dieta pinguinilor Oshawa

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

eu nu inteleg cum e cu doctorii pe aici....
william nu a fost chiar asa rau bolnav si de-aia nici nu l-am dus la doctor, dar am o prietena fiica-sa 4 zile a stat cu febra 104 (40) si doctorii nu i-au dat decat tylenol si ibuprofen si nu i-au facut nici un test, nimic...si abia dupa 4 zile i-a scazut febra.

azi l-am dus la scoala, dar am avut scandal ca nu vroia caciula in cap. de tusit tot mai tuseste un pic ziua.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

buflea, tu cu ce-i faci frectie?
eu am dat cu otzet diluat pe el...si se uita la mine, daca nu cumva mi-am perdut mintile.
a zis ca niciodta sa nu-i mai fac asta...
dar a devenit amenintzare suprema...daca mai umbla dezbracat la scoala am zis ca-i pun otzet in cada si il bagam in ea.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

astia cu ad-urile din josul paginii, zici ca sunt nebuni. inainte imi apareau asiatice pt dating, acum imi apar fetze de criminali...si sunt asa de uritzi!!!yuk, yuk

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Cu otet aromat, cumparat de la farmacie, din Romania ... De cand scriu pe aici de boli, sesisez ca am o gramada de medicamente din Romania.

Am uitat sa va spun cum fiu-meu de dimineata a avut un puseu de excelenta si cand m-am dus eu sa il trezesc, era spalat, imbracat si cu patul facut. Dupa ce i-am pus un plus, s-a dus jos si si-a luat singur de mancare, a mancat si a pus farfuria in chiuveta.Dupa care a mai cerut un plus . I-am pus doua, caci aseara incasase doua dupa ce nu am mai reusit sa-i desclestez unul de la gatul altuia ... Totul a pornit de la o joaca desigur ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Buflea partia e in Maramures, uite-aici:
http://www.suior.ro/index.php?language=Ro

E frumoasa, intr-adevar iar pentru noi e ultra-all-inclusive ca e la cativa km de casa mamei mele asa ca e varianta perfecta pentru sarbatorile de iarna.

Mai, dar e serioasa gripa asta. Chiar ieri m-am gandit la voi cand am citit un titlu de ziar: " Gripa din SUA ajunge in februarie si in Romania." Ma si gandeam cum i-au luat bilet de avion tocmai in februarie ! Vad ca nu e de gluma, insa.

Michelle, apropo de doctori, daca fetita avea simptomele acestei gripe, ce trebuiau sa-i faca altceva? Intreb evident din afara, ca al meu copil nu a facut niciodata mai mult de 39 febra asa ca nu stiu cum as reactiona.

Voi cu boabele astea sunteti de coma, n-am citit chiar tot din urma, da' ma pun pe cautat daca kari vine si anunta mari schimbari in bine.

La noi dieta e obligatorie, gatesc femeile din familia mea de sarbatori de parca-ar veni sfarsitul lumii si macar daca numai cantitatea ar fi de vina. Marea problema e gustul minunat si amintirile olfactive din copilarie. Cainele lui Pavlov e zero in comparatie cu mine cand miroase in casa a sarmalele sau fripturile maica-mii ... De cozonaci si prajituri nu mai vorbim.




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Imi pare foarte rau ca domnul Buflea este gripat si il dor toate oscioarele. ureaza-i sanatate din partea noastra.
Acum am o grija sa nu va imbolnaviti si voi.

Eu si Celcesforaie am inceput, totusi, cu dieta Dukan - asta i se potriveste lui mai bne si e mai rapida. Ar vrea ca pana la sfarsitul lunii, cand, pleaca la serviciu sa aiba vreo 4 kg jos. La serviciu o poate continua pe asta. Pentru Rina nu are resurse.
Asa ca m-am sacrificat.

Acuma facem cu randul la deschis frigiderul si ne zgaim la iaurtul cu 0% grasime. Nope, e mai bun beef jerky.

