Burtici de sept-oct 2013 nu avem?
Raspunsuri - Pagina 9
mihahegarty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nic0lle Am un baietel David de 2 ani si 2 luni , e un nazdravan ( si un capos) |
Sa ti traiasca cavalerul nic0lle! Aici se spune la varsta de 2 ani 'terrible two' dar printesa mea deja a inceput cu cateva tantrum uri! La voi cum e? Nu este chiar rau, si 90% din fitze normal ca sunt cu mine, dar mai da din picior cand nu obtine ceea ce vrea! Dar stiti voi ca nu exista baba frumoasa si copil cuminte!
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui Vi4i Nicolle sa-ti traiasca nazdravanu!!! ce varsta frumoasa... p-u mine de la 2 anisori ai lui a inceput cea mai frumoasa perioada din viata mea,(poate mai cu nervi) dar sunt atat de dulci..si fac numai nazbatii,sunt atat de plini de energie si atunci cand incep a vorbi atat de haios... cand am auzit prima data acel "mami te ubec tale tale" m-am topit toata! sper sa ramana asa de dulci si nazbatiosi inca mult mult.. Mihaela ramanem la 2! nu cred ca mai am curajul sa fac si al 3-lea... I would never look back on life and say "what if" because any path that doesn't include my son just doesn't make any sense!! Mami de Dionisios-Ionas 03.02.2010 si 5+ |
Intr adevar Vi4i, sunt tareee dulci!
Si eu m am indragostit iremediabil de printesa inimii mele cand avea 8 luni si de atunci e din ce in ce mai bine! Plina de energie si cand ii vezi cum merg ei asa ca niste puiuti de pinguini, offf imi vine sa o mananc! A mea inca nu a inceput sa spuna clar cuvinte, dar are tentative, dar nu spune mai mult de caca (care e la ordinea zilei), pa, asa, cartea (care suna a catea) si cateva tentative in engleza (gen all gone ) dar sa nu va inchipuiti ca le zice bine... Doar incearca, dar ies mai mult sunete.
Dar sunt sigura ca sunt atat de dulci cand incep a vorbi! Abia astept si eu!
Vi4i eu mi as dori 3, dar sotul nu vrea... zice mereu ca sunt scumpi, in sensul de cost. Apoi nu avem decat inca un dormitor mare (dublu) si o camera micuta (unde sta fetita acum), deci unde sa pui 3 copii? in viziunea lui. Dupa mine, eu nici nu ma gandesc la asa ceva, dar se gandeste el pentru mine, asa ca ne oprim la 2 si noi! Dar cica e fff greu cu 2 copii mici. Sunt curioasa daca vom avea mamici cu 2 puiuti insarcinate cu al treilea
Ioana_Pos spune:
Intru scurt ca am avut 1000 de chestii de rezolvat ilele astea. DarkB, e la gradi baiatul? La stat sau la privat? Cum e sist de invatamant la ei?
Va pup pe toate!
mihahegarty spune:
Ioana, bine ai revenit! Nu cumva tu trebuia sa faci testul de sarcina sa ai confirmarea? Cum mai esti?
Eu sunt putin ingrijorata, maine deja sunt ziua 32 si nici urma de CM. Si sigur nu sunt insarcinata, caci nu am facut nimic de la ultimul CM. Eu am avut o pneumonie urata in decembrie, am luat 2 saptamani de antibiotice, 5 zile de steroids (a propos dark Bendis, steroids traduci ca corticoizi?) si 2 saptamani de inhaler (ca un spray din care trageam o anumita substanta in piept). Am intrebat doctora daca e safe sa incepem sa incercam de bebe si mi a zis ca da.
Chiar mi a zis ca e posibil sa mi vina ciclul mai repede dupa atatea antibiotice. Si uite ca sunt ziua 32 maine si nici urma de ciclu. Oare e posibil ca antibioticele sa mi intarzie ciclul? In decembrie, ciclul mi a venit cu o saptamana mai repede si deja incepusem antibioticele de 4 zile.
Nu putem incepe nimic pana nu mi vine ciclul asta!
Ioana_Pos spune:
Gata, am jumatate de ora sa vad ce s-a mai scris.
Miha, marti am controlul. Sa vedem ce zice. Somnoroasa sunt, dar am avut si o perioada agitata, cu stat mult la munca si somn putin
DarkB, sper ca nu tr-ai suparat ca te-am intrebat asa abrupt . Ma uit dupa gradi pentru fie-mea si colectz pareri.
Felicitari fetelor care s-au adaugat!
Ioana_Pos spune:
Vad ca si tu mai ai un pui. Care e povestea voastra?
Mihaela,
[/quote]
Dap, o terorista mica de 2 ani si 8 luni. La eco cu ea doctor, a zis: ce vrei sa fie, cu hamburger sau cu cremvusti? A fost cu hamburger si sper si acum sa imi zica la fel...
