Burtici de sept-oct 2013 nu avem?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

Mihaela da Grecia e o tara frumoasa cu multe insule inca si mai frumoase. desi in Rhodos nu am fost niciodata,sper sa ajung acolo candva...
si da sotul e grec. si ceea ce priveste numele copilului meu...aici e o traditie.. primul copil ia numele bunelului sau bunicii din partea tatalui! ce dezamagita am fost cand am aflat ca sunt practic obligta...ca deh asai traditia... am mers si la un compromis..si al doilea nume l-am ales eu..desi nimeni nici nu stie de el...chiar daca e botezat cu amandoua!

si acum putin de mine.... sunt o mamica de un zbantuit de aproape 3 ani,lumina si dragostea vietii mele! am 25 ani si sunt din Rep.Moldova(chisinau).sunt in Grecia din 2007. si se pare ca aici am sa si raman

I would never look back on life and say "what if" because any path that doesn't include my son just doesn't make any sense!!

Mami de Dionisios-Ionas 03.02.2010 si 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Vi4i ce frumos ai povestit de baietelul tau! Am citit pe nerasuflate!
La cat de optimista te vad eu pe tine, te rog iesi din butoi ca vin cu ! Hai capul sus, fiecare sarcina este diferita, eu am mari asteptari ca la a doua sarcina sa nu am greturi deloc (visez la asa ceva), sa fie o sarcina de care sa ma bucur 100%, cu toate ca ma gandesc ca sunt Putin nerealista! Maine sunt sigura ca ne vei da o veste buna si iti tinem pumnii

Ce frumoasa combinatie sunteti! Moldoveanca si grec! Frumos! Dar cum v ati cunoscut? Eu stiam ca cei din republica Moldova nu pot ramane in UE, sau e diferit daca esti casatorita cu un cetatean din UE?

Nic0lle bine ai venit si sa ramai cu noi pana la sfarsitul sarcinii si dupa! Iti doresc un bebe la termen si sanatos si o sarcina doar cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

Mihaela stai sa mai auzi ca bunica mea e rusoaica...deci in zbantuitu meu curge multe feluri de sange.....

eu sunt si cetateanca al Romaniei....unul din bunei a fost roman...
deci asa am venit in grecia..cu buletin rom....

si da Doamne maine sa vin cu vesti bune....

I would never look back on life and say "what if" because any path that doesn't include my son just doesn't make any sense!!

Mergi la inceput

Buna seara burtici mamici

Eu lucrez part time in londra, miercuri, joi si vineri, de aia am fost mai putin activa azi. In general, pot intra pe net pe despre copii, dar a fost mad la munca azi. Eu sunt hospital social worker si echipa noastra e foarte busy. Facem plasamente in case de batrani (lucrez in adults social services), poate tu dark Bendis esti familiara cu acest domeniu. Dar daca se intampla sa raman , am sa revin full time ca sa ma calific pentru concediu de maternitate de la primarie (la Imi nu m am calificat, caci tocmai devenisem titulara pe post si nu lucrasem suficient timp sa ma calific pentru concediu platit si mi a fost tareee greu! Noi ne apucaseram de bebe cu CM de august si UM cand am fost insarcinata cu Imi a fost octombrie, deci in 2 luni s a intamplat! Nu ne asteptam sa se intample asa repede!
In aceasta directie, am folosit teste de ovulatie. Dark Bendis, voi nu ati folosit aceste teste? Ca ziceai ca ti a luat 8 luni sa ramai insarcinata. Eu din luna in care am facut aceste teste, am ramas din prima si asa sper sa mi ajute dumnezeu si acum. Le am pregatite pentru dupa ciclu, pe care inca il astept! Azi dimineata, am zis ca mi pun tampon ca e ziua a 28a si sigur vine. Dar vad ca se lasa asteptat!

Da, dark Bendis are dreptate, aici nu se da nimic pe baza de progesteron. Maximum pregnacare sau acid folic. Atat! Fier mie mi a dat undeva dupa 20 de saptamani (nu mai tin minte exact la cate), se cheama ferrous fumarate. Tu tot asa ai luat dark Bendis?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vi4i

Mihaela stai sa mai auzi ca bunica mea e rusoaica...deci in zbantuitu meu curge multe feluri de sange.....

Hi, hi si bunica mea e lipovanca. eu m am nascut in suceava si ea sta intr un sat de langa suceava, numit Lipoveni. Vorbeste ucraineanea perfect! Iar eu am mare pasiune pentru limbile straine. Ce mult as fi vrut sa stiu inca vreo 5!
Voi vorbiti greceste? (am tot respectul, caci mi se pare o limba super grea!)
Deci si eu am sange de rus in mine!

si da Doamne maine sa vin cu vesti bune....

Asa sa fie Vi4i! Scuze, cum ai spus ca te cheama? Mie personal, imi plac ambele nume ale baietelului tau, eu zic ca ai avut noroc cu nume frumoase din strabuni!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vi4i
....... sunt in Grecia din 2007. si se pare ca aici am sa si raman

Si eu am venit in UK in februarie 2007 si se pare ca si eu voi ramane aici! Mie mi e foarte dor de Romania! De unde e bunicul tau de loc?
Eu am fost de 2 ori in Romania in 2012. O data in primavara si apoi toata luna iulie si august. A fost o adevarata incarcare de baterii.

Mergi la inceput

Nic0lle, in Romania am auzit ca poate sa ti confirme sarcina si la 6 saptamani, daca nu ma insel. Aici, moasa nici nu se uita la mine mai repede de 8 saptamani. Cel putin asa e in partea asta de UK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nic0lle spune:

Se poate confirma sarcina din momentul in care se vede ceva la ecograf,
sapt viitoare ma duc sa vad cum e, ar fi sapt 6 , oricum sunt f optimista
ma simt super bine, si vreau sa profit din plin cat se mai poate; sa ma mai misc(sa mai skiez macar odata), sa dorm pe burta :O), ( cine stie....cunoaste)
La primul am avut ceva greturi dar nu foarte rau , a fost o sarcina usoara si sper ca si asta sa fie la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salome10 spune:

buna ziua, sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru, felicitari viitoarelor mamici si sarcina usoara!!!
Am o nelamurire eu si sotul meu ne dorim un bebe, astazi am facut 2 teste de sarcina:
cu prima urina de dimineata - marca Minut.
cu a doua urina -test sarcina marca Sure Check.
Ambele teste au aratat la interval de 5minute ( asa cum e indicat sa citesti testul) 2 liniute, cea de control mai groasa si mai inchisa la culoare si cea de test mai roz si ceva mai subtire. tin sa precizez ca de o luna iau si Elevit. Credeti ca aceste pastile contin anumit hormon care influentiaza testele?? sunt insarcinata???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nic0lle spune:

Felicitari esti insarcinata :O)
Elevitul - sunt doar vitamine nu influenteza testul

Mergi la inceput