Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (22)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen1985 spune:

Mi-a iesit si mie in urina streptococul asta de grup B , dar din ce am citit e problema daca nasti natural. Nu am fost inca la control...oare imi da tratament? Se trateaza la sf sarcinii din ce am vazut.

Mami de Bianca 07.05.2008 si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Carmen, la mine s-au alarmat cu strepto grupB, a iesit isa la culturi din col. Desi eram exasperanta cu igiena.. sau poate de-asta.
Deci maine control simplu, Abia la 24 sapt am morfologie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Buna dimineata, fetelor!

Tocmai m-am uitat pe prima pagina si am vazut ca avem o noua burtica de gemeni, nu stiu cum de nu am observat pana acum, dar ma bucur

Eu astept nerabdatoare urmatoarea vizita la eco, saptamana viitoare sau peste 2 saptamani, ca de obicei dupa un anumit interval in care nu ii "vizitez" cu sonda incep sa ma agit si sa imi fac griji, o sa o iau razna pana se nasc (degeaba astept eu sa ii simt, ca nu voi fi sigura ca sunt amandoi activi)

Ah, si peste vreo 5 sapt am morfo de sem II si nu mai stiu daca atunci cand am facut programarea am anuntat ca e sarcina gemelara sper sa nu am probleme cu timpul alocat

Mie doctorita mi-a zis ca dupa 30 sapt ma va testa pt stafilococ ca singura problema ar fi in cazul nasterii naturale. Din pacate mi-au iesit ureasplasma si mycoplasma pozitive la analize in sem I si acum astept sa incepem tratamentul (la fel a zis ca e risc scazut de probleme)

Sa aveti o zi frumoasa!

15+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Buna dimineata, fetelor!!
O cafeluta cu muult lapte din partea mea!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_79s spune:

Neata dragelor,

Dau si eu o cafeluta ca sa ne mai incalzim ca la -12gr...

Voi aveti idee la cat concediu de odihna am dreptul anul acesta tinand cont ca voi lucra pana la sfarsitul lui aprilie? Se calculeaza proportional?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Buna dimineata!

Brrrrr, ce frig e azi. Am cam tremurat dimineata, acum sunt la caldurica la birou.
Multumim de cafea Mad, e buuuna.
Simcri, cum te mai simti?Sanatate multa!

Va doresc o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Buna dimineata fetelor,sa aveti o zi frumoasa.Eu de pe la sfarsitul lui februarie as intra in concediu medical,urmat de prenatal pana cand nasc.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Neatza dragelor! Eu sunt din nou racita. Nu e grav, sunt ok, dar in 10 ani nu am fost niciodata racita , acum racesc de cum scot nasul afara. Mi-a dat voie ieri sa iau tantum verde pt gat si evident ceva vitamina C.

Deci strumful nostru are 634 de grame, vi se pare mare? Imi zicea cineva aseara ca este foarte mare si ca sigur o sa il nasc la 4 kile. Ceea ce e inspaimantator pt ca eu vreau sa nasc natural :)

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Si eu tot la birou..Simcri, cum mai esti?
Am fost aseara sa vad apartamente in Apusului Residence..Mi-a placut tare mult o mansarda de acolo..de fapt, este un apartament cu 2 cam si cu o mansarda de 20 de mp deasupra..dar am asa dubii cu apartamentele din complexele rezidentiale..
Ma gandeam ca pana in martie trebuie sa ma mut, dupa, imi va fi mai greu..

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

flafi, asta cu spunea "cineva"... sper ca nu o iei de buna. Nimeni nu stie evoluatia bebe-ului nici in burtica si nici in afara. Ei au puseuri de crestere.. acum paote fi inainte, apoi sa stagneze un pic... nu se stie cat va avea la nastere.
Habar nu am daca e mult sau putin... si oricum sunt "greutati" estimative date de ecograf, nu sunt litera de lege... Deci, nu-ti fa griji pentru drobul de sare - toate la vremea lor.

Concediu de odihna vom avea proportional. Si eu fac calcule peste calcule cat sa stau ca sa ma descurc cu banii. (apropo de discutia de ieri cu cic-ul...)

Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 20+

Mergi la inceput