trei. Incep sa se coloreze deja carucioarele.
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot