Homeland

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s
Cum e seara voastra?



mai scurta ca de obicei ca-n noaptea asta, la ora la care ma culc de obicei va trebui sa ma trezesc

decolez la 6 (da, a.m.), ca astia n-au decat un avion spre Bucuresti (si nici ala nu-i zilnic), asa ca plec din hotel la 5, asa ca ma trezesc... la 4.

o singura data in ultimii 5 ani (de cand fac drumurile astea periodice la Tg Mures) am pierdut avionul. na, m-am trezit la 6 si 5. mult prea devreme oricum pentru mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

mianna da de sauna nu ne zici nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Pai nici nu are rost sa te mai culci :). Direct la avion!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

La mine inca nu-i seara...sint inca la servici si am zi luuuuuuuunga (trebuie sa ies la o dinner cu serviciul).

Mianna, eu ma scol zilnic la 5am - trenul spre oras pleaca la 5:53am. Am zile cind imi vine sa dau cu ceasul de pereti. Normal, vine weekendul si ma trezesc la 5:15 FARA CEAS! Dar este o senzatie NEMAIPOMENITA sa ma re-trintesc intre perne si sa zac nemiscata pina sa trezeste cel mic (ca cel mare doarme pina la amiaza daca il las).

Mihaela, bine ca le-a placut...e u sport foarte frumos si elegant dar cred ca si costisitor!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Exact, la voi e cam dupa pranz...distractie faina la dinner!

e mai costisitor decat ce a facut pana acum, e adevarat. Importanat e sa ii placa, a fost dorinta ei.

Usch, eu urasc sa ma trezesc devreme...si la 7 mi se pare prea devreme :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencat spune:

Nici noi nu ne trezim cu ceas. La 6 fix, daca avem noroc (ca poate fi 5 sau 5 jumate) suna copilul. De obicei de variantele din paranteza avem parte in we.
Am reusit sa ne organizam in we, o zi se trezeste unul, o zi celalalt. Bine, nu ca aluia de ii vine randul la dormit mai mult este peste masura de fericit, ca nu rezisti mult, nici cu perna infundata pe cap.

Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Oh carmen, va ajunge si la voi asta candva amintire...cati ani are puiul tau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

Bonsoir, bonsoir :)

Mie mi se pare ca nu se mai termina saptamina asta, sunt frinta de oboseala. Bine ca miine-i vineri :)

Si aici e destul de populara calaria, lectiile in sine nu sunt mai scumpe decit alte activitati dar cred ca echipamentul e destul de scump. Am avut un centru de echitatie aproape de casa dar s-a inchis asa ca deocamdata am abandonat ideea.

Ce planuri de weekend aveti? Eu sper sa nu fac nimic :) cel mult sa merg la cinema ca ma tot bate copila la cap cu Life of Pi ( ocebine, interesanta -in sens bun- alegere de lectura la engleza, i-a placut baiatului tau? )

Aaa, si mi-au ramas dupa Craciun o varza mare murata si o halca zdravana de carne de porc asa ca ma gindesc sa trag o friptura cu varza calita simbata asta, mmmmmm, deja imi ploua in gura :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

sauna fu de-aia foarte umeda, adica baie de aburi, ca la ailalta abia-i dadusera drumul si nu frigea suficient. cam lipsa de organizare in seara asta - nici jacuzzi-ul n-o vrut sa porneasca pana n-o dat nenea de la receptie un telefon si-o butonat ceva in perete.

si ai' mai mare dezamagire a fost ca nenea de la receptie era singura fiinta din spa, in afara de mine. nici n-arata bine, si era si imbracat

asa cum am promis, m-am dus sa-mi iau manusa. da' pe langa ea am mai luat si nu stiu ce burete cu seminte de porumb (chit ca ambii termeni par comestibili, vorbesc de ceva de la raionul cosmetice). semintele-astea reprezinta stratul abraziv. da' abraziv, nu asa oricum. am dat jos un rand de piele. el pretinde ca reconditioneaza pielea in trei zile. io nu garantez ca am curaj sa-l folosesc trei zile consecutive, ca mi-e ca dau de os

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

Ehee, eu mi-am invatat copila de mica sa-si toarne lapte peste cereale si sa dea drumu' la tv singurica in weekend :)) dar e drept ca nici eu nu pot dormi prea mult peste ora obisnuita de trezire ( 7) .

mianna, nu se fac semintele (boabele??) alea de porumb popcorn de la caldura ??:) pe mine nu m-ar deranja sa fiu singura la sauna dar eu oricum is mai nesociabila asa :)

Mergi la inceput