Burtici de sept-oct 2013 nu avem?
Raspunsuri - Pagina 8
Vi4i spune:
Buna dimineata mai spre amiaza!
am dormit mult mult si asa bine ma simt!![]()
![]()
![]()
ieri nu am mai intrat sa va dau vestea buna ca eram putin obosita!
deci beta hcg a aratat ca sunt gravi sigur, am o valoare de 2820. iar valorile normale p-u sapt.5 sunt de 200,0 - 7000,0! ![]()
![]()
![]()
![]()
sunt super fericita! acum terbuie sa stau cuminte si sa rabd inca vreo 10 zile sa mergem sa vedem inimiora!

probabil sunt o norocoasa la fel ca la prima sarcina si nu am deloc simptome!
I would never look back on life and say "what if" because any path that doesn't include my son just doesn't make any sense!!
Mami de
Dionisios-Ionas 03.02.2010 si
5+
Vi4i spune:
salome bine ai venit si sa ai o sarcina usoara cu un bebeu sanatos si la termen!!!
inimioara la ecograf se vede dupa 6 sapt. dar sunt cazuri cand poti vedea inimioara si la 5 sapt. eu la prima sarcina am vazut inimioara batand la 5sapt. si 4 zile! dar nu e lege, la fiecare e diferit!
sa auzi inimioara sigur trebuie sa treci de 7 sapt. 
of of of deabia a astept sa ajung si eu mai repede la dr. dar prefer sa fac rabdare,decat sa ma duc acum si nu vedem nimic clar si sa-mi zica sa mai vin peste 2 sapt. mai bine astept si ma duc una si buna!!! sper eu sa rezist inca 10 zile!!![]()
![]()
I would never look back on life and say "what if" because any path that doesn't include my son just doesn't make any sense!!
Mami de
5+
salome10 spune:
Multumesc Vi4i, sarcina usoara, la termen si bebe sanatos.
si eu sunt nerabdatoase sa merg la ecograf. eu am 4 saptamani, deci mai am de asteptat. Astept vesti noi si de la voi si eu va voi tine la curent cu tot ce e nou. ![]()
nic0lle spune:
Avantaje si dezavantaje
Eu la prima sarcina am facut ecografie in fiecare luna, la fiecare control
asta imi placea cel mai mult, sa-l vad cat a crescut, ce face, cum sta....
Am un baietel David de 2 ani si 2 luni , e un nazdravan ( si un capos)
Eu sunt din Bucuresti
La prima sarcina am mers in paralel la 2 medici
si acum o sa fac la fel
Doctorul cu care am nascut e foarte bun dar si f ocupat
Al 2lea doctor era o tipa f draguta, la care am avut fisa de urmarire a sarcinii
La fiecare control imi lua tensiunea, greutatea si imi facea eco
era super ok pt ca puteam intreba orice si era f calma raspundea cu blandete si ma linistea si pe mine.
Eu am sa merg la control in sapt 7 sper sa-mi vad celula buclucasa ;)si sper sa aiba fustitza
salome10 spune:
Sa iti traiasca minunatiile si sa fie sanatos si la termen si urmatorul bebe. In cate saptamani esti? eu nu mai am rabdare pana la eco. 
mihahegarty spune:
Buna seara burticile mele dragi!

Dark Bendis, vad ca si tie iti plac mult limbile straine!
mihahegarty spune:
Vi4i Felicitari pentru sarcina!
sa fie la termen si sa te bucuri de ea? Va opriti la 2, sau vreti mai multi?
Cum zicea si dark Bendis, aici sunt doar 2 echografii/sarcina, deci Felicitari celor din Romania care pot vedea inimioara mai repede!
Vi4i spune:
Nicolle sa-ti traiasca nazdravanu!!! ce varsta frumoasa... p-u mine de la 2 anisori ai lui a inceput cea mai frumoasa perioada din viata mea,(poate mai cu nervi
) dar sunt atat de dulci..si fac numai nazbatii,sunt atat de plini de energie si atunci cand incep a vorbi atat de haios... cand am auzit prima data acel "mami te ubec tale tale" m-am topit toata! sper sa ramana asa de dulci si nazbatiosi inca mult mult..
Mihaela ramanem la 2! nu cred ca mai am curajul sa fac si al 3-lea...
Mami de
5+
mihahegarty spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vi4i ieri nu am mai intrat sa va dau vestea buna ca eram putin obosita! deci beta hcg a aratat ca sunt gravi sigur, am o valoare de 2820. iar valorile normale p-u sapt.5 sunt de 200,0 - 7000,0! sunt super fericita! acum terbuie sa stau cuminte si sa rabd inca vreo 10 zile sa mergem sa vedem inimiora! ![]() ![]() ![]() I would never look back on life and say "what if" because any path that doesn't include my son just doesn't make any sense!! ![]() Mami de Dionisios-Ionas 03.02.2010 si 5+ |
Vi4i bravo pentru rezultate bune! Ne bucuram mult de tot!

mihahegarty spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nic0lle Eu am sa merg la control in sapt 7 sper sa-mi vad celula buclucasa ;)si sper sa aiba fustitza |
Asa sa fie nic0lle! Sa aveti
de data asta!