Burtici cu stelute de iulie-august 2013 ( 10 )

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Buna dimineata fetelor!

Flory multumesc de informatie, m-am interesat si eu si la Gynia de 5 ani de cand fac amniocenteze n-au avut nici un caz de pierdere de sarcina asa ca ma duc cu incredere ca totul va fi bine.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

buna dimineata !

eu m-am trezit cu o greata de buna dimineata ! sper sa treaca....

betty la gynia sunt conditii exceptionale , ma bate gandul sa nasc acolo , inca nu stiu dar iau in considerare ...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Buna dimineata. Eu m-am trezit cu un miros super de cafea : asa ca acum beau o cafeluta.

Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
7+

Mergi la inceput

neata maria o cafeluta.... si mie acum imi place mirosul ..dar nu am voie sa ma ating de ea , cu tensiunea mea doar cafea mi-ar trebui

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

14 +

Mergi la inceput

Ma sunat mama acum : ma asteapta Dr la eco , ma duc la dus si plecarea . Vin cu vesti mai tarziu

Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
7+

Mergi la inceput

hai cu vesti bune

14 +

Mergi la inceput

Olimp poti sa bei cafea fara cofeina .

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Neata, fetelor!

Bafta, Betty! Bafta, Maria!

Fetelor, nu va recomand cafea decofeinizata. Este nociva pentru inima; mult mai rea decat cea cu cofeina. Din cate am citit, procesul de "decofeinizare" o face toxica. Mai bine beti o cescuta mica si mai diluata asa... eu una nu mai suport mirosul de vreo 2 luni. Nu pot sa beau decat fff putina cafea cu o tona de lapte. si asta daca mi-o face cineva ca singura trebuie sa o miros....

Sa aveti o zi minunata!

Happy_Ama 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Flory legal nici un obiect din c.i.m. nu se poate modifica fara acordul salariatului. Am f multe cazuri de acest gen,cand n-au fost de acord salariatii cu modificarea orelor sau al salariului. Intradevar rezultatul final a fost ca i-a concediat,dar la Alina nu este cazul ca este gravidutza.

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 13+

Mergi la inceput

happy nu stam de acest aspect ..de preparare ma refer , oricum nu cred ca mi-as fi cumparat, cred ca si daca as fi consumat fara cofeina efectul placebo si-ar fi facut treaba

14 +

Mergi la inceput