Inima lui Alex cere ajutor-plecare 10 martie
Raspunsuri - Pagina 17
anyvovcu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui szivarvany Doamne, ce veste extraordinar de frumoasa, plang si eu alaturi de voi, de bucurie Sa-i dea DD tot ce e mai bun in lume donatorului Any, draga mea, sa aveti parte de acum incolo doar si numai de vesti bune si sanatate Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP. _ Au nevoie de noi: Copiii Monicai Alex Luca Lorena U R G E N T: I n i m i o a r a l u i ALEX Si micuta O L I V I A are nevoie de noi ... acum |
multumim szivarvany pentru tot ajutorul tau si multumim ca faci parte din viata noastra
strumphitza spune:
Wow! ce veste buna !!! ce om cu suflet mare, sa ii dea Dumnezeu sanatate ! Ma bucur tare ca ai scapat de stresul banilor! Multa sanatate lui Alex si tie putere multa mamico!
LoraG76 spune:
Any, ma bucur mult pentru voi! Multa sanatate si Doamne-ajuta sa fie bine!
Felicitari pentru ce faci pentru Ionela, jos palaria in fata ta!
szivarvany spune:
Si as vrea sa-i multumesc in special lui RALCAT, pentru tot ceea ce a facut pentru Alex, fara ea nu ar fi fost posibila strangerea banilor. Tot respectul si admiratia , te iubesc Ralu si multumesc ca esti soru`mea de suflet
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati,
empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi
ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati,
nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi:
Copiii Monicai Alex Luca Lorena
U R G E N T: I n i m i o a r a l u i ALEX
Si micuta O L I V I A are nevoie de noi ... acum
mikaeela spune:
Any,ma bucur mult ca ati reusit sa strangeti toti banii si mai ales vreau sa iti multumesc f mult tr ceea ce ai facut ptr Ionela!
ralcat spune:
Ana draga, ma bucur enorm ca am putut fi de folos, ca oamenii pe care i-am contactat au putut sa-l ajute pe Alex.
Sa va intoarceti de acolo sanatosi de tot si plini de bucurie.
Prietenii din Cipru, au cunostinte acolo, inclusiv maicutele de la o manastire, asa ca daca vrei sa-mi dai mai multe detalii despre clinica si perioada, va vor vizita, macar mai auziti romaneste. Dai pe pm, daca vrei .
Sunt tare fericita azi, si cand va intoarceti ... ne imbatam fiecare pe unde suntem, da ?
ralcat spune:
Citat: |
citat din mesajul lui szivarvany Si as vrea sa-i multumesc in special lui RALCAT, pentru tot ceea ce a facut pentru Alex, fara ea nu ar fi fost posibila strangerea banilor. Tot respectul si admiratia , te iubesc Ralu si multumesc ca esti soru`mea de suflet |
Tu stii ca prietenii ni-i alegem, da' familia nu? Eu cred ca o forta malefica ne-a despartit cand eram surori dar acu ne-am gasit pe forum. Esti sora mea dorita mult si iubita tare .