Burtici cu stelute de iulie-august 2013 ( 10 )
Raspunsuri - Pagina 12
olimp spune:
stefania ce figuri sunt copii astea
si mie mi-a facut tot felul de ecografii si mi-a notat tot felul de coduri si dimensiuni , nici nu am stiut ca e vorba de morfofetala , acum cand v-am auzit pe voi discutand mi-am dat seama , ce sa fac sunt mai tare de cap
mi-a zis ca bebe e bine si cam atat sa fac TT si sa revin la ea.
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
14 +
Bobitza_85 spune:
Buna fetele,
Iulia, am urmarit cu sotul pozele de pe linkul pus de tine...cu adevarat emotionant! Multumim!
Va tot aud discutan de DD, TT, Morfofetala...eu inca nu am facut nimic.Abia Luni merg sa fac Torch-ul.
Dar banuiesc ca stie dr-ita mea cand trebuie sa le fac.
Va pup
Alexandra 8
olimp spune:
bobitza eu din cate stiu DT se face in saptamanile 9-13 , prima morfofetala dupa DT , TT sapt 16-19 si mai incolo nu mai stiu
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
14 +
Ele spune:
Stefania, Denisa la inceput vroia obligatoriu surioara.
Intre timp ne-a auzit pe noi, cu baietzelul si zice ca noi.
Alexandra e devreme inca pt analize din astea la tine.
Stai linistita, toate la timpul lor. Eu citesc la fiecare ce inseamna cand ma apropii de sapt in care se fac.
Elena & Denisa (26.10.2004)
14 saptamani
Bobitza_85 spune:
Apropo de ce vom avea, baietel sau fetita. Ma credeti ca nu stiu ce imi doresc...pe sot l-am "citit" ca ar vrea baietel, eu parca ma simt mai comod la gandul de fetita, desi baieteii parca au mai putine griji, deci o viata mai usoara
Pana la urma cred ca cel mai important lucru e SA FIE SANATOS/SANATOASA!
Cu ocazia asta, am facut si un update al semnaturii
Alexandra 8 +
Ele spune:
Alexandra eu nu ma vad mama de baietzel. Putica, decalotare, tinut la pisu, etc. Dar totusi vreau baiat. :)
Sotul cica orice dar sa faca pisu din picioare.
Pana la urma , ca si concluzie, sa fie sanatos, nu conteaza sexul.
Elena & Denisa (26.10.2004)
14 saptamani
mstefania spune:
La noi, toti ne-am dorit inca o fetita, nu stiu de ce... si inca incerc sa ma obisnuiesc ca va fi probabil baietel si ma gandesc daca ma voi descurca, sigur va fi o alta fire decat fetita si sper sa se impace bine, desi toata lumea imi spuna ca baiatul e mai apropiat de mama, ca sunt alte sentimente fata de fata, si ma uit cam ciudat la ei si mi-e greu sa imi inchipui ca as putea iubi baiatul mai mult decat pe fata, desi vad in jurul meu cazuri concrete in care mama isi iubeste mai mult baiatul decat fata, inclusiv la mine in familie. Nu stiu daca e vb neaparat de iubire sau despre alte sentimente, si visez de cateva nopti numai baietei la mine in casa :D si de care am grija, sa fie un semn ?!
Apropo de vise, imi amintesc de la prima sarcina ca am avut cosmaruri multe dar spre final, vad ca acum incep sa am cosmaruri legat de copii, de sarcina, etc...si nu ma pot odihni cateodata mai deloc, plus turele spre baie .
Stiu ca sunt normale asemenea vise dar voi aveti asemenea vise?
Important este bineinteles ca copilul sa fie sanatos si m-oi obisnui si cu alte sentimente si tot ce impune asta.:)
Stefania 14+ si Teodora Rebeca (07.10.2007)
paula_m spune:
Eu nici acum nu am invatat sa-i tin puta lui Raul la pisu...de obicei il pun pe olita, ca fetitele, dar cand nu putem si face din picioare de obicei tot se stropeste. Si sincer, nici nu cred ca voi invata vreodata sa-i tin puta.
Eu nu stiu cum e cu fetitele, dar Raul e f atasat de mine, numai cu mine ar dormi, s-ar juca, toate numai cu ma-sa.
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 13+
Am implinit doi anisori!!!
poze
mstefania spune:
Haha Paula, la mine pot sa zic ca Dora e mai atasata de tat-su, doar cu el ar adormi seara, el sa ii spuna povesti mai multe, este drept ca ei doi seamana ca si fire foarte mult, fizic, metabolism, in multe privinte, dar are momente in care vrea sa stea mai mult cu mine, dar mai rar :)) decat cu tat-su, pt ca eu sunt mai pragmatica si nu asa visatoare ca si ei si nu sunt asa permisiva
Stefania 14+ si Teodora Rebeca (07.10.2007)
happy_ama spune:
Hey, fetelor!!!
M-am intors de la DT si suntem super bine!!! Multumim lui Dumnezeu!!
Aparent avem de-a face cu o fetita...dar dr a zis ca mai sigur aflam in vreo 2 saptamani asa... Sotul meu este deja mega fericit! Noi am pus pariu: eu baiat, el fata
Va
Happy_Ama 12+