Burtici de sept-oct 2013 nu avem?

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dav05 spune:

buna dimineata fetelor. o cafea sau un ceai?
bun venit fetelor noi!sarcini usoare si bb-i sanatosi
elena_r avem UM la fel 18 dec
miha, nu am activat, dav e pe 5 aug
eu nu am pofta de mancare...jale
va pupam...o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miralexia spune:

Olimp iti multumesc mult! Ca intotdeauna draguta si imi raspunzi la intrebari Incerc sa stau cand mai relax si sa iau tratamentul prescris si sa sper ca va fi bine. Sapt viitoare merg din nou sa auzim si bataile si sa vad daca a crescut. Ref la dimensiunile embrionul la 5 saptamani avea 2,6 mm, acum la 5 sapt si 6 zile are 3,6 mm. cresterile or fi in parametri normali? doc nu mi-a sesizat ceva cum ca ar fi mic...sorry o sa ma mai documentez si cautand pe google insa vroiam sa te intreb din experienta ta daca stii ceva in sensul asta.

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nic0lle spune:

l-am pierdut...
ieri am trecut prin cele mai grele mom din viata mea

va doresc sanatate si sa ajungeti cu bine la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui nic0lle

l-am pierdut...
ieri am trecut prin cele mai grele mom din viata mea

va doresc sanatate si sa ajungeti cu bine la termen

Nic0lle
Cuvintele sunt de prisos, sa fie intr un ceas bun data viitoare. Imi pare sincer tare rau! Sunt alaturi de tine si te imbratisez cu multa caldura.

Mergi la inceput

Elenabine ai veniti printre noi!
Iti doresc o sarcina usoara si la termen! Sa te bucuri de ea cat mai mult, caci trece repede si apoi tare o sa ne fie dor de ea!

Chiar ma intrebam daca o sa avem burtici din America. Si uite ai aparut tu Unde anume locuiesti? Eu la odiseea fetitei am avut mamaici din Chicago si New York.
In legatura cu spusul la rude, eu le am comunicat vestea cand avea 18 saptamani!!! Efectiv am aseptat ziua de nastere a socrului care e pe 18 februarie si abia atunci le am dat vestea, caci efectiv era prima nepoata si vroiam sa fie o super surpriza. Si a fost!!!
Probabil asa o sa facem si acum! Tot asa, dupa saptamana a 12a incolo. Poate de data asta nu voi putea astepta pana in saptamana a 18a, caci cica la al doilea bebe se cunoaste mai bine burtica.

Mergi la inceput

Elena, da pot spune ca si eu am dureri usoare la ovulatie, si simt daca ovulul a fost eliminat fie din stanga, fie din dreapta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Miralexia

Eu sunt in 5 sapt si 6 zile conform ecografului de azi. sarcina a crescut, la mine s-a vazut de la 5 saptamani punctuletul la ecograf.acum doc mi-a zis ca are miscari cardiace vizibile dar pe care ecograful nu le aude si ar vrea sa repet eco sapt viitoare. sunt bucuroasa ca a vazut macar miscarile. eu am un doc f buna dar retinut si mi-a spus ca abia dupa trim 1 poate sa spuna ca am facut un pas. il apreciez ca nu sa prea mult entuziasm.
sunt insa stresata pt ca mi-a spus ca as putea avea sangerari..am un mic hematom la polul opus de 6,9 mm. am intrebat si mi-a spus cu sinceritate ca sunt sanse sa puna probleme sarcinii si sunt sanse sa nu...mi-a prescris duphaston. a intalnit vreuna din mamicile care au deja un copil situatia cu hematomul?

multumesc

U.M. 8 dec (5 sapt si 6 zile)

Miralexia, nu stiu personal pe nimeni cu hematom, dar am auzit mamici care au luat Duphaston si toata sarcina a decurs fara probleme, la fel cum iti doresc si tie. Ti a zis sa stai la pat sau sa faci altceva, sa renunti la ceva?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elutza82

Dragi mamici si burtici,

Ma alatur si eu grupului cu cu cele doua liniute pozitive :)
Am citit tot ce ati postat si vin cu o propunere pt numele subiectului, "dovlecei de sep-oct 2013 "....
Sa trecem la treaba !!!
Ma numesc Ella, am 30 ani si sunt la primul bb. Am aflat saptamana trecuta de sarcina, iar maine fac 5 saptamani Am fost la dr pt a ma lua in evidenta, mi-am facut si o transvaginala unde l-am vazut prima data, la 4 s si 4 z masura 7 mm
Sunt atat de multe de povestit si de intrebat incat nu stiu cu ce sa incep, sunt atat de entuziasmata ca v-am intalnit !!!
In momentul de fata, caut pe internet cum sa dezinfecteaza baia( cada, vasul de toaleta, chiuveta) fara produse chimice fff puternice ex. Domestos.

Va puuup si va doresc sarcina usoara cu bebei sanatosi si cuminti :)

Bine ai venit Elutza82!
Iti doresc o sarcina frumoasa si la termen!
In legatura cu dezinfectarea baii, ai putea sa iei produsele http://www.biogreencleaning.co.uk/home.htm sau produsele ECOVER http://www.ecoverdirect.com/promotions/green-cleaning-start-to-2013.aspx?promotion=315&1 Sunt extraordinare si au o gama foarte larga!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Elena_R

Alta intrebare pe lista mea - Ce am totusi voie sa mananc? peste nu, branza nu, mezeluri nu, si cate si mai cate. Chiar azi la pranz am realizat ce mica selectie am deoarece multe produse/ sandwichuri sunt facute cu ingrediente ce nu stiu daca au fost pasteurizate (de exemplu maioneza). Cred ca solutia cea mai buna e sa imi aduc mancare de acasa, macar stiu ce pun in ea.

Elena, nu ai voie maioneza, branza moale (soft cheese), gen mascarpone (eu sunt mare fan Tiramisu si mi va fi tare greu sa ma abtin!!!). Uite aici un site extraordinar de bun, dupa care eu m am ghidat foarte mult in prima sarcina: http://www.babycentre.co.uk/x568574/what-isnt-safe-to-eat-during-pregnancy

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DarkBendis

Miha, neaparat suna maine la GP, sa te programeze cat mai repede sa vezi ce si cum.

Dark Bendis 6+
& The Goblin Prince (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Dark Bendis
Stiti si voi proverbul ala cu soarecii joaca pe masa, cand pisica nu i acasa!!!
Sunt in birou, nu i nimeni aici, deci prima si prima data am deschis forumul sa va citesc!
Si acum, ca tot imi permit un moment de respiro, am sa sun la GP. Va dau de stire imediat cum aflu care i treaba!!!

Mergi la inceput