Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (22)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kabecka

Mony, imi pare rau...sa ai grija de tine...

Off, ce m-au intristat vestile primite....Cand ma gandesc ca e teama fiecareia dintre noi....
Carmen, mi se pare deplasat sa-i spui Mycyei ca Dumnezeu nu exista, in conditiile in care ea crede in existenta lui.Nu cred ca o astfel de remarca ii face bine.

Eu cred ca ce a vrut Carmen sa spuna este ca BB nu exista inca cu adevarat, nu de DD. Adevarul ca e greu sa gasesti cuvinte potrivite in situatiile acestea, si oricum orice am face si am spune nu shimba situatia, doar ne ajuta sa mergem mai departe.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Kabecka mie mi se pare mult rau 480 ,unde faci tu morfo ?
Eu la noi in oras am platit 150 ron dar ma duc maine la Buc la cabinetul medicului si va zic cat imi cere ,ca fac si 4 d .Cred ca depinde de clinica si de oras ,e clar ca Bucurestiul e cel mai scump.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Daca faci 4D pregateste cel putin 4 mil. Ar fi fost bine sa intrebi inainte sa nu ai surprize. Eu cred ca doctorul vede destul de bine si la 2D... restul de D sunt prentru parinti.
La sarcina trecuta faceam 3D/4D mereu ca avea doctora in dotare si eu nu stiam sa zic "nu" (atunci dispuneam si de ceva mai multi bani). Dar de multe ori, pentru masuratorile "ei" dadea pe 2D si se uita; mai dicta ceva asistentei... imaginile de 3d/4d erau cand imi arata mie.
Mi-am mutat morfofetala de luni pe marti pentru ca am schimbat centrul si la noul loc nu platesc nimic (cu noul abonament). La vechiul loc ar fi trebuit sa platesc 540lei pe morfofetala 4D... bla bla (volution?). Asta e morfofetala 4d simpla :d. E destul zic eu.

Mony, concentreaza-te pe tine si lasa serviciul. E posibil ca unii din colegi sa nu stie??? (totusi mi se pare ciudat sa apelezi in momente din astea la servicii)

Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Vio, m-am uitat si eu pe site sa vad cat ar costa..Eu am abonament prin firma si nu platesc, dar asa ar trebui sa dau 340 pentru eco trim II fara morfo si cu morfo 440..Dar astia de la clinica nu fac decat pe 4d..cel putin asa am inteles..de la dispecerat am inteles ca dr la care mergeam nu mai face pe 3d eco de sarcina..

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Oau,150 de lei?Mi se pare super pret, dar e clar ca Bucurestiul e in top la preturi. Pai eu am platit aprox 200 si ceva de lei pt cea de dublu test+analize si interpretare dublu test m-a dus tot la aproape 400 de lei.
Acum mi-a zis ca ecografie morfofetala este 480 lei. Pe toate le fac la Regina Maria.
Eu am abonament la Sanador, dar si acolo ecografiile sunt foarte scumpe, am vazut ca sunt mai multe tipuri, unele si 500 lei si nu am decat o reducere mica. Merg aici pt ca aici este medicul meu si prefer sa merg la el pt consultatii si eco decat in alta parte.Cu analizele ma mai scot ca le fac la Sanador gratuit.
Ce sa zic, mi se par f scumpe toate.
Tin minte ca sarcina trecuta am facut dry test care costa pe atunci (2009) 500 lei....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

A, si sarcina trecuta mergeam la Iosup, are un cabinet pe langa Spitalul Elias, probabil fetele din Bucuresti stiu.
Tot cam asa plateam, 300-400 lei si masuratorile se faceau in 2D, cred.Si mai dadea 4D din cand in cand. Nu sunt f sigura ca zic corect cu 2D si 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Fetelor, si mie mi se pare NESIMTIT de scumpe. Eu am dat pe morfo II, un 80 si ceva de euro (nu mai tin minte cat). Si am dat vorba vine ... Masuratorile se fac in 2D, numai pozele se fac in 3D. Cel putin noua asa ne-a spus ... Mie nici nu imi plac pozele alea galbene, serios. Am si eu, dar nu ma uit la ea. Eu astept bebele adevarat :).
Chiar am vazut ca sunt centre unde mergi sa faci eco de poza/film :). Costa maxim 50€.

Vicky, Printzesone and BB (23+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen1985 spune:

Nu, Mony exact asta am vrut sa spun...eu sunt atee asa ca din punctul meu de vedere ce a patit Mycya nu e o pedeapsa divina cum spune ea, ci un mare ghinion. Bebe exista pt mine din momentul conceptiei...nu doar dupa nastere cum considera medicina. Imi pare rau daca a fost deplasata remarca pur si simplu am incercat sa-i dau un motiv ( perfect logic pt mine ) ca sa nu se invinovateasca. Oricum sunt obisnuita cu reactii din partea celor care cred , la urma urmei e dreptul fiecaruia sa aleaga in ce crede sau nu si sa-si spuna parerea. Mycya poate ignora comentariul meu , nu cred ca ar trebui altcineva sa se simta lezat in locul ei.

Citat:
citat din mesajul lui mony_omv

Citat:
citat din mesajul lui Kabecka

Mony, imi pare rau...sa ai grija de tine...

Off, ce m-au intristat vestile primite....Cand ma gandesc ca e teama fiecareia dintre noi....
Carmen, mi se pare deplasat sa-i spui Mycyei ca Dumnezeu nu exista, in conditiile in care ea crede in existenta lui.Nu cred ca o astfel de remarca ii face bine.

Eu cred ca ce a vrut Carmen sa spuna este ca BB nu exista inca cu adevarat, nu de DD. Adevarul ca e greu sa gasesti cuvinte potrivite in situatiile acestea, si oricum orice am face si am spune nu shimba situatia, doar ne ajuta sa mergem mai departe.

22+

Mami de Bianca 07.05.2008 si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Mai fetelor ma speriati cu preturile astea !

Ma duc cu bani ca daca tot ajungem in Buc poate mai fac ceva cumparaturi (ma duc doar cu sotul fara copii) asa ca o sa am bani la mine,dar ma astept la o suma mai mica nu ce spuneti voi aici.
Nu vreau neaparat 4D ,ce ma intereseaza e sa stiu cum mai e placenta ca m-a bagat in sperieti medicul din orasul meu mi-a zis ca-i la 2 cm de col si ca uneori cand se misca bebe chiar atinge colul.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Mony, condoleantele mele
Ai grija de bebitza

Imi este greu sa-mi imaginez cum e sa ai un parinte decedat, eu cred ca nu as rezista de durere. Si la ai mei parinti sunt ceva probleme de sanatate(mai ales mama), incat zi de zi imi fac griji pt ei, si ma rog zilnic sa le fie bine si sa apuce sa-si vada nepotelul/nepotica.

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

19+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput