Burtici de sept-oct 2013 nu avem?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns salome10 spune:

multumesc din suflet, sper sa fiu bine si eu si bebe si sa ne ajutam pe parcurs cu sfaturi si incurajari. stau puti pe ganduri pentru faptul ca menstruatia trebuie sa imi vina maine, dar nu am avut rabdare si am facut testele de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Nic0lle, inteleg perfect ce vrei sa spui!! Si mie imi place tare mult sa dorm pe burtica, asa ca si eu profit cat pot sa dorm asa, cat mai pot!
Bafta multa la echo! Tinem pumnii sa vii doar cu vesti bune!!!

Dar ce ai? Fetita sau baiat? Si cat are?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui salome10

buna ziua, sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru, felicitari viitoarelor mamici si sarcina usoara!!!
Am o nelamurire eu si sotul meu ne dorim un bebe, astazi am facut 2 teste de sarcina:
cu prima urina de dimineata - marca Minut.
cu a doua urina -test sarcina marca Sure Check.
Ambele teste au aratat la interval de 5minute ( asa cum e indicat sa citesti testul) 2 liniute, cea de control mai groasa si mai inchisa la culoare si cea de test mai roz si ceva mai subtire. tin sa precizez ca de o luna iau si Elevit. Credeti ca aceste pastile contin anumit hormon care influentiaza testele?? sunt insarcinata???

Felicitari!!!!
Si eu zic ca esti insarcinata!!!!
Elevit, din cate stiu eu, sunt pur si simplu vitamine bune de luat in sarcina (gen pregnacare).
Si bine ai venit printre noi!!!
Iti doresc o sarcina usoara si la termen!!!! De cand incercati?
De asemeni, vad ca esti din Piatra Neamt, ce frumos!!
Tatal meu sta langa Bicaz si eu vin foarte des in zona aia caci rudele din partea lui sunt de acolo!!
Te pup Salome10

Mergi la inceput

multumesc de pareri, incercam de 3 luni de zile si azi am vazut a doua liniuta, sunt foarte entuziasmata. interesant este ca maine ar fi trebuit sa imi vina manstruatia si azi deja a iesit testul mult asteptat.

Mergi la inceput

Salome10, deci cand ai avut UM? (ultima menstruatie)

Depinde foarte mult de corp, unele fete pot afla ca sunt insarcinate mai repede, altele mai tarziu!

Mergi la inceput

Miha, ultima menstruatie a fost pe 13 decembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Salome, bine ai venit si sa ai o sarcina frumoasa!

Eu intru mai rar fetelor, sunt tare ocupata cu lucrul - lucrez ca interpret pentru mai multe agentii. Imi iubesc mult serviciul, am foarte multa flexibilitate, fiecare zi e diferita, pot fi la tribunal, la vreun proces, sau la politie, sau in vreun spital sau cabinet medical, intalnesc multi oameni, multe povesti de viata, dar poate fi si tare obositor si seara cam cad franta. Dar sa stiti ca va citesc

Mihaela, noi nu am folosit teste de ovulatie. Da' am "exersat" si "lucrat" din greu La prima sarcina, am ramas din prima luna de incercari. De data asta a durat mai mult, 8 luni, deja incepusem sa ne ingrijoram nitel si chiar luna trecuta facusem test de sange sa vad cum stau cu ovulatia...dar in ziua in care aveam programare la GP sa primesc rezultatele testului l-am anuntat ca sunt gravida

Nicolle, aici la stat (NHS) se fac doar 2 ecografii in mod normal, daca totul e OK: la 10-11 saptamani (dating scan) si unul la 20 de saptamani (anomaly scan, morfo-fetala). Probabil mie o sa mi se mai faca, deoarece am nascut prin cezariana de urgenta prima data, o sa vedem. In rest, se fac doar daca sunt motive medicale sa le faca, in primul trimestru doar daca ar fi sangerari sau ceva de genul asta, ceea ce nu-mi doresc si nu doresc la nimeni

Dark Bendis +5
& The Goblin Prince (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui salome10

Miha, ultima menstruatie a fost pe 13 decembrie.

Mergi la inceput

Multumesc DarkBendis.
Azi am mai facut dimineata un test de sarcina marca Sure Check si au iesit tot doua liniute dar cea de test mai subtire si mai roz, dar foarte vizibila.

Mergi la inceput

La cat timp se vede la ecograf inimioara lui bebe ? Cand sa merg pentru ca sunt la prima sarcina si nu stiu.

Mergi la inceput