Burtici cu stelute de iulie-august ( 9 )

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Am uitat sa va dau datele mele: UM 14.11.2012. DPN: 21.08.2013, data nasterii : 03.05.1984.

Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot. 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Burtici, am si eu o intrebare: voi cand calculati nr saptamanilor va raportati la prima zi a ultimei menstruatii ?
Mie pe eco imi apar 2 date: pt saculet 8 sapt si ceva pt bebe 7 sapt si ceva. Care e cea corecta?

Alexandra 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Ce tareee! Si la mine UM a fost pe 14.11.2012. Paula, te rog sa modifici si la mine DPN 21.08.2013. Multumesc!

Alexandra 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

bobitzabse calculeaza de la prima zi al ultimei menstruatii , dar pentru ca nu intotdeauna ovulatia si nidarea au loc cum scrie la carte fix la x zile de la prima zi a menstruatiei , bebele poate fi mai mare sau mai mic fata de data de referinta , pentru cele care au avut ovullatie mai rapida de 14 zile bebele arata mai mare decat se calculeaza , daca ovulatie a fost mai tarzie bebele este mai mic cu 1-2-3 zile depine.

nu te speria e normal , doar sa monitorizezi de fiecare data cand mergi sa nu se faca tot mai mare diferenta adica sa parat tot mai mic decat ar trebiu , in acel caz e retard de crestere dar nu cred ca e cazul sa te alarmezi , la noi cele care facem clexane / inoheb trebuie avut mare grija

ana maria sa te reaca pe clexane , eu dau pe 60 de fiole caci fac 2 injectii/zi compensat 50 ron , mai adaug femibion , utrogestan , magne b6 , se ridica costurile.

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Olimp si cum iti da 60 de fiole gratuit pe luna?Aduca platesti doar diferenta de 50 ron?
De care faci de 0,4 su de 2 ori pe zi?
Ai facut anti fxa?Ce doctor ti-a recomandat, hematolog?
Eu asta vara cand am luat clexane cu reteta nu mi-a dat decat 18 ca trecea plafonul si am mai auzit la fete ca este un plafon pentru care deconteaza casam sa nu treaca de 300 ron parca, acum am cumparat cu bani, sper sa gasesc ca nici nu se prea gaseste la noi.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Mihaela Clexanul se da gratuit pana la plafonul de 330 lei pe luna , diferenta de bani o platesti tu .

Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot. 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul.aug2013 spune:

Am modificat Alexandra si am trecut-o si pe Maria.
Dar cred ca mai sunt 2 gravidute pe care nu le-am trecut. Nu mai imi dati inca o data datele voastre, daca nu va regasiti in listuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

mihaela eu merg la hematolog in cluj , am discutat si cu Avram si cu dr U si ambele mi-au dat tartament preventiv preconceptional cu aspenter , acum merg la Dr Nicorici- tot hematolog care imi da reteta compensata

clexanele se administreza daca bine stiu / kg corp , initial am inceptu cu 0,4 /zi , acum mi-a crescut la 0,6 / zi si cumpar clexane de 0,4 si scot din fiola cate un ml , iar mai incolo am sa fac 0,8 , pentru ca sunt grea 82 kg acum si sarcina creste.

maria eu zic ca se compenseaza mai bine de atat , ca si gravida pai eu iau 60 fiole /30 zi zile , ambalate 10 buc/cutie , o cutie la liber costa in jur de 145 ron , iar eu pt 6 cutii compensat dau 50 ron , le iau de la sensi blu si mi-am facut si card .

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Eu iau Clexane 0.4 si in mod normal dau pentru o luna cam 30 de lei. Dar depinde de farmacie. Catena si Sensiblu mi-au dat cu 30 de lei dar Helpnet mi-a cerut luna trecuta 100 de lei, ca la ei in sistem asa apare....si cum nu se prea gaseste am dat ai atat, nu am avut de ales....tot e mai bine ca desi greu se gasesc cat de cat, la sarcina trecuta au fost luni intregi cand le-am cumparat din alte judete cu toti banii jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Olimp pai ai mare noroc ca iti da hematologul reteta, ar veni cam 870 din care tu platesti 50, eu tot la sensi blue am fosta asta vara si mi-a zis de plafon, o sa incerc mai tarziu sa iau reteta si eu dar acum intre craciun si An nou nu am vrut sa ma mai complic cu doctorul de familie.
Vezi ca si utrogestanul intra la compensat, eu am luat arefam la sarcina trecuta si e gratuit.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.

Mergi la inceput