Burtici cu stelute de iulie-august 2013 ( 10 )
Raspunsuri - Pagina 18
dnapotecuta spune:
Buna dimineata... la mine saptamana asta cred ca trebuia sa fie stearsa din calendar... parca e din ce in ce mai rau.
Am stat toata seara cu contabila in telefon ... aceeasi contabila care ma si informase neoficial de decizia minunatului. evident ca am promis discretie. Si dupa toate astea, suparata si intoarsa am facut o mare stupizenie. Am intrat din adresa de facebook si am pus o intrebare pe net legata de acest lucru care, evident mi-a aparut la postari. Fata a vazut-o si s-a suparat. M-a sunat dimineata sa-mi zica ca e ultima data cand ma ajuta. M-am simtit ca ultimul r...t cu mot si cu musca verde. M-am scuzat de o suta de ori si apoi i-am trimis si un mesaj. Imi vine sa mor. N-am vrut sa fac rau nimanui. Fata m-a sunat de fapt sa imi zica ca s-a razgandit seful si nu mai face demersul. Si era convinsa de faptul ca cineva l-a informat de postarea respectiva. Era asa de suparata si ea asaraca e un om extraordinar. Nu stiu cum sa dreg busuiocul... Offf...
Alina 15+
dnapotecuta spune:
I-am trimis 2 mesaje legate cu toate scuzele de care dipsunam la momentul respectiv. Mi-a dat inapoi un mesaj in care scria "ok". Doamne imi vine sa las covorul sa ma inghita.
aseara m-a sunat fratele meu sa-mi explice niste aspecte legale legate de situatia mea. Mi-a zis ca nu trebuie sa fiu asa demoralizata ca asta se considera abuz in serviciu si sigur voi avea castig de cauza. Nu asta ma doare pe mine... castigul asta de cauza o sa il am cine stie cand si pana atunci sunt niste luni moarte in care nu-mi achita nimeni chirie, intretinere si alte cele... Of... as vrea sa stiu o reteta de iesit din starea asta. de ceva vreme in fiecare zi ma darama cate ceva si nicihormonii astia nu ma ajuta cu nimic.
In alta ordine de iedei plec azi sa vad ce fac cu concediul de risc. tineti-mi pumnii. Daca nu obtin referatul ala pana luni nu stiu ce am sa fac. Marti imi expira concediul si asta se intereseaza din 2 in 2 zile daca sunt "acoperita"...
Un pic de optimism are cineva de dat?
Alina 15+
Ele spune:
Buna dimineata!
Am baut cafeaua si tot mor de somn.
Am mancat praji de dimineata , fiind ziua unei colege.
In birou dimineata era fantastica temperatura de 15 grade.
Nu stiu ce s-a intamplat cu centrala azinoapte. Sunt imbracata ca un urs, zici ca sunt la ski. Cu ghete, colanti pe sub blug, fleece pe deasupra si geaca de ski. Bine ca nu am avut timp sa imi schimb geanta si am geanta office.
Deci sunt buna de mers la circ azi. Noroc ca ma sui in masina si nu ma vede nimeni pe strada, cu asorteurile de sus.
Fetele bafta la medic.
Elena & Denisa (26.10.2004)
14 saptamani
Mony08 spune:
Neatza fetele
Maria bafta te asteptam cu vesti bune.
Betty prin cate patanii ai trecut. Cu siguranta o sa fie bine in final,rau e ca treci prin stres cand ti-ar trebuii liniste.
Alina imi pare rau ca s-au intamplat asa lucrurile. De aceea consider ca nu-s safe postarile pe facebook.
Toate is trecatoare,nu te mai necajii,o sa-i treaca supararea si doamnei contabile.
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 13+
Ele spune:
Alina eu cand am anuntat ca sunt gravida, a trebuit sa imi puna tot salariu pe carte(aveam min pe economie). In urma modificarii salariului am semnat actul aditional. Nu se pot face modificari fara semnatura ta.
Dar pt linistea ta, de ce nu dai o fuga la ITM?
Elena & Denisa (26.10.2004)
14 saptamani
olimp spune:
dnapotecuta hai sa-ti dau un strop de optimism , iti tin pumnii sa rezolvi problema concediului...hai capul sus pana la urma se rezolva toate...
ele 15 grade BRRRRR.... mi-i te imaginez la sky cu geanta office super tare descrierea
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
14 +
happy_ama spune:
Alina, cel mai bun sfat al meu este sa le iei pe rand . Daca te gandesti la toate odata te vor coplesi. Si inainte de toate gandeste-te la ce este cel mai important: bebe. Este absolut normal sa fii demoralizata si stresata in situatia ta. Si da, se mai intampla sa faci si "prostioare" gen mesajul de pe FB...sa mai superi pe cineva. Si din cand in cand te simti descumpanita si ti-e teama pentru urmari (gen chirie etc.). Dar si asta e normal. Nu te blama. Esti mai sensibila acum. Si nici unui om "neinsarcinat" nu i-ar fi usor sa treaca prin atatea "hopuri". Dar ia-le pe rand. Gandeste-te ca toate se vor aseza, chiar daca nu iti dai tu seama acum in ce fel. Incepi cu referatul, si continua cu ele una cate una. Si o sa vezi ca Doamne Doamne nu te lasa. Si bebe o sa-ti dea puterea de care ai nevoie si pe care nu crezi ca o ai acum. Si peste cateva luni, toate vor parea nimicuri in comparatie cu minunea pe care o vei trai.
Hai! Capul sus! Tu esti cea funny in grupul asta!
Happy_Ama 13+
paula_m spune:
Alina, hai ca se mai intampla si gafe din astea!! Stiu ca te simti aiurea, dar nu mai poti face nimic. Eventual, ii poti lua o ciocolata, un pachet de tigari sau un buchet de flori si ii trimiti d-rei in cauza si sigur te va ierta. Pe mine m-ar impresiona un asemenea mod de a cere scuze.
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 13+
Am implinit doi anisori!!!
poze
delia_timpau spune:
Alina, probabil ca oricare din noi ar fi facut la fel..aveai si tu ingrijorarile tale, si nu cautai decat raspunsuri..tipa ar trebui sa inteleaga in ce situatie te aflai..cand esti insarcinata ai o mie de griji oricum..si tu te confruntai cu una destul de nasoala..
capul sus, ca trece! important e sa ii fie bebelui bine, si asta nu se poate momentan decat daca tu esti bine!
10+
unidanad spune:
Off cate probleme!!! Sunt curioasa cum ar reactiona patronii daca ar fii pusi in aceeasi situatie ca si voi. Am lucrat si eu la patron si am simtit pe pielea mea bataia de joc. De ex sefa mea eu eram la parter ea la et 2 si ma chema sa ii dau o foaie din imprimanta sa nu mai spun ca dimineata daca nu i se aducea cafeaua in tavitza alaturi un pahar de apa facea crize de ziceai ca i-ai puso in cap.Culmea ca acum sunt si eu patron sa zic asa si eu niciodata nu i-am facut nmk nici unui angajat desi se spune ca nu e bn nici sa exageram in prietenie pt ca si-o iau in cap. Asta este.
Paula am si eu o intrebare u ce eco ai facut de ai vazut sexu lui bebitza? 3d - 4d sau normala? Multumesc.
13+