Burtici de sept-oct 2013 nu avem?
Raspunsuri - Pagina 16
laura_lupu spune:
Hai,Mihahegarty,ca zilele urmatoare te asteptam cu samburele printre noi .
Eu simt ca plutesc si ca visez,atat de fericita sunt.
Ai sa vezi ca are sa fie bine.
salome10 spune:
Bine ai venit Monya_r, in cate saptamani esti?
Sa ai o sarcina usoara, la termen si cu bebe sanatos!
DarkBendis spune:
Monya, bine ai venit si o sarcina frumoasa sa ai! (scrie repede 10-12 mesaje sa iesi de sub monitorizare sa te putem citi in timp real. Laura, mai scrie si tu cateva, sa apara imediat mesajele, ca vad ca si tu ai doar 8 pana acum )
Laura, asa e, e normal cu starile astea, acum esti happy, acum esti nervoasa... hormonii, bata-i vina Macar acum putem sa bruftuluim fara grija, si sa dam vina pe transformarile din noi hehe.
Mihaela, eu sunt chiar curioasa daca va fi fetita sau baietel, cam toata gasca de fete de la prima mea odisee cred ca voi avea fetita, sa vedem... Oricum, sunt tare relaxata din acest punct de vedere, oricum nu am ce sa fac . Deci la tine inca nu a venit "armata rosie"...pe cand vizita la GP sa vezi ce se intampla? Ca totusi 34-35 de zile e deja prea mult.
Nicolle, cum esti? Sper ca totul e bine
Dark Bendis 6+
& The Goblin Prince (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Ioana_Pos spune:
Ieri trebuia sa am confirmarea si nu e concludenta ecografia. O sa merg sa fac betaHCG probabil vineri de dimineata si sper pana marti sa am rezultatele.
Cu testele de sarcina nu ma impac, ca sunt garantate cam 98-99% si am mai patit-o eu cu 'garantiile' astea = pe fetita am facut-o cu Durex . Cum zicea si darkbendis, ati auzit de prietenii unor prieteni unor cunostinte care au folosit Durex si au facut bebe? Noi suntem aia!
Ideea e ca eu am luat hormoni in toamna ca sa combat un chist si s-a cam dereglat CM. Astept sa vad ce si cum si ma mai duc la control spre finele lunii.
Pana atunci ma bucur ca sunt somnoroasa!
DarkBendis spune:
Ioana, daca sarcina ar fi de minim 4-5 saptamani SIGUR se vede la testul de sarcina. Se mai intampla false negative (sarcina f mica) dar false pozitive sunt f f rare... asa ca poti sa incerci totusi, eventual chiar cu 2 teste de la firme diferite sa fii sigura. Mie mi-a iesit testul pozitiv cu un test f ieftin in ziua 31.
Stiam de la fetele din "trupa" de la bb1 ca sunt laboratoare care iti dau rezultatul la betaHCG in cateva ore, costa un pic mai mult dar nu trebuie sa astepti.
Mult succes sa fie cu ochisori
Dark Bendis 6+
& The Goblin Prince (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
dav05 spune:
Buna fetelor. Sunt mamica unui baietel de 1 an si 5 luni, iar aseara am aflat ca Dumnezeu ne-a mai daruit un sufletel. UM 18.12
Inca il alaptez pe D si nu as vrea sa opresc acest lucru.Oare ar fi prea repede sa merg vineri la un control?