Burtici de sept-oct 2013 nu avem?

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Ella (tiza ) bine ai venit! Si eu sunt noua pe aici si proaspata posesoare de doua liniute pt prima data

Imi plac dovleceii

Ella, maine ma duc la iar control si am o lista luuuuunga cu intrebari pt doctor. O sa postez aici cum aflu ceva interesant. Din ce am mai citit pe net despre produse naturale de curatat, poti face o solutie din otet si gel de spalat vase in parti egale, il spray pe cada/chiuveta si lasi sa actioneze 1 ora. Apoi stergi si cica ar trebui sa fie luna. Nu l-am testat, dar nu vad ce ar putea sa dauneze. O sa intreb maine la doctor oricum, e pe lista

Alta intrebare pe lista mea - Ce am totusi voie sa mananc? peste nu, branza nu, mezeluri nu, si cate si mai cate. Chiar azi la pranz am realizat ce mica selectie am deoarece multe produse/ sandwichuri sunt facute cu ingrediente ce nu stiu daca au fost pasteurizate (de exemplu maioneza). Cred ca solutia cea mai buna e sa imi aduc mancare de acasa, macar stiu ce pun in ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui monya_r

o viitoare mamica in septembrie!!! numai bine va doresc si sarcina usoara si fara probleme!!! pupici!!!

Bine ai venit monya!
Iti doresc o sarcina frumoasa, la termen si un bebe sanatos!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laura_lupu

Eu stau langa Nürnberg,in localitatea Leinburg.Este o tara destul de frumoasa,in ciuda strictetii nemtilor.Sunt casatorita cu roman,am venit in luna de miere,iar un prieten neamt al sotului i-a oferit de lucru si am ramas aici.

Ma bucur ca va place Germania!
Am fost si eu in Augsburg.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laura_lupu

Hai,Mihahegarty,ca zilele urmatoare te asteptam cu samburele printre noi .
Eu simt ca plutesc si ca visez,atat de fericita sunt.
Ai sa vezi ca are sa fie bine.

va anunt cum vine ciclul. Azi sunt ziua 35!!!! :)))))
Multumesc pentru ganduri bune! Pupici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DarkBendis

Mihaela, eu sunt chiar curioasa daca va fi fetita sau baietel, cam toata gasca de fete de la prima mea odisee cred ca voi avea fetita, sa vedem... Oricum, sunt tare relaxata din acest punct de vedere, oricum nu am ce sa fac . Deci la tine inca nu a venit "armata rosie"...pe cand vizita la GP sa vezi ce se intampla? Ca totusi 34-35 de zile e deja prea mult.

Dark Bendis 6+
& The Goblin Prince (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Dark Bendis, ai dreptate, 35 zile sunt mult prea multe! Chiar nu am luat in considerare aceasta varianta, ca nu o sa mi vina ciclul in timp pentru odiseea asta! Of, sper sa pot ramane printre voi!
Maine sun gp, gata! Chiar sunt stresata!

Mergi la inceput

Ioana bafta multa la echo! Ca tot vorbeai de dereglare de ciclu, uite cred ca asta mi se intampla si mie acum! Am luat si eu destule medicamente in decembrie!

Dark Bendis, eu parca vad ca o sa ai baietel! Dar sa vedem, daca o sa ai greturi, imi schimb parerea!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dav05

Buna fetelor. Sunt mamica unui baietel de 1 an si 5 luni, iar aseara am aflat ca Dumnezeu ne-a mai daruit un sufletel. UM 18.12
Inca il alaptez pe D si nu as vrea sa opresc acest lucru.Oare ar fi prea repede sa merg vineri la un control?

Dav05 bine ai venit! o sarcina la termen si bebe sanatos!
Inseamna ca baietelul tau este de aceeasi varsta cu fetita mea! Cand e nascut?

Si eu am vrut sa alaptez pana la 2 ani, dar fetita mea s a intarcat singura la 1 an si 2 luni. Si eu imi pusesem problema daca e ok sa alaptez in timpul sarcinii. Am sa ti zic mai multe in weekend, caci maine merg la munca si sunt fff obosita in seara asta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dav05

intr-un mod indirect am fost colega cu Miha la odiseea de iun-iul. spun indirect pt ca nu am activat, dar le-am citit pe fete.

Serios? Eu nu am activat decat ffff putin in timpul odiseei, dar nu mi amintesc de tine! ce rusine!
Dar cand te ai inscris la odiseea iul-aug 2011?

Mergi la inceput

Vad ca mai sunt 2 mamici, va urez un calduros bine ati venit, dar vreau sa comentez mai multe, dar azi sunt super franta de oboseala, deci o sa las pe maine cu parere de rau! Va pup pe toate fara exceptie! Night night!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Bine ati venit, Elena si Ella! Sa aveti sarcini minunate si in toamna bebelusi frumosi!

In legatura cu alimentatia in sarcina, ce nu e voie: branzeturi facute din lapte nepasteurizat (branzeturi "moi", gen Camembert, Brie), mezeluri "crude", pate si produse de ficat, carne si peste plus produse de carne si de peste neprelucrate termic (muschi tartar, sushi, salata de icre, fructe de mare crude etc), fructe/legume nespalate, oua crude (si maioneza facuta din oua crude, cea din comert de la borcan e pasteurizata si e OK), inghetata "de pe strada" (din aceea la cornet, la "automat"). Pestele oceanic gen ton contine mult mercur, de aceea se recomanda doar o portie pe saptamana.

Cam de astea stiu eu, dar lista se mai poate completa.

Miha, neaparat suna maine la GP, sa te programeze cat mai repede sa vezi ce si cum.

Ella, felicitari pentru ecografie si punctulet

Dark Bendis 6+
& The Goblin Prince (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput