Burtici cu stelute de iulie-august 2013 ( 10 )

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Buna dragelor,
Eu azi stau acasa, am o durere de spate care nu prea m-a lasat de ieri dupa-amiaza.
Referitor la eco morfofetala de trim. I, mie dr. m-a pus sa sun la Filantropia sa ma programez, e gratis ecografia daca duci adeverinta de salariat si trimitere de la dr. de fam, dar inainte de asta trebuie sa fac bitestul la o clinica de recoltare, pt. ca atunci cand merg la eco, sa am rezultatele de la sange.
As dori si eu parola pt. poze
Pupici

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_1981 spune:

Dragelor, mai jos e un link dragut cu poze despre dezvoltarea micilor stelute. Nu stiu cat sunt de reale dar pe mine m-au emotionat. Va pup
http://www.kanald.ro/Stiri/MIRACOLUL-VIETII-surprins-imagini-Fotografii-care-ITI-TAIE-RASUFLAREA/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

iulia multumesc de link , extrem de emotionanat , Doamne natura asta ce stie sa faca...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Stefana ce se vede la morfofetala?
Ma omoara termenii si toate evolutia stiintei. :)

Elena & Denisa (26.10.2004)
14 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Masuratorile embrionului....cred, asa mi s-a spus si ca dureaza in jur de 30 min.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Elena, se masoara copilul mult mai in amanunt ca la o eco normala...mie mi-a zis ieri ca la morfo de la 18 sapt o sa-i verifice si falangele de la degete. Mi-e drag dr meu, dar ieri am stat mai mult de 40 de min la eco, la masuratori, si mi-e un pic groaza de urmatoarea eco, care probabil va dura si mai mult. Si in jur de 32 de sapt se mai face inca una, din ce stiu eu.

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 13+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Saru'mana de lamuriri.
Mie nu mi-a zis medicul nimic de morfofetala.

Elena & Denisa (26.10.2004)
14 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

ele mie mi-a aratat piciorusele si degetutele , le-am numarat sa fiu sigura ca sunt toate

mai multe voi vedea vineri la eco si in 22 la TT

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstefania spune:

Va salut si eu!
Viitoare mamici tinere si frumoase am vazut in pozele puse pe cont, sa fiti sanatoase!

Sincer, mie la nici o masuratoare nu mi-a spus nr exact de sapt si zile, am vazut ca masoara diverse lucruri si mi-a spus ca totul este in regula si ca la 22 de sapt facem eco morfologica, citind eu despre asta am vazut si ce inseamna dar atat...

Mie mi-a dat acea adeverinta de care vb la 7 sapt sa o pot duce la medicul de familie sa ma i-a in evidenta si sa imi poata prescrie analizele gratuit, concedii medicale daca va fi cazul, dar la serviciu nu am dus ca nu era cazul.

Felicitari Paula! sa fie sanatos! o sa aiba piticii ocupatie impreuna. Teodora nu prea vrea sa auda de baietel si incerc sa ii spun ca poate bebica este baietel si ce vom face, accepta pt cateva secunde dupa care zice...eu sper sa fie fetita, eu vreau fetita , sa vedem daca ramane baiat pana la urmatoarea eco.

Stefania 13+ si Teodora Rebeca (07.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstefania spune:

Pt cele care nu resusesc sa intre in cont este mai usor sa scrie picasa pe google, clik pe primul link si la email scrieti gravideiul.aug@gmail.com si la parola cea primita prin MP

Mi-am schimbat si eu semnatura ca am uitat:))

Stefania 14+ si Teodora Rebeca (07.10.2007)

Mergi la inceput