Ioana_Pos spune:
citat din mesajul lui Vi4i In primul rand La multi ani Ioana!!! |
Multumesc mult Vi4i si scuze pentru intarzierea cu care raspund. Sper sa ai o sarcina lipsita de peripetii!
Ioana_Pos spune:
citat din mesajul lui Vi4i tot asa, deci pica la sfarsit de august. Dar eu raman aici cu voi, la burtici de sept-oct. |
Ioana_Pos spune:
citat din mesajul lui DarkBendis Eu am DPN la inceputul lui septembrie, baietelul meu s-a nascut prin cezariana de urgenta dar la termen (cu 3 zile inainte de DPN) si, desi sper ca bebele asta sa se nasca prin VBAC, tare m-as mira sa prind DPN-ul. Mihaela , bine ai venit, tin pumnii sa fie totul bine si in februarie sa vii si tu cu liniute. La Multi Ani, Ioana! |
Multumesc Darkbendis! Scuze si tie ca raspund tarziu.
Si eu vreau VBAC, sper sa se poata , ca cezariana nu a fost deloc optiunea mea...
DarkBendis spune:
Buna fetelor,
pe aici sunt si eu - am avut niste zile pline rau asa ca nu am reusit sa ma mobilizez sa scriu. Eu nu am program fix de lucru, daca ma suna ca au nevoie de mine noaptea tarziu, asta e situatia... si exact asta s-a intamplat joi noapte, m-au sunat la 1 si am ajuns acasa la amiaza a doua zi, si apoi vineri seara ne-am dus la o petrecere (baiatul childminder-ei noastre a facut 21 de ani) iar ieri l-am sarbatorit pe baietelul nostru. El a implinit 4 ani de revelion, dar petrecerea cu copiii i-am facut-o ieri, la un softplay. A fost tare fain, dar obositor...acasa am mai avut inca un show dupa aceea, cel al deschiderii cadourilor , si va dati seama ca de la 17 copilasi a avut ce despacheta !
Mihaela, corticoizii sunt un tip de steroizi, din cate stiu eu, asa ca asa ii si las la traducere. Nu stiu ce sa zic in legatura cu ciclul intarziat, in mod normal il ai regulat? Chiar nu ma pricep la lucruri din astea, cel mai bine ar fi sa intrebi GP-ul.
Ioana, nu m-ai suparat deloc , o sa incerc sa fiu mai prompta in raspunsuri. Mister al meu e la gardi, merge de la 3 ani, deci deja avem un an la activ. Gradinita e de stat, cu program scurt, 3 ore dimineata, de la 9 la 12, si e gratuit (aici se acopera 15 ore de gradi pe saptamana de catre stat). Platim doar 50 de pence pe zi pentru gustare si eu am ales sa platesc si 50 de pence pentru fondul de rechizite si jucarii, care nu e obligatoriu (deci dau cu totul 5 lire pe saptamana). La 12 merg eu si il iau si il duc la childminder, unde sta pana la 6. Sunt foarte multumita, e o gradinita tare buna, sunt 18 copilasi si 3 educatoare, niste doamne minunate, de treaba, si e la 2 case de noi deci ne ia exact 1 minut sa ajungem acolo. Lui Lachlan ii place mult sa mearga, are prieteni buni, invata multe acolo, dar intr-un mod foarte relaxat. Cum am mai zis, dupa-masa merge la childminder ( un fel de bona acreditata de catre consiliul local, care are grija de copii la domiciliul ei, un fel de minigradinita la domiciliu, cu maximum 3 copii odata). Doamna la care mergem noi e si ea super, o folosim de cand avea el 9 luni si a trebuit sa ma intorc la job (atunci lucram in banking), la ea mananca si de pranz, si gustari, ii scoate in oras, are gradina, pe ea m-am bazat si cand a fost vorba si de potty training (are 15 ani experienta ca childminder), mare noroc am avut sa o gasim, deja ne-a asigurat ca il va prelua si pe bb2 cand voi decide eu sa ma intorc la lucru . Desi Lachlan merge la ea in general doar dupa-masa, prefer sa o platesc full-time (ea are doua tarife, fulltime si cu ora) deoarece 1) plata la ora mi-ar iesi aproape tot la fel 2) asa ma pot baza pe dansa daca intervine ceva si cel mic nu poate ajunge la gradi: e zi de vacanta, sau (mai des) mami umbla pe coclauri (politii, tribunale, sala de nastere) si nu poate duce/aduce juniorul de la gardi (tati pleaca la 8.15 de acasa sa ajunga la serviciu).
Ioana, sper ca nu te-am zapacit de cap cu povestea mea lunga .
Luni va fi o zi mare pentru noi, dupa-masa mergem sa inscriem juniorul la scoala, din august vom fi scolarei - asa e aici, copiii care au 4 ani pana la inceputul lui martie incep scoala in august, cei care implinesc 4 ani dupa 1 martie incep scoala in anul urmator.
Dark Bendis 6+
& The Goblin Prince (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"