Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (22)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Mycya, imi pare foarte rau Dumnezeu sa fie alaturi de tine si sa te intareasca!

_

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 18s+

--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Mycya ma mir si eu cum a stiut dr sa puna dg ecografic la o anomalie cromozomiala... care de obicei apare prin analiza cariotipului fetal.
Tu ai grija de tine.. Ai pierdut ce n-ai avut...
Daca creierul e chiselita precum zici, asta e. Punct si de la capat, am citit ca trisomia 13 nu e genetica, e o anomalie de formare.
Si atat de rara, uffffff Ai sanse foarte mari sa ai bebe sanatos cand iti revii.
Am sa ma gandesc la tine oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankylya spune:

Mycya imi pare fff rau Dumnezeu sa iti dea multa putere, nu stiu ce as putea spune in situatia asta sunt cu gandul alaturi de tine si ma rog la Dumnezeu sa iti dea sanatate.

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Mdaaa...ciudat sa pui diagnostic de anomalie cromozomiala fara cariotip. Dar probabil toate cele vazute la eco erau smne fff clare de tr 13.
Oricum....nu mai conteaza ...

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Mycya imi pare tare rau pentru ce se intampla, cuvintele sunt inutile, sper sa reusiti sa gasiti puterea sa treceti peste aceste momente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinacicos spune:

Mycya - imi pare foarte rau pentru vestile primite. Dumnezeu sa va dea putere sa treceti cu bine peste aceasta incercare. Suntem alaturi de tine ...

mami de Dan Catalin (21.11.2010) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Am ramas fara cuvinte. Am intrat special sa aflu ce ai facut, cu speranta ca vei veni cu o veste buna.
Imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa incercare a vietii.
Din pacate cuvintele sunt de prisos acum.
Iti doresc din suflet sa ai putere sa treci peste acest impas si sa auzim foarte curand de tine, cu vesti bune!

Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Mycya, imi pare atat de rau...Iti doresc multa putere sa treci peste aceasta incercare grea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Mycya imi pare sincer rau ca trebuie sa treci prin tragedia aceasta !
Din pacate stiu multe despre tris.13 ca si bebele meu a avut risc la dublu-test si da ,semnele se vad la eco de trim 2 ,pentru ca malformatiile sunt incompatibile cu viata.
Acum nu trebuie decat sa te rogi la Dumnezeu sa te intareasca si sa-ti dea putere sa treci peste incercare.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Nu stiu ce sa zic, de fapt cuvintele sunt de prisos in aceste momente.
Mycya draga, sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste acest moment nefericit si sa te gandesti mereu ca tot raul e spre bine.

Te imbratisez cu drag.

21 + cu

Mergi la inceput