Burtici de sept-oct 2013 nu avem?
Raspunsuri - Pagina 17
dav05 spune:
intr-un mod indirect am fost colega cu Miha la odiseea de iun-iul. spun indirect pt ca nu am activat, dar le-am citit pe fete.
DarkBendis spune:
Bine ai venit, Dav, o sarcina minunata sa ai, si un bebe sanatos in toamna!
La 4 saptamani mare lucru nu cred sa se vada la ecografie, cred ca doar un punctulet, inimioara se vede incepand din saptamanile 6-7 incolo, eu asa stiu. Dar poti sa suni la medic sa intrebi cand ar fi bine sa mergi sa se vada, oricum e bine sa te ia in evidenta ca fiind gravida cat de repede posibil. Acid folic iei, nu?
Eu stiu persoane care au alaptat fiind gravide, nu cred ca e un motiv sa intrerupi acum alaptatul
Dark Bendis 6+
& The Goblin Prince (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Ioana_Pos spune:
dav05 felicitari! Sa ai un bebe sanatos!
darkbendis, stiu ca pot sa aflu repede-repede, dar cumva ma tem sa nu aflu o veste care nu-mi place si prefer sa aman momentul.
Elena_R spune:
Salut viitoare mamici,
Ma primiti si pe mine?
Am aflat de curand ca e cu II din pura intamplare. Imi facusem programare la ginecolog sa verific niste dureri ce le aveam in partea dreapta jos a abdomenului deoarece imi era frica sa nu fie vreun chist care sa imi afecteze sansa de a ramane insarcinata. Ajunsa in cabinet, dau proba obligatorie de urina ca la fiecare vizita, explic la asistenta pt ce sunt acolo, ma dezbrac si il astept pe doctor. La nici 2 minute aud batai in usa si chiar ma miram ce rapid e doctorul ca de obicei il astept vreo 10 min pana ajunge la mine. Cand colo, era asistenta care imi spune ca au facut totusi un test de sarcina pt orice eventualitate si a iesit pozitiv. Nu va spun ce fericita am fost in momentele acelea si inca sunt. Parca nu imi vine sa cred inca.
M-a trimis totusi la ecograf sa verifice ce e cu durerile acelea, si se pare ca au fost numai de la ovulatie, pt ca au vazut ca din ovarul drept a venit oul norocos. Si am vazut si embryo sack (or sacul gestational, cred ca ii spune) . Am mai facut si niste teste de sange si maine ma duc la doctor iar sa stabilim planul. Din cate cred, data ar fi in jur de 24 Septembrie, considerand ca UM a fost pe 18 Decembrie, deci sunt un pic peste 4 saptamani. Devreme inca, dar sper si ma rog din tot sufletul sa duc cu bine sarcina la capat si sa fie sanatos.
Deocamdata nu stie decat sotul meu si as vrea sa astept un pic pana sa le spun parintilor si familiei. Voi cat de devreme ati dat vestea la familie si prieteni?
Scuzati romanul, dar sunt fff fericita si entuziasmata. Nici nu pot sa ma gandesc la altceva (cu toate ca acuma cam frec menta la lucru pe DC )
Pupici!
Miralexia spune:
Eu sunt in 5 sapt si 6 zile conform ecografului de azi. sarcina a crescut, la mine s-a vazut de la 5 saptamani punctuletul la ecograf.acum doc mi-a zis ca are miscari cardiace vizibile dar pe care ecograful nu le aude si ar vrea sa repet eco sapt viitoare. sunt bucuroasa ca a vazut macar miscarile. eu am un doc f buna dar retinut si mi-a spus ca abia dupa trim 1 poate sa spuna ca am facut un pas. il apreciez ca nu sa prea mult entuziasm.
sunt insa stresata pt ca mi-a spus ca as putea avea sangerari..am un mic hematom la polul opus de 6,9 mm. am intrebat si mi-a spus cu sinceritate ca sunt sanse sa puna probleme sarcinii si sunt sanse sa nu...mi-a prescris duphaston. a intalnit vreuna din mamicile care au deja un copil situatia cu hematomul?
multumesc
U.M. 8 dec (5 sapt si 6 zile)
olimp spune:
miralexia nu te panica si eu am avut hematon , la 6 saptamani sa resorbit , dar pentru hematoane e bine sa folosesti utrogestan intravginal , si duphastonul e tot progesteron doar ca utrogestanul actioneaza la locul potrivit.
ma bucur sa vad ca esti bine si bate inimioara
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
15 +
elutza82 spune:
Dragi mamici si burtici,
Ma alatur si eu grupului cu cu cele doua liniute pozitive :)
Am citit tot ce ati postat si vin cu o propunere pt numele subiectului, "dovlecei de sep-oct 2013 "....
Sa trecem la treaba !!!
Ma numesc Ella, am 30 ani si sunt la primul bb. Am aflat saptamana trecuta de sarcina, iar maine fac 5 saptamani Am fost la dr pt a ma lua in evidenta, mi-am facut si o transvaginala unde l-am vazut prima data, la 4 s si 4 z masura 7 mm
Sunt atat de multe de povestit si de intrebat incat nu stiu cu ce sa incep, sunt atat de entuziasmata ca v-am intalnit !!!
In momentul de fata, caut pe internet cum sa dezinfecteaza baia( cada, vasul de toaleta, chiuveta) fara produse chimice fff puternice ex. Domestos.
Va puuup si va doresc sarcina usoara cu bebei sanatosi si cuminti :)