Inima lui Alex cere ajutor-plecare 10 martie
Raspunsuri - Pagina 17

anyvovcu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui szivarvany Doamne, ce veste extraordinar de frumoasa, plang si eu alaturi de voi, de bucurie ![]() Sa-i dea DD tot ce e mai bun in lume donatorului ![]() Any, draga mea, sa aveti parte de acum incolo doar si numai de vesti bune si sanatate ![]() Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP. _ Au nevoie de noi: Copiii Monicai ![]() ![]() ![]() ![]() U R G E N T: I n i m i o a r a l u i ALEX ![]() Si micuta O L I V I A are nevoie de noi ... acum ![]() |
multumim szivarvany pentru tot ajutorul tau si multumim ca faci parte din viata noastra

strumphitza spune:
Wow! ce veste buna !!! ce om cu suflet mare, sa ii dea Dumnezeu sanatate ! Ma bucur tare ca ai scapat de stresul banilor! Multa sanatate lui Alex si tie putere multa mamico!

LoraG76 spune:
Any, ma bucur mult pentru voi! Multa sanatate si Doamne-ajuta sa fie bine!
Felicitari pentru ce faci pentru Ionela, jos palaria in fata ta!

szivarvany spune:
Si as vrea sa-i multumesc in special lui RALCAT, pentru tot ceea ce a facut pentru Alex, fara ea nu ar fi fost posibila strangerea banilor. Tot respectul si admiratia , te iubesc Ralu si multumesc ca esti soru`mea de suflet
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati,
empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi
ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati,
nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi:
Copiii Monicai Alex
Luca
Lorena
U R G E N T: I n i m i o a r a l u i ALEX
Si micuta O L I V I A are nevoie de noi ... acum

mikaeela spune:
Any,ma bucur mult ca ati reusit sa strangeti toti banii si mai ales vreau sa iti multumesc f mult tr ceea ce ai facut ptr Ionela!

ralcat spune:
Ana draga, ma bucur enorm ca am putut fi de folos, ca oamenii pe care i-am contactat au putut sa-l ajute pe Alex.
Sa va intoarceti de acolo sanatosi de tot si plini de bucurie.
Prietenii din Cipru, au cunostinte acolo, inclusiv maicutele de la o manastire, asa ca daca vrei sa-mi dai mai multe detalii despre clinica si perioada, va vor vizita, macar mai auziti romaneste. Dai pe pm, daca vrei .
Sunt tare fericita azi, si cand va intoarceti ... ne imbatam fiecare pe unde suntem, da ?

ralcat spune:
Citat: |
citat din mesajul lui szivarvany Si as vrea sa-i multumesc in special lui RALCAT, pentru tot ceea ce a facut pentru Alex, fara ea nu ar fi fost posibila strangerea banilor. Tot respectul si admiratia ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tu stii ca prietenii ni-i alegem, da' familia nu? Eu cred ca o forta malefica ne-a despartit cand eram surori