Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (22)
Raspunsuri - Pagina 19
Monik86 spune:
Hello de la birou!
Bafta fetelor care merg in perioada asta la control
Insanatosire grabnica, Flafi! Probabil chiar din cauza sarcinii ai imunitatea scazuta.
La noi a nins de dimineata, acum vad ca s-a oprrit, dar a apucat sa se puna un strat de zapada. La meteo minteau ca is undeva la 0 grade ... dar cand am venit de dimi spre birou mi se parea muuult mai frig! Brrr ...
O zi faina sa aveti
16+
mcoca spune:
Simcri, ça va?
Flafi, stai linistita, am o gramada de prietene care au nascut natural fara probleme copii de 4 kile. Plus mama, acum 30 de ani pe frate-miu de 4,5 kile. IN plus, Paulinio, are dreptate, nu stim cum vor evolua. Ai grija insa cu zaharul.
Am luat prima pijamalutza pt bb .
Vicky, Printzesone and BB (23+)
Monik86 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mcoca [Am luat prima pijamalutza pt bb . Vicky, Printzesone and BB (23+) |
Ce frumos! De care pijamaluta ai luat? Si eu ma tot uit pe la articolele de bebe, dar inca nu am luat nimic ... Mai intai mergem la control, dupaia ii luam si lui ceva
16+
mcoca spune:
www.vertbaudet.fr/pyjama-bebe-fille-velours-ouvert-dos-lavande-pale.htm?ProductId=700133303&FiltreCouleur=6750&t=1" target="_blank">Asta am luat-o, marimea 54 (o luna)
ankylya spune:
Neata fetelor eu inca lenevesc in pat de la un timp nu mai am chef de nimic as sta toata ziua in pat numai ca trebuie sa ma ridic sa fac mancare.
Si noi ne cautam apartament sa ne mutam ca aici unde stam mau locueste un cuplu cu noi si nu mai imi convine ca eu nu mai pot sa fac curat pentru 4 persoane ca nesimtirea si lenea e mare de revelion mam enervat rau tare am muncit toata ziua cu mancare curatenie ca am petrecut acasa si au mai venit niste prieteni a doua zi pe 1 ian. m-am trezit si am facut curat dupa dezastru cu sotul meu mai spre seara iar am avut msafiri si s-a facut mizerie pe 2 ian. era randul ei sa faca curatenie ca am facut program de 2 ori pe saptamana miercurea si sambata curatenie ca la carete o data eu o data ea. ma trezes in data de 2 ea zambitoare isi beia capucino ii ardea de barfe o intreb da tu cand faci curat si imi raspunde maine ca azi nu am chef mi sa suit rahatu la cap tinand cont ca era jalnic pe jos. Intre timp apare sotul de la munca cu cumetri meii sa mancam ca facusem ciorba de burta si saracul sot cu musafirii in casa a inceput sa aspire ca lu domnisoara cu care stam ia fost lene. I-am zis sotului ca daca mai stam aici o sa trebuiasca sa o tunda ca sa ma scoata din parul ei. UFFFF fetelor am scris mult m-am descarcat si eu simt nevoia cate o data. va pwp
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 17+
flafi spune:
Super Vicky! Sa o poarte sanatoasa :)
Simcri- sa te faci bine!
Se pare ca intr-adevar am imunitatea scazuta, fac si multe herpesuri la gura. Dar ce sa iau sa o cresc?
Concediul de odihna si eu stiu ca e proportional, deci nu te baza prea mult pe el.
De asemnea din ce am inteles trebuie sa avem un anumit numar de zile de concediu medical pt a putea lua CIC, acest concediu medical poate fi inainte sau dupa ce nastem. Inca nu mi-am batut capul cu asta, o sa vad la momentul ala.
23+ cu
mcoca spune:
Flafi, e normal sa ai imunitatea scazuta in sarcina, altfel l-am respinge pe bb. Si eu la Maya o tine-am dintr-un herpes in altul. Iti poti pune crema cu aciclovir. Acum sunt ok, ca am facut tratament cu Aciclovir 3 luni parca (trebuia sa fac 6, dar am inceput sa uit pana l-am lasat).
flafi spune:
Vicky e superba pijamaluta!!!!
Anky- imi pare rau. Ce o sa faci cand sarcina va fi mai mare cum o sa tii pasul cu curatenia si cu tot? Mai ales ca apare si acel instinct de nesting, de pregatit cuibul, in care esti absolut obsedata de curatenie (mai ales daca erai obsedata si inainte) si care tot creste pana ia proportii de Zugravit si schimbat mobila. Poate ca reusiti sa vorbiti cu ceilalti sa fie mai atenti, ca hormonii tai isi fac de cap si nu are rost sa stai cu nervi :(
23+ cu
simcri spune:
Buna dimineata burtici!
Kabecka, Mad, Vicky eu sunt la orizontala, sunt mai slabita ca ieri, de cate ori ma ridic am asa niste vertijuri de numa, varsaturile s-au oprit dar am trecut la eliminari pe partea cealalta asa fara oprire, ca si ma mir ce mai am de scos, am trecut la orez si company si cred ca imi iau o solutie din aia de rehidratare pentru bebe, sper sa-mi revin cat de cat pana diseara sa pot conduce pana la oras la control, am asteptat atat si nu as vrea sa-l ratez, plus ca sunt tare tare curioasa sa vad ce este, deja toata lumea s-a pus sa faca pariuri, unii se dau mai prezicatori ca altii, ca au visat, ca etc. asa ca au pus-o de pariuri.
Flafi bebe nu e mare, vad ca la semnatura ai marcat 23 de saptamani, la varsta asta nu este mare deloc se incadreaza in norme la 23 de saptamani ar fi cam pana la 650 de grame, si daca e mai mare asta inseamna ca ii merge foarte bine si ar trebui sa te bucure, si daca are 4 kg nu e o problema sa nasti natural, asa ca bebitul este normal, nu te mai lua dupa 'cineva'
flafi spune:
Simcri- nu imi pare a fi de la sarcina, dar cred ca tu stii mai bine. Multa bafta sa iti fie bine pana diseara, sa aflam si noi ce e !
23+ cu