Burtici cu stelute de iulie-august ( 9 )

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

stefania chear te rog trimite-mi un PM

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

14 +

Mergi la inceput

stefania 09 sincer te compatimesc , eu nu am avut parte de varsaturi ci doar de greata continua , la mine a functionat pe baza de apa cu lamaie si clementine , dar daca tu spui ca versi tot sincer nu stiu poate te ajuta fetele care au trecut prin asa ceva.

vezi daca ajungi sa te deshidratezi prea tare nu e bine va trebui sa fugi la dr sa-ti dea perfuzie ca nu e de glumit multa sanatae

maria bcf tu cum te simti te-au apucat greturile sau esti norocoasa

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

buna fetele azi am dormit mai mult prima data de cand sunt gravida 10 ore
stefana0909 bucurate ca ai greturi inseamna ca bebe si placenta se dezvolta bine stiu cum este eu le am avut asa intense pana acum 2 saptamani de imi plangeam de mila la mine nu treceau cu nimic pe urma cu branzica si apa minerala cu mulu mult acid hai ca o sa treaca

amalia tsakoniati
13+

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

amalia si eu am dormit bine pana la urma , mi-a luat ceva timp sa adorm aseara dar m-am trezit la 10 dimineata si acum parca sunt mahmura de somn , as dormi tot timpul asa ma trage ata in pat dar e reversul medaliei , am ajuns sa fiu ametita si fara chef de la atata stat in pat

tu cum te simti dupa circlaj ?

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Olomp sunt bine multumesc lu Dumnezeu incep si greturile sa se rareasca sper sa ne linistim incet incet marti mergem la control

amalia tsakoniati
13+

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Olimp fara greturi INCA, sper sa imi fie tot asa de bine si in continuare.

Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Stefania, sa ai grija cu ceaiurile, unele nu sunt prea indicate. Am citit ca atat cel de menta cat si cel de ghimbir trebuie consumate cu moderatie, deci sa nu exagerezi cu ele. Eu ca sa stiu o treaba nu am baut ceaiuri, chiar daca greturi au fost si sunt, foarte mari, astept sa treaca timpul.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana303maria spune:

Stefana, si eu trec printr-o perioada cu greturi puternice. Nu suport nicun fel de mancare/fruct/leguma/apa. Acum 2 zile am reusit sa mananc doar 3 covrigei, ieri am mancat un uou fiert si o banana, azi am reusit sa gatesc si sa mananc o canita mica de supa (zeama, ca desteapata de mine a pus si ceapa in supa si mi-e cel mai sila de ceapa). Aaa, am mai reusit cu sila sa mai mananc saptamana asta niste iaurt/sana/lapte batut, dar cate o gurita in loc de o masa, ca mi-e tare rau. Eu sunt plinuta bine si copilul are de unde sa se hraneasca, inca nu-mi fac griji, plus ca iau si atatea vitamine.
Eu fac innohep de 0,35 dar ma bate gandul ca la 12 saptamani cand mai merg la fundeni sa vb daca se mai poate schimba cu clexane. Este ingrozitor de scump. Compensat, platesc 200 lei. Inafara de celelalte pastile/consultatii ecografii.
Chiar ma gandeam. Pana acum am fost de 2 ori la dr deci 250 lei, data viitoare pe 21 ian, 300 lei (fac si DT), la inceputul lui feb merg la morfologie, deci 550 lei. Apoi presupun ca pe la jumatatea lunii feb iar la dr, deci iar 100-150 lei.Plus tratamentul, primul trimestru ma duce lejer, fara alte complicatii 2000 lei. Cam mult, in conditiile date. Incerc sa nu ma gandesc la bani, sa fie bine totul, ca nu-mi pare rau! Dar bebe s afie sanatos perfect si sa se nasca la termen!

MTHFR A1298C - stare homozigota
Burtica 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Buna ziua dragelor,

Si eu m-am trezit rau de tot de dimi... ma durea in gat, imi venea sa vomit... si sunt si singura acasa, sotul iese abia maine de la munca, lucreaza 24 h :(
Pana la urma m-am mobilizat si am facut un suc de citrice , mar si morcov. Dupa ce am baut acest amestec parca ma simt mai bine, am scapat si de greata.
Ciudat e ca imi tremurau picioarele cand faceam sucul de credeam ca lesin...
Acum m-am pus in pat. Poate adorm si ma voi simti mai bine.

Aaa, Olimp si eu am avut acum cateva luni extrasistole. Am ajuns la unul din cei mai buni cardiologi din Buc, soacra mea tocmai fusese la ea pt probleme mai mari si asa am cunoscut-o. M-a monitorizat la eco si a confirmat. Simteam xa si tine cand lovituri puternice , cand ca se opreste inima si nu mai bate.
A zis ca am o mica problema la ventriculul drept, la valva, ca se inchide nu stiu cum,dar e ceva minor si nu are rost " sa-mi stric tineretea pt problema asta", la batranete insa, trebuie monitorizata.
Mi-a dat Panangin care contine potasiu si magneziu si calviu de 1000 si mi-a trecut. De atunci nu am mai avut probleme.

Va pup pe toate si va doresc o zi minunata!

Alexandra 7+

Mergi la inceput

stefania 09 asa cum spune si dedicut ai grija cu ceaiurile , sunt pe forumul nostru o serie intreaga de ceaiuri care trebuiesc evitate , mai ales acum in primul trimestru , stiu ca greata e greu de suportat dar va trece si ea

maria bcf super tare fara greata , esti norocoasa

bobitza cred ca trebuie sa mai cer parerea si altui dr cardiolog sa vad ce zice ...

14 +

Mergi la inceput