Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (22)
Raspunsuri - Pagina 20
Madd11ee spune:
Off..Ankylya..Imi imaginez ca e greu pentru tine..
Vicky, tare frumoasa pijamaluta..
Flafi, si eu zic ca fiecare bebe are ritmul lui..chiar imi povestea o prietena ca la ea a fost invers, la 7 luni avea 650 de grame, iar in doua luni a ajuns la 2,900..Deci nu e o regula..
Apropo de treaba cu concediul, int-adevar se acorda proportional..Vine cam 1,75 zile/luna lucrata..Cum noi intram in aprilie, o sa avem cam 7 zile din CO..La mine e bine ca mai am muulte(in jur de 19 cred) de anul trecut..
Iar medicalul pentu maternitate si lauzie e de maxim 126 de zile, iti poti lua si inainte, dar obligatoriu tebuie sa ramana 42 zile minim pentru dupa nastere..de regula se acorda jum- sarcina jum-lauzie.
16+
mcoca spune:
Pauvre, pauvre Simcri, ai prins gastroul de coada. Ufff. Ai grija
Ankylya, sper sa va gasiti ceva singuri, ca lucrul incurcat ....
Vicky, Printzesone and BB (23+)
simcri spune:
Clar nu e de la bebe, sunt virusii care colcaie pe aici, ma tot dezinfectez de mi s-a uscat pielea pe maini, deja a inceput sa-mi crape de la atata alcool si spalat, dar cred ca nu a fost suficient, asa ca de maine trec la varianta mai sigura, masca oricum port tot timpul de cand am aflat de bebe, acum trecem si la manusi chiar daca vin doar la reinoire de reteta de mine nu se mai ating, sper pana la final sa nu ajung la costum hazmat :)
Monik86 spune:
Ankylya - cred si eu ca ti-a sarit tandara, probabil si eu as fi reactionat la fel in locul tau!
Simcri - sper sa te faci bine imi pare rau ca te simti asa de rau! Te inteleg ca esti curioasa sa afli ce e si eu sunt la fel! La mine 90% din cunoscutii care stiu ca sunt gravida au pariat ca e baiat, o persoana ca e fata si restul nu si-au dat cu parerea :))
Mie mi-ar placea mai mult baiat, dar de nu stiu cand tot fetita visez! Daca o sa fie la fel de frumoasa ca in visele mele, chiar m-as bucura si de fetita!
Vicky - super faina pijamaluta! Eu o sa fiu in dubii in ceea ce priveste hainutele ... cum o sa nasc pe la mijlocul sau sfarsitul lui iunie, nu stiu exact ce o sa iau ... sa nu fie nici prea groase, ca o sa fie probabil cald, dar nici foarte subtiri, ca totusi e bebe si am citit ca la inceput nu poate sa-si regleze singur temperatura corpului ...
16+