Despre integrarea in scoli si societate(3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ok formularea de mai sus cred ca este una buna asa incat punctul 5 fost completat.
Nu sunt admise jignirile, insultele, mesajele rasiste, xenofobe sau discriminatoare la adresa nici unei categorii umane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Da, asa da. In ordinea pe care ai precizat-o: legi, educatie, promovare in societate, schimb de generatii. Perfect de acord.
Observ ca n-ai precizat nimic de suturile de pe Forum. Alea in care etapa se incadreaza?
Rufus, Tora si iadele

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

SE INCADREAZA IN TOATE ETAPELE.

Daca tu consideri ca suturile le au luat cei care au adus "motive" contra integrare pai lasa ma sa ti spun ca si le au luat ptru:
incalcarea LEGIilor(punctul 1 la tine )...copiii speciali au si eu drepturi si legi care i apara///chiar daca unii nu vor sa le cunoasca si sa le respecte.
Alt sut l ar fi putut lua si in scop EDUCATIV si de PROMOVARE IN SOCIETATEA(punctul 2 si 3)...stim cu totii cat se promoveaza pe acest forum ,mai ales,ca "dusurile reci,scuturarea,aducerea la realitate" fac parte din educatie si nu mangaiatul pe crestet...deci accepta l ca pe un sut educativ si promotional.
Si ca sa inchei ...sut ptru a schimba NU GENERATIA ( punctul 4 la tine) ci macar ideile preconcepute.

Eu consider si sustin cu tarie ca suturile au fost luate de cealalata tabara ...dar ptru lupta lor ca este dreapta.

Mergi la inceput

OOO ce pas ...ma refer la regulament.

si eu vin cu propunerea sa-i rugam pe Florin pe Mirela sa ne dea spatiu publicitar,baner ...poate, unde este JUrnalul Monicai noastre dragi, sau alt spatiu care ei il cred decuviinta, ptru a promova si imaginea copiilor cu discapacitati...asa DC, s ar obisnui poate cu prezenta lor ....veniti cu idei...sunt super grabita si nu am timp sa detaliz dar cred ca se intelege ideea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

principe, iarta-ma, dar nu inteleg nimic. Enumeram (adica citam din rrox3) etapele firesti pe care le urmeaza educatia antidiscriminare si ma intrebam unde, intre etapele astea, au loc suturile...iar tu spui ca peste tot...
Stiu sigur ca, in opinia mea, suturile n-au ce cauta pe Forum. Si mai stiu ca, chiar daca apar, n-au nici un efect. Adica au, unul negativ.
Asta s-a intamplat si in dezbaterea de fata din care eu, care n-am avut niciodata nici o problema, nici intr-o directie nici intr-alta, n-am inteles nimic.

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Ok formularea de mai sus cred ca este una buna asa incat punctul 5 fost completat.
Nu sunt admise jignirile, insultele, mesajele rasiste, xenofobe sau discriminatoare la adresa nici unei categorii umane

Marius,daca imi permiti,eu cred ca ar trebui sa mai analizati problema si sa nominalizati aceste categorii!
din punctul meu de vedere,nu-i ok,sa spuneti doar categorie umana!
Trebuie specificat clar!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Prietenii lui Mos Craciun
TOMBOLA-Spiritul Craciunului
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Citat:

05. Nu sunt admise jignirile, insultele, mesajele rasiste, xenofobe sau discriminatorii

Nu sunt admise jignirile, insultele, mesajele rasiste, xenofobe sau discriminatoare la adresa nici unei categorii umane, indiferent de rasa, culoare, sex sau orientare sexuala, nationalitate sau etnie, religie, opinii politice, stare materiala sau pozitie sociala, dizabilitati din nastere sau de orice fel.

Adresati-va celorlalti membri cu respect si incercati sa ii ajutati. Lipsa de respect duce la 'exmatricularea' de pe forum si la blocarea vizionarii sale. Desprecopii.com isi rezerva dreptul de a sterge fara explicatie mesajele care nu se incadreaza in zona sa de interes sau care creeaza tensiune si dezaprobare in randul comunitatii.

In sfirsit! Poate ca ar trebui si descrise aceste categorii, nu de alta, dar eu cred ca nu sint foarte bine cunoscute.

Am adaugat orientarea sexuala, daca mai e ceva de adaugat, e bine sa fie facut acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Nelia, Adela, Mihaela sunteti mutate aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=176462

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

mihaela77O, am scris in acelasi timp. Si eu vad la fel ca tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelia

Citat:

05. Nu sunt admise jignirile, insultele, mesajele rasiste, xenofobe sau discriminatorii

Nu sunt admise jignirile, insultele, mesajele rasiste, xenofobe sau discriminatoare la adresa nici unei categorii umane, indiferent de rasa, culoare, sex, nationalitate sau etnie, religie, opinii politice, stare materiala sau pozitie sociala, dizabilitati din nastere sau de orice fel. Adresati-va celorlalti membri cu respect si incercati sa ii ajutati. Lipsa de respect duce la 'exmatricularea' de pe forum si la blocarea vizionarii sale. Desprecopii.com isi rezerva dreptul de a sterge fara explicatie mesajele care nu se incadreaza in zona sa de interes sau care creeaza tensiune si dezaprobare in randul comunitatii.

In sfirsit! Poate ca ar trebui si descrise aceste categorii, nu de alta, dar eu cred ca nu sint foarte bine cunoscute.

Cornelia

Natura nu se dezminte. Chiar si pe drum drept, sarpele tot numai în serpentina merge. (L. Blaga)

nelia, cu tine am curaj sa glumesc...nu crezi ca ar trebui sa completam, pe langa cele scrise de tine..."indiferent de lungimea parului, numarul la pantof, inaltime si greutate (hm...aici ar fi ceva de zis...), culoarea ochilor..."
Mai, serios, chiar cred ca "orice categorie" inseamna chiar tot.

Edit: hai ca vad ca se discuta aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=176458#7642665

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Ce nu intelegi, Rufus?

Hai sa o lasam balta, Rufus...
sunt sigura ca ai inteles destul de bine....stiu ca esti inteligent chiar daca eu nu scriu ca nelia.
Eu le am gasit scuze suturilor de care erai preocupat unde le gasim loc si le am si integrat in toate etapele enumerate de roxx si preluate de tine.....
Cand ne convine.. "scopul scuza mijloacele"... exact ca pe acest topic"scuzati copilul meu trebuie sa si atinga maximul de potential,asa ca un sut in fund ptru al tau"
si nu ca nu era preocupant de neintegrat acest sut Dar a fost si scandalos de aprobaaaaaaat.

Mergi la inceput