Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (22)
Raspunsuri - Pagina 11
Madd11ee spune:
Mony, condoleantele mele..Dumnezeu sa il odiihneasca in pace..Sa ai grija de tine si de bebita acum..
16+
ankylya spune:
neata fetelor
Moni condoleante. Dumnezeu sa-l odihneasca.
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 17+
mony_omv spune:
Va multumesc tuturor! Multa sanatate va doresc atat voua si BB-ilor cat si familiilor voastre.
22+
Hellie spune:
Mony, condoleante!
Hmmm...fetelor, se pare ca zodia odiseei noastre nu e bine aspectata zilele astea. Dar trecem noi si peste aceste intamplari nefericite.
O zi buna sa avem!
16+
doina_1984 spune:
Mony, condoleante! Te rog sa te gandesti doar la tine si la bebe si nu-i baga in seama pe cei de la munca.
Fetelor, eu din cate retin mycya facuse dublu test, nu? N-ar fi trebuit sa iasa si acolo ceva in neregula? Oofff...
_
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 18s+
--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."
Kabecka spune:
Mony, imi pare rau...sa ai grija de tine...
Off, ce m-au intristat vestile primite....Cand ma gandesc ca e teama fiecareia dintre noi....
Carmen, mi se pare deplasat sa-i spui Mycyei ca Dumnezeu nu exista, in conditiile in care ea crede in existenta lui.Nu cred ca o astfel de remarca ii face bine.
mcoca spune:
Deny, ma bucur ca totul a fost ok la doc si ca ai spus de trombo. NU iti face probleme, si acolo vei fi f bine urmarita, eu sunt sigura de asta. Ca aia nu spun decat OK, la eco, asa e peste tot in vest politica. Dar daca zic ca e ok, e ok. Iarasi, daca tu vei intreba de IR-uri, sigur iti va spune. Cum in dosar scrie acum trombo, o sa te intoarca pe toate partile.
Cu costul la eco, 150€, nu stiu daca iesi mai ieftin daca mergi in ro ... In ro cat e? un 70-80 e si acolo. Mai pui si drumu si tot acolo esti. Nu te mai gandi la bani, gandeste-te ca fetele din ro platesc saracele la fel, la salarii de Romania.
Vicky, Printzesone and BB (23+)
VIOIKA76 spune:
Doina din pacate dublu-test nu depisteaza decat un mic procent din trisomii ,iar Mycya nu avea nici risc de varsta ,ea e tanara din cate stiu pana in 26 ani.Singura analiza 99% sigura e amnio care se recomnda femeilor peste 35 si care au risc mare la dublu-test ,ori ea nu se incadra la nici una din categorii.
Cred pur si simplu ca a avut ghinion si trisomiile sunt niste accidente genetice ,gravida nu are nici o vina.
Daca se va hotara sa o ia de la cap cu alta sarcina sunt sigura ca nu vor mai fi probleme.
Multa putere Mycya !
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum22+
Kabecka spune:
Deny, asa este cu ecografiile. Chiar am vrut sa-ti spun. Sunt foarte scumpe si aici, daca nu beneficiezi de nicio reducere. Eu o sa platesc pt eco morfofetala 480 lei, deci 100 eur....
Chiar ma gandeam zilele trecute ca daca nu-ti permiti sa le faci cum se procedeaza?Oare sunt suportate de stat in spitale?