Copilu
Copilu vrea sa meraga in vacanta de primavara intr-o mica tabara de 7 zile, la Paris, intru studierea limbii franceze. Pana acum am fost de acord si i-am impus niste conditii destul de dure.
Cu toate ca sunt asa impartita! ca orice mama voi pentru copilul meu lucruri bune si pe de alta parte voi si in America la vara. Ah, banii astia!
Ross - dress for less (ca mi-a amintit Michelle ce sandale superbe si ieftine am gasit acolo si numarul 9N) si Outleturile care ma asteapta...

GG
Am citit ca discursul lui Jodie a fost tare apreciat, iar Lucy Liu, Halle Berry, Eva Longoria, Sienna Miller sau Nicole Richie au fost doar cateva exemple de vedete care au devenit centrul comentariilor acide ale politiei modei: “corpuri minunate in rochii oribile”.
Argo nu am vazut, dar este pe lista si Lincoln la fel.

Acu' ma duc sa scanez niste chestii si va tin lacurent cu ce film o sa vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

hallo pinguinilor

da, da zburd prin nori.... dimineata m-am trezit cu ameteala, care ameteala e intotdeauna cu doua semne de intrebare la mine. am plecat la servici si in tren am constatat ca mi-am uitat acasa cutia cu boabe. cand am ajuns, mi-am turnat repede o cafea ca sa ma montez putin. la a treia gura .... poc m-au lovit boabele in cap. na, desteapta esti fata draga.
dimineata am dublat doza de medicament, asa ca trebuia neaparat sa bag ceva in gura. dar ce??? si ca sa imi mearga bine mi-a iesit in cale admiratorul. inca nu ne-am vazut pe anul asta. si da-i si te tuca .... l-am rugat sa sune la bucatarie sa intrebe daca nu pot sa-mi fiarba grau. ce grau taika? in cele din urma am mancat un pachet de stixuri, cu inghitituri mici sa nu ma inec. asa ca am bifat azi lista cu pacate.

dupa amiaza am dat cu batul la doctor in condica. tensiunea scazuta. si trimitere la ORL.
deci inca mananc boabe, ameteala e cam pe duca, sper sa ma lase pana maine. in afara de ameteala nu am avut nimi, pot spune chiar ca am avut o zi foarte buna.

michelle, simt pantaloni mai largi pe bine ca burta a mai scazut putin.

roxana, reteta de boabe coapte e simpla. pui de cu seara la inmuiat intr-un castron boabe de cateva feluri, grau, mei, hrisca, orez in apa cu sare. dimineata sau la amiaza le pui in tigaie cu parte din apa si lasi sa scada pana se duce apa, apoi le lasi sa se rumeneasca putin. atentie sa nu se arda si nici sa nu devina maronii. eu imi fac o portie, doar cat mananc odata. ca reci nu mai sunt asa placute la mancat.

ah, si sa nu uit, mi-am facut termin la nutritionist. arata tare bine tipul, desi are aproape 50 de ani. sper sa ma pot concentra la ce spune, nu la moaca lui frumoasa.

Lali, bine ai revenit.

concluzia dupa a patra zi? cred ca merita, inca nu sunt prea sigura ca voi ajunge la a 10a zi. e tare monoton meniul si nici nu ai alternative. nutritionistul mi-a spus ca se consuma doar boabe fierte sau tinute in apa peste noapte, deci crude. si ceai, in rest orice turta si alte rontanele sunt interzise. cine are nervi si tarie sa se bage. gresala mea este, cred, ca am inceput sambata cand eram acasa si era si prima zi a menstruatiei. dar merg inainte, din greseli invatam si devenim perfecti!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

am intrat sa va aduc o explicatie (palida consolare ce-i drept).. si mea culpa ca mesajul nu-l include si pe dl Pinguin :)

Sanatate si sa aveti rezultate la diete!

Vedeti imaginea atasata.



Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)

Pregatiti-va venele! 23.01.2013 / 11-13
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Alinuk,
Subscriu !

Roxanaz, kari, multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

inca una si ma duc

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)

Pregatiti-va venele! 23.01.2013 / 11-13
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput