Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (22)
Raspunsuri - Pagina 10
raluca1109 spune:
Mcycya, imi pare rau. Iti doresc sa ai multa putere ca sa treci peste acest moment dificil.
Raluca
S 24+
Miruna
geo_79s spune:
Imi pare rau Mycya, am adormit aseara cu gandul la tine si cu lacrimi in ochi. Nu trebuie sa o consideri o pedeapsa, e o incercare si DD iti va da putere sa treci peste ea. Nu-ti pierde speranta!
Happy 18+
paulinio spune:
Mycya.. nu stiu ce sa mai zic. Ne pare rau ca trebuie sa treci prin asta. Spunem si noi o rugaciune pentru voi. Sufera... elibereaza-te si apoi mergi mai departe. N-a fost sa fie. E greu cand se intampla la atatea saptamani, dar e bine totusi ca exista teste prin care putem afla inainte si putem cruta un chin. Doamne ajuta sa treci peste aceasta incercare. Ai grija de tine si de fetita acum.
Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 20+
Carmen1985 spune:
Stiu ca nu sunt cuvinte de alinare pt tine Mycya ... nu te-a pedepsit dumnezeu pt simplu fapt ca el nu exista ... nu a avut sansa baietelul tau ... sper sa ai puterea sa-l cunosti totusi, nu sunt de acord ca ai pierdut ceva ce n-ai avut...v-ati avut unul pe altul, ai avut si vei avea mereu sentimente pt el, ai avut sperante si vise pt viitorul lui. Iti recomand pagina organizatiei emma dedicata mamicilor care au pierdut un copil.
Mami de Bianca 07.05.2008 si 16+
duduta190578 spune:
Of,ce-as mai putea spune,oricum cuvintele noastre nu te vor ajuta prea mult,suferinta ta e mult mai mare ca sa te ajute ce-ti spunem noi.
Domnul Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci peste aceasta incercare a vietii,si nicicand sa nu renunti.O veti lua de la capat,si sunt sigura ca in curand vei fi cu zambetul pe buze si cu un sufletel crescand in tine!
Acum incep si eu sa-mi fac tot felul de idei,ca eu nu am facut decat analizele de sange clasice,nimic mai special,dar sper sa fie bine!
21+
Madd11ee spune:
Mycya, imi pare rau..nu prea stiu ce sa spun in momente de genul acesta..Sa iti dea Dzeu putere sa treci peste asta..Sa fii puternica..
16+
mony_omv spune:
Draga Mycya, nu stiu ce as putea sa scriu sa iti alin suferinta... e greu...dar nu te gandi ca ai fost pedepsita, DD iubeste toti oamenii si nimeni nu merita sa pateasca asa ceva. Sper sa gasesti in interiorul tau puterea sa treci peste aceasta sufrinta de dragul fetitei tale, a sotului si a copiilor ce vor mai urma. Sa fii puternica si nu ezita sa ne mai scrii, nu te gandi ca intristezi odiseea, deoarece scopul ei este sa ne ajutam intre noi, mai ales in momentele dificile.
Din pacate eu duminica mi-am inmormatat tatal, dupa ce i s-au amputat ambele picioare la interval de o saptamana.Doare rau, azi inca sunt acasa si incerc sa stau linistita de dragul BB-ului, insa primesc de la servici niste emailuri super enervante: ai ptea sa faci aia, ai putea sa ne trimiti cealalta? Doamne!!!
Va pup pe toate si va imbratisez in asteptarea zilelor cu vesti mai bune. Va citesc mereu, dar sunt mai in umbra acum.
22+
mcoca spune:
Mycya, sunt asa de trista pentru tine. Imi pare f rau ca trebuie sa treci prin momentele astea extrem de dificile. VA doresc multa putere sa treceti peste asta.
Moni, condoleante! Cuvintele sunt de prisos ... Ai grija de bebita
Vicky, Printzesone and BB (23+)
VIOIKA76 spune:
Moni imi pare rau pentru tatal tau !
Sincere condoleante !
Ai grija de tine si bebe !
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum22+
Monik86 spune:
Mony, condoleante! Imi pare foarte rau! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe taticul tau si sa-l aiba in paza Sa! Sa ai grija de tine si de bebe!
16+