Burtici de sept-oct 2013 nu avem?
Raspunsuri - Pagina 15
mihahegarty spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioana_Pos
Nu are preferinte. Eu am! Ioana, mami de zambarici Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi! |
Asa sa fie Ioana! Abia astept si momentul cand dezvaluim sau nu ce ascundem acolo!
mihahegarty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana_Pos Miha, si eu bifez RH negativ (si sotul pozitiv, bineinteles ). Am stat intr-un stres continuu pe tema asta. Fie-mea a luat grupa mea si RH-ul lui taica-su ! Ioana, mami de zambarici Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi! |
Ioana eu nu am stat stresata niciodata si nici acum nu sunt! Sotul tot rh pozitiv are, chiar nu stiu ce rh are Imi. Poate la vara o sa i fac analize sa aflu. Eu consider ca daca e sa fie un embrion tarat, corpul il va elimina oricum, iar aici mie mi a facut injectia aia la 28 de saptamani. Chiar gandesc pozitiv si nu mi e frica. Ce o fi o fi!
La odiseea lui Imi, parca a tunat si ne a adunat, cred ca jumate din odisee era cu rh negativ!
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui Ioana_Pos Eu imi doresc greturile DACA sunt semn de fetita Ioana, mami de zambarici Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi! |
Ioana, crede ma, fetita baiat, ce o fi, doamne, daca as putea spune pass tareeee bine ar fi! Offf!
Am vazut azi pe strada o mamica cu o fetita si un baiat, baiatul mai mic. Si fata era cuminte, in schimb baiatul urla fff tare de si eu am intors capul... Stau si ma gandesc, oare baieteii sunt mai Plini de personalitate sau depinde de educatie?
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui nic0lle Astazi am fost foarte stresata, m-a durut burta toata ziua , stiu ca si la prima sarcina ma durea dar tot stresata sunt. maine merg la doctor nu mai am stare sa astept pana sapt viitoare. sper sa fie bine |
Off ce rau imi pare!
Ma rog sa fie bine maine la doctor! Tinem pumnii nic0lle, sa ne dai de stire cum afli. Eu o sa fiu la munca, dar cum ajung acasa intru sa citesc! Bafta multa si doamne ajuta!
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui DarkBendis La mine inca nu au inceput greturile, poate scap si de data asta, la bb1 nu am avut deloc, dar imi simt sanii tensionati (ca data trecuta) si obosesc si ma ia cu somn destul de mult (asta nu mai tin minte de data trecuta, dar stiu ca asa e normal sa fie in primul trimestru). Dark Bendis 6+ & The Goblin Prince (31.12.2008) "I dream of wolves. With them I run." "Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law" |
Dark Bendis, vezi daca ai avut baietel? Mai putin cu greturile! Poate tot baietel vei avea si acum, desi inca mai e timp sa apara greturile daca ti doresti fetita. Desigur, nu e musai sarcina cu greturi=fetita, sarcina fara greturi=baietel, dar sa stii ca o observatie a mea imi spune ca in 60% din cazurile cu greturi sunt fetite! Eu poate de aia imi si doresc baietel acum (printre alte motive), efectiv nu cred ca as mai face fata la inca aproape 4 luni de greturi!
Vad ca te mentii foarte in forma si optimista!
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui salome10 burtici stiu ca o sa ma criticati dupa postarea asta, dar vreau sa va intreb cum stati cu fumatul (cele care erau fumatoare inaintea sarciinii) ? eu le am rarit dar nu ma pot lasa. Sanatate lui bebe e mai importanta, dar ce sa fac? |
Draga Salome10, nu suntem aici sa criticam. Pentru mine, acest grup care se formeaza, credeti ma, este oaza mea de relaxare, de bucurie. Deci, nu voi scoate pentru ca fiecare are liber arbitru sa faca absolut ceea ce vrea.
Eu cel mult pot sa te sustin cu un sfat si sa fiu alaturi de tine, indiferent de decizia pe care o iei!
Eu sincer, doar am pufait la viata mea si asta pentru o foarte scurta perioada (poate maxim 1-2 luni) pe la 15 ani. Efectiv nu m a atras fumatul. Dar mama a fost fumatoare inraita! Pana si pe patul de moarte, ea a fumat pana cu o luna jumate inainte sa moara! Deci, eu am fost oarecum fumatoare pasiva, ceea ce e mai rau. Dar dark Bendis are dreptate, si eu cred ca fumatul poate afecta pe bebe.
Mama mea a renuntat la fumat cat a fost insarcinata cu mine. La sora mea a fumat.
Dar e bine ca ai redus, ajuta mult! Poate incet incet, o sa reduci si mai mult! Noi suntem alaturi de tine!
mihahegarty spune:
Va pup pe toate fara exceptie noapte buna si ne auzim maine!
Eu inca mai astept ciclul, sunt ziua 34 azi. Ufff!
monya_r spune:
o viitoare mamica in septembrie!!! numai bine va doresc si sarcina usoara si fara probleme!!! pupici!!!
laura_lupu spune:
Eu stau langa Nürnberg,in localitatea Leinburg.Este o tara destul de frumoasa,in ciuda strictetii nemtilor.Sunt casatorita cu roman,am venit in luna de miere,iar un prieten neamt al sotului i-a oferit de lucru si am ramas aici.
laura_lupu spune:
DarkBendis,inca nu am nici un fel de greturi.Doar de la apa si nu stiu de ce.Beau apa plata si pur si simplu am noduri in gat,ca si cum as fi mancat prea gras.Am zis ca renunt la ea.Incerc cu cea minerala.
Si sanii mei sunt tensionati,si de ieri am inceput sa am stari nervoase.Ba ma enervez imediat,ba as pleca pe cine stie unde,imi pierd imediat rabdarea,acusica sunt linistita.Goood...nici nu stiu ce sa fac sa nu ma enervez.Auzi...se spune ca e normal.