Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *456*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Mada, ma bucur ca totul e pus la punct dar sper ca Victor sa mai astepte totusi sa se incalzeasca putin pana sa-si faca aparitia !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

dragi tufe

Mada est ebine ca esti pregatita....dar e polei prin urmare BB stie ca mai trebuie sa stea la caldurica pana la termen

BebeLa multi ani! si tot ce-ti doresti


Azi am inceput pregatirile pentru primavara

all


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:


La multi ani OANA, iti doresc o viata frumoasa si fericita alaturi de cei dragi

Mada: ma bucur pentru vestile bune, bebe Victor o sa ajunga la termen

Dodo: ce-mi plac martisoarele cu scoici si perlute, vreau sa vina vara sau macar primavara.

Multumesc pentru incurajarile cu afacerea

Eu sunt ok din punctul asta de vedere,ca am de munca si sunt mult mai linistita decat la RDS, mai las lucrurile sa vina si de la sine, ca prea m-am agitat pana acum, mi-am propus sa ma bucur mai mult de viata, sa petrec mai mult timp cu familia, sa calatorim, sa ne intalnim cu oameni dragi mai des.

Ma duc la un mic somnic, ca intru de noapte.

fetele!



http://iulia-elena.blogspot.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Buna fetele!


bebe si denisa felicitari pt vestile bune! Si tot asa sa fie!

Bianca

legat de Vladimir, cred ca varianta descrisa de silvi, cu acordul, e cea mai buna.

In primul rand, decaderea din drepturi e prea dura, si chiar l-ar indeparta sufleteste pe R de Vladimir. Eu stiu ca in ochii multora dintre voi eu apar mai proasta [sau toleranta :)], dar, eu nu pot uri un barbat - fost iubit/partener, chiar daca ne-am despartit. A decadea din drepturile parintesti pe un om aduce niste dezavantaje destul de mari acelui om. Si dezavantaje sociale [de dosar], dar si dezavantaje sufletesti. Ori, chiar daca R nu mai este partenerul tau, el ramane tatal lui Valdimir, si, de aceea, pt copil, este bine ca si parintelui/parintilor sa le fie bine. De aceea, eu nu agreez pedepsirea/taxarea lui R. Din contra, cu cat te vei putea detasa de dorinta [normala si de inteles] de a-l pedepsi, cu atat vei fi mai aproape de vindecarea ta sufleteasca!

In al doilea rand, eu stiu ca parintii care raman cu copiii, dupa desparitiri, pot fi foarte suparati pe fostii parteneri, DAR, eu cred ca e f important sa putem privi a la long, interesul copilului. Si interesul lui Valdimir este sa NU se simta abandonat de tata, pe de o parte. Si pe de alta parte, pastrarea unei legaturi [asa, oricat de fragila ar fi] cu tatal reprezinta, pentru tine, un fel de siguranta aditionala. Adica, eu, cand m-am despartit de zari, desi as fi fost tentata sa-l dau d..lui, sa nu-l mai vad niciodata, totusi, mi-am zis: daca peste nspe ani da masina peste mine sau mor de cancer, copiii mei raman SINGURI? Eu alte rude NU am, in bucuresti/ro, iar in Rusia este egal cu 0. Asa, daca s-ar intampla ceva cu mine, decat nimic, copiii mei vor avea un tata...

Si atunci, pentru copii, este mult mai ok sa aiba contact cu ambii parinti [pe cat posibil, si fara riscuri pt copil, ceea ce nu e cazul la R].

In concluzie, varianta descrisa de silvi mi se pare cea mai buna!!!

Te pup,
anca
.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Eu nu am inteles de nicaieri ca Bianca ar avea intentia sa-l decada pe Robert din drepturi (si obligatii), despre ce vorbim!? Am inteles doar ca vrea sa poata iesi cu copilul din tara, fara sa fie nevoie de acordul lui la fiecare iesire in parte. Bine zic?

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 34+ cu

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Bebe, la multi ani frumosi si linistiti alaturi de familie.

Dodo, imi plac brosele floare (sa le zic asa). Deja te pregatesti de primavara? Poate asa vine mai repede. Ma deprima vremea. Am avut o saptamana de munca full si maine recuperez pt 24 dec si sambata viitoare pt 31. Cred ca imi voi reveni pe la inceputul lui februarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

denisa,

la pagina 8 s-a pomenit despre dat in judecata/decadere din drepturi/iesire din tara etc

Daca citesti atent, eu mi-am scris parerea despre aceasta chestie, decaderea din drepturi, nu am scris ca bianca asta ar vrea.

