Burtici de sept-oct 2013 nu avem?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

Buna dimineata mai spre amiaza!
am dormit mult mult si asa bine ma simt!

ieri nu am mai intrat sa va dau vestea buna ca eram putin obosita!
deci beta hcg a aratat ca sunt gravi sigur, am o valoare de 2820. iar valorile normale p-u sapt.5 sunt de 200,0 - 7000,0!
sunt super fericita! acum terbuie sa stau cuminte si sa rabd inca vreo 10 zile sa mergem sa vedem inimiora!

probabil sunt o norocoasa la fel ca la prima sarcina si nu am deloc simptome!

I would never look back on life and say "what if" because any path that doesn't include my son just doesn't make any sense!!

Mami de Dionisios-Ionas 03.02.2010 si 5+

Mergi la inceput

salome bine ai venit si sa ai o sarcina usoara cu un bebeu sanatos si la termen!!!

inimioara la ecograf se vede dupa 6 sapt. dar sunt cazuri cand poti vedea inimioara si la 5 sapt. eu la prima sarcina am vazut inimioara batand la 5sapt. si 4 zile! dar nu e lege, la fiecare e diferit!
sa auzi inimioara sigur trebuie sa treci de 7 sapt.

of of of deabia a astept sa ajung si eu mai repede la dr. dar prefer sa fac rabdare,decat sa ma duc acum si nu vedem nimic clar si sa-mi zica sa mai vin peste 2 sapt. mai bine astept si ma duc una si buna!!! sper eu sa rezist inca 10 zile!!

I would never look back on life and say "what if" because any path that doesn't include my son just doesn't make any sense!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salome10 spune:

Multumesc Vi4i, sarcina usoara, la termen si bebe sanatos. si eu sunt nerabdatoase sa merg la ecograf. eu am 4 saptamani, deci mai am de asteptat. Astept vesti noi si de la voi si eu va voi tine la curent cu tot ce e nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nic0lle spune:

Avantaje si dezavantaje
Eu la prima sarcina am facut ecografie in fiecare luna, la fiecare control
asta imi placea cel mai mult, sa-l vad cat a crescut, ce face, cum sta....
Am un baietel David de 2 ani si 2 luni , e un nazdravan ( si un capos)

Eu sunt din Bucuresti
La prima sarcina am mers in paralel la 2 medici
si acum o sa fac la fel
Doctorul cu care am nascut e foarte bun dar si f ocupat
Al 2lea doctor era o tipa f draguta, la care am avut fisa de urmarire a sarcinii
La fiecare control imi lua tensiunea, greutatea si imi facea eco
era super ok pt ca puteam intreba orice si era f calma raspundea cu blandete si ma linistea si pe mine.

Eu am sa merg la control in sapt 7 sper sa-mi vad celula buclucasa ;)si sper sa aiba fustitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salome10 spune:

Sa iti traiasca minunatiile si sa fie sanatos si la termen si urmatorul bebe. In cate saptamani esti? eu nu mai am rabdare pana la eco.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Buna seara burticile mele dragi!

Dark Bendis, vad ca si tie iti plac mult limbile straine!

Mergi la inceput

Vi4i Felicitari pentru sarcina! sa fie la termen si sa te bucuri de ea? Va opriti la 2, sau vreti mai multi?

Cum zicea si dark Bendis, aici sunt doar 2 echografii/sarcina, deci Felicitari celor din Romania care pot vedea inimioara mai repede!

Mergi la inceput

Nicolle sa-ti traiasca nazdravanu!!! ce varsta frumoasa... p-u mine de la 2 anisori ai lui a inceput cea mai frumoasa perioada din viata mea,(poate mai cu nervi) dar sunt atat de dulci..si fac numai nazbatii,sunt atat de plini de energie si atunci cand incep a vorbi atat de haios... cand am auzit prima data acel "mami te ubec tale tale" m-am topit toata! sper sa ramana asa de dulci si nazbatiosi inca mult mult..

Mihaela ramanem la 2! nu cred ca mai am curajul sa fac si al 3-lea...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vi4i

ieri nu am mai intrat sa va dau vestea buna ca eram putin obosita!
deci beta hcg a aratat ca sunt gravi sigur, am o valoare de 2820. iar valorile normale p-u sapt.5 sunt de 200,0 - 7000,0!
sunt super fericita! acum terbuie sa stau cuminte si sa rabd inca vreo 10 zile sa mergem sa vedem inimiora!

Vi4i bravo pentru rezultate bune! Ne bucuram mult de tot!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nic0lle

Eu am sa merg la control in sapt 7 sper sa-mi vad celula buclucasa ;)si sper sa aiba fustitza

Asa sa fie nic0lle! Sa aveti de data asta!

Mergi la inceput