Ci, in general, ca nu e ok sa luam in calcul decaderea in drepturi decat daca s-ar pune problema de riscuri pt copil.

ma rog.., nu ma (mai) mira tonul critic [constant critic] al tau la postarile mele... e deja un trend :)

sper ca bianca sa recepteze postarea mea fix asa cum e scrisa, ca o parere/sfat.

anca
.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Tocmai faptul ca nu doar tu vorbesti despre decaderea din drepturi, dar nu si Bianca, m-a facut sa sugerez ca ar trebui sa clarificam subiectul.
Imi pare rau ca asta a aparut ca o critica personala la adresa ta (in cadrul tonului "constant critic" pe care il remarci). Nu ma asteptam sa trezesc asemenea pareri, tocmai eu, cu un discurs atat de nereusit...

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 34+ cu

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

bunaaaaaaaaa
multumesc mult de urari! va puuuuuuuuuuuuup!!!
nu ma simt nici batrana nici nostalgica, ci din contra implinita, pt gagalicea 2 care o sa vina, pt toate lucrurile frumoase care au fost si vor ramane mereu in sufletul si mintea mea!!!!!!!!

am petrecut frumos azi, in familie dupa o scurta repriza de shopping, am achizitionat niste colanti culoarea bej si o bluza neagra cu paiete, nu merg impreuna, relax, o sa le port pe rand, clarooooo, apoi am manacat la mama de toate, am fost o rasfatata ce sa mai!

am venit singura, Ari a vrut sa ramana la bunici, Cris e la Constanta, si usurel m-am intors, ca poleiul mi-a dat ceva emotii, dar incarcata cu lucrusoarele de bebelus, ce bine mirooooooooooooos, ah de abia astept

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

La multi ani, Oana!

Noi am pregatit camera pt venirea lui bb Victor! Mai am mici kestii de facut (cu pauze lungi si dese, desigur), dar in principiu totul este gata! Spalat, calcat, dezinfectat!

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 34+ cu

IULIA va invinge CANCERUL!

super


Novus- o sa discut chestiunea cu sotul meu, sa vedem ce si cum; multumesc pt oferta

wk placut, tufette!

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 + 30
IULIA va invinge CANCERUL !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Buna gagici,

Sper sa reusesc sa termin mesajul asta, m-am mai apucat de unul si s-a pierdut pe drum ...

Va citesc zilnic, sunt in tema cu noutatzurile , framantarile varsteti (haide, haide, nu plageti la 30 de ani, eu mai am 3 ani si fac 40(sa nu zic ca mai am 2,ma fac si eu mai tanara)) dar si despartirea Biancai de Robert.Of, imi pare tare rau sa aud astfel de vesti dar sunt impresionata de puterea Biancai de a lua taurul de coarne, de optimismul ei. Bravo Bianca , esti un exemplu pentru multe din noi


Noi suntem relativ bine, am avut o usoara tuse luata de la Stefan dar am tratat cu prospan , Nazomer si aspirat muci.

Ma supara Natalia pentru ca nu vrea tzitzi decat prin somn, trebuie sa o adorm flamanda (noroc ca pica repede scuturata serios in carucior) iar cand e semi-adormita sa o mufez. Am incercat multeee metode care si-au perdut din efect dupa 2-3 zile (saream in sus pe saltea, unsul sanilor cu sirop de colici, plimbatul prin casa etc). Nu prea sunt sanse sa isi revina , mai bine sta flamanda, i-am dat si biberon cu laptele meu dar si lapte praf si tot nu vrea. Asta e, ne chinuim asa, sper sa alaptez cat mai mult, chiar nu-mi doresc sa renunt desi eram inversunata acum 2 luni avea colici si credeam ca e de la mine...

Stefan este indragostit de Natalia, toata ziua sta pe langa ea si o pupaceste pe furis pentru ca il mai ponderez din elan din teama umor raceli viitoare... e feritit ca are surioare, nu da semne de gelozie pt.ca imi fac timp sa-l iubesc si pe el cat cea mica doame.

Din pacate nu mai putem pleca in cruaziera, nu accepta compania cereri decat pentru personalul sus-pus. Am inteles ca se accepta dupa data cand sotul vine acasa. Sper sa se mai iveasca astfel de ocazii si sa pot merge cu ambii copii.

Ma duc sa termin puzzel-ul pornic cu Stefan pana nu se trezeste Naty.
Cam atat de la noi, va pupacesc pe toateee !!!

Mergi la